Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 remélem meg is kapod... mert ugyan jeleztem, hogy küldöm, de még nem kaptad meg ténylegesen... batta meg a gyorsaságot... :unsure: Hát ezt el....tam :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Hát ezt el....tam :unsure: :blink: közösen... mert visszakérdezhettem volna, amikor gyanúsnak éreztem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 közösen... mert visszakérdezhettem volna, amikor gyanúsnak éreztem. :blink: Na hétha akad még valakek egy meghívó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Na hétha akad még valakek egy meghívó ;) hátha. :P aki meg megkapta, az mekkorát nézhet! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 hátha. ;) aki meg megkapta, az mekkorát nézhet! :unsure: :blink: ;) Jaja ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Nincs valakinek egy iwiw meghívója a számomra? Na, akkor én a profilodban lévő mailre elküldtem vala! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Na, akkor én a profilodban lévő mailre elküldtem vala! :unsure: az jó... mert ha jól sejtem, már Nyuszifül is küldött nékie... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 az jó... mert ha jól sejtem, már Nyuszifül is küldött nékie... :blink: Akkor most válogathat! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Akkor most válogathat! :unsure: vagy regisztrál egy KOMA-t is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Nah szóval, ilyen a bőség zavara :unsure: Köszönöm a meghívot Losi, de már megelőztek. Viszont nem kellene veszni hagyni! Regisztraljak esetleg egy Kecskeméti opelclub-ot vagy ilyesmit? Vagy varjuk meg a 20 napot aztan ujra meghivhatsz majd valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Nah szóval, ilyen a bőség zavara :unsure: Köszönöm a meghívot Losi, de már megelőztek. Viszont nem kellene veszni hagyni! Regisztraljak esetleg egy Kecskeméti opelclub-ot vagy ilyesmit? Vagy varjuk meg a 20 napot aztan ujra meghivhatsz majd valakit? Sztem utóbbi...........amilyen sűrűn vagyok wiwen! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Story: A család fürdéshez készülődik, Orsi az ölemben a PC előtt ülök, és olvasok.Flóra már a vízben, Timi készülődik.Egyszer csak furi szag üti meg az orromat.Mint egy defektes pelus.De az nem ehet, lévén levettem a kicsiről. A szag erősödik.Lenézek a kipuffhoz..........Pici lányom egy élesített taposóaknát telepített az ölembe............ Első arckifejezésem ilyesmi volt: :unsure: Aztán pedig: :blink: ;) ;) :P ;) Timi hangos hahotázás közepette egy popsitörlővel hatástalanította a szerkezetet.Lepisilva már több soron levoltam na de le........... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Hű, ez a nem semmi!!!! :unsure: :blink: És én ennek még előtte állok, a babadolgoknak......... ajajjjjjjjjjjjj........ Jövő héten lehet, hogy benéznénk mi is egy szekciótalira. nem tudtok valahonnan szuperócsó használt téligumit 175/70-es 13-as méretben? Kéne a 3. autóra... már nem futja újat venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Hű, ez a nem semmi!!!! :blink: ;) És én ennek még előtte állok, a babadolgoknak......... ajajjjjjjjjjjjj........ Aki a tűzzel játszik :unsure: Jövő héten lehet, hogy benéznénk mi is egy szekciótalira. nem tudtok valahonnan szuperócsó használt téligumit 175/70-es 13-as méretben? Kéne a 3. autóra... már nem futja újat venni. Ilyesmit én is keresek apum Renyójára............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 No, akkor maradnak a helyi gumisok meg egy kis légyszi-légyszi.... :unsure: (Állítólag a Peti jóban van az egyikkel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 ;) (Állítólag a Peti jóban van az egyikkel) A Peti? :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Story: A család fürdéshez készülődik, Orsi az ölemben a PC előtt ülök, és olvasok.Flóra már a vízben, Timi készülődik.Egyszer csak furi szag üti meg az orromat.Mint egy defektes pelus.De az nem ehet, lévén levettem a kicsiről. A szag erősödik.Lenézek a kipuffhoz..........Pici lányom egy élesített taposóaknát telepített az ölembe............ Első arckifejezésem ilyesmi volt: :unsure: Aztán pedig: :blink: ;) ;) :P ;) Timi hangos hahotázás közepette egy popsitörlővel hatástalanította a szerkezetet.Lepisilva már több soron levoltam na de le........... :lol: Azért elég durva,hogy a lányod már ennyi idősen sz@rik rád! :lol: De megnéztem volna az arckifejezésed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Azért elég durva,hogy a lányod már ennyi idősen sz@rik rád! :blink: De megnéztem volna az arckifejezésed! ;) Tudod, az első kérdés.........honnan jön ez a SZAG???? :unsure: ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Uraim, G Astra-ra valo hasznalt acelfelnije van valakinek elado ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Uraim, G Astra-ra valo hasznalt acelfelnije van valakinek elado ? Ha 4X100/15' kell, akkor elárulom, hogy az kuriózumnak számít bontókban is............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Csabi:én nem tudtam kié volt a cucc,csodálkoztam is,hogy Tomi ilyen könnyen ideadta! :unsure: Egyébként még mindig maradt benne,úgy kb 3/4-ig van!Ha kell szólj! ;) Nem azé mondtam vazze... ;) :blink: , használjátok nyugodtan...nekem már nem kell! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Vége a hosszú hétvégének Volt valami meet? Valami döntés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Csabinak kösz a fuvart, mikor felvettem a lámpákat utána találkoztunk is egy integetés erejéig. Nincsen mit :unsure: , ha kell bármi, máskor is szívesen! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Ha 4X100/15' kell, akkor elárulom, hogy az kuriózumnak számít bontókban is............... afene :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2006 Megoszt Elküldve November6, 2006 Vége a hosszú hétvégének Volt valami meet? Valami döntés? Öléggé foghíjas volt a dolog............ Johnny, Kacsero, Dénesék...........meg szerénységem.Aztán annyi. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts