tomi023 Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Zoli: persze de én most elutazom 3 napra és inkább Johnnyin keresztül zaklassátok Bazsit! mert az övé:unsure: van kézi ütvecsavarhúzója is lehet az jobb nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Miket ki nem hoz felnőtt, családos férfiakból egy kis hó meg csúszós út! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Miket ki nem hoz felnőtt, családos férfiakból egy kis hó meg csúszós út! :blink: ;) Teszteld majd a Caravant! ;) Peti tudja, hogy hogy kell!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Miket ki nem hoz felnőtt, családos férfiakból egy kis hó meg csúszós út! :blink: ;) nem kell ehhez hó. elég 1 jó pályanap! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 ma este nem tok menni, hamarabb jött a vonat, elkéstem túl kell maradni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 HEllo! Mikor hol lesz ma a meet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Mikor hol lesz ma a meet? Gondolom 8tól a pizzázóban! Én sajnos lemaradok..holnap dolgoznom kell, plussz szívok egész nap a forgalommal Pesten. Lesz 1 pár tüntetés meg megemlékezés! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Akkor azt javasolnám, hogy aki akar jönni ma, az legyen 19:30-ra a CP-ben, helyett 20:00 La Verde........ Ez a tuti.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Egyébként egyre többször megfordul a fejemben, hogy tavasszal lovat kellene váltani. V.mi Ilyesmire gondoltam........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Egyébként egyre többször megfordul a fejemben, hogy tavasszal lovat kellene váltani. V.mi Ilyesmire gondoltam........ azé 1.4-től erősebbet nézz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Egyébként egyre többször megfordul a fejemben, hogy tavasszal lovat kellene váltani. V.mi Ilyesmire gondoltam........ Klima sem ártana, szerintem... ;) igazándibol a klima nélküli G Astra a ritkább... :unsure: Ja én ma kihagyom a talit, hosszú volt a napom, elfáradtam... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 A színe nagyon tetszik.... :unsure: De szerintem is kell az 1.6! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 Egyébként egyre többször megfordul a fejemben, hogy tavasszal lovat kellene váltani. V.mi Ilyesmire gondoltam........ A miénk nem lenne jó neked? :unsure: Kössünk bizniszt: Én rábeszélem Editet, hogy adjuk el neked az Asztrát, te meg beszéld rá, hogy nekünk meg kell venniEZT ITT :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November3, 2006 Megoszt Elküldve November3, 2006 :unsure: Ilyen cserébe simán belemennék!! Kemény az a Vectra OPC! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 A miénk nem lenne jó neked? :unsure: Kössünk bizniszt: Én rábeszélem Editet, hogy adjuk el neked az Asztrát, te meg beszéld rá, hogy nekünk meg kell venniEZT ITT ;) Síma ügy! :blink: Egyébként azért lenne jó az 1.4 nékem, mert a gyorshajtásra ott lenne a kicsi.Amúgy én is szívesebben venném 2.0-ás motorral a megálmodott autómat, de az meg ritka.Főleg benzinesben, és G Caravanban..... Ja, igen.Előtte még relative jó áron el kellene adnom a fehéret.Ez a keményebb dió, mert hiába van rendben, ha 1X 1998-as, és van benne 192e.km.Az óráját meg nem szívsen tekergetném, mert nem vajok olyan. Úgyhogy..............nemtudom............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 A miénk nem lenne jó neked? :blink: Na, szép! Eladja alólam a verdát.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Na, szép! Eladja alólam a verdát.... :unsure: Azért nem járnál olyan rosszul!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Hát nem , de hiányzik hozzá még pár millió. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Hát nem , de hiányzik hozzá még pár millió. :unsure: Ott van pl. a lakás is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Na hazaértünk mi is. Wolfi grat a lámpákhoz, jó lesz a kocsi. Csabinak kösz a fuvart, mikor felvettem a lámpákat utána találkoztunk is egy integetés erejéig. J0hnny kösz a kupakot. Kürtön voltunk, átszereltem én is a téli kerekeket, nagyobb fékekre már nem is menne fel. A nyári kerekeket mi szereltük, Wolfi húzta meg kézzel, de egy csavarnál mégis elő kellett venni egy darab fél collos csövet. :unsure: Hazafelé egy kapualjból kirontott egy kiscsikó elébünk, (segítettem befogni) így aztán le is lett tesztelve a gumi. Edi. Arra a vectrára én is szívesen cserélnék, a színe is bejövős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Na hazaértünk mi is. Wolfi grat a lámpákhoz, jó lesz a kocsi. Thx, de akkor te nem szerelted be? Kürtön voltunk, átszereltem én is a téli kerekeket, nagyobb fékekre már nem is menne fel. A nyári kerekeket mi szereltük, Wolfi húzta meg kézzel, de egy csavarnál mégis elő kellett venni egy darab fél collos csövet. :blink: Pedig ésszel lettek meghúzva...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Thx, de akkor te nem szerelted be? Nem volt nálam ragasztó, a gumicsík pedig levált. Azt meg úgy gondolom nem ártana a helyére illeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Nem volt nálam ragasztó, a gumicsík pedig levált. Azt meg úgy gondolom nem ártana a helyére illeszteni. Amikor berakod a helyére, egész tűrhetően behelyezkedik.Nekem is kell majd finomítani rajta, de össteségében, berakható............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Nincs valakinek egy iwiw meghívója a számomra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 remélem meg is kapod... mert ugyan jeleztem, hogy küldöm, de még nem kaptad meg ténylegesen... batta meg a gyorsaságot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts