J0hnny Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 a légkulcs amit én használtam 450NM Berner :unsure: de be lehet állítani. kb 100nm-re beáll és utána kézi nyomatékkulcsal lehúz :blink: Én Lositól kölcsönkértem a "kézi" nyomatékkulcsot! ;) Olyan mérő van az ürge karjában,corsánál teljesen tökéletesre fejlesztette! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Az Astra is elég sután néz ki a télikerék+dísztárcsa kombóval! :unsure: De legalább ma nem ért meglepi a gatya időben......... Kacseróról tud v.ki v.mit? :blink: Hátsószándék rlz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 nyuszika még nem írt be a listájába, de a múltkor mondta, hogy frissíti nemsokára azt vedd azért figyelembe, h erösebb nálam, nem tudok hatni rá --- de a száz Nm is sok ám a kerékanyának és nem csak azért mert veszettül rászorul, hanem mert a kerékanya menete megnyúlhat de ügyes vótá h kézikulccsal utánamértél ja Tomi: kömccsön tudod adni a légkulcsot? difiröl kéne leszedni a hátsó 24es anyát, ozt a hidon már nincsen fék se, körbeforgatom az egész hidat az anyával pedig van súlya Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 nyuszika még nem írt be a listájába, de a múltkor mondta, hogy frissíti nemsokára azt vedd azért figyelembe, h erösebb nálam, nem tudok hatni rá Add meg számát,majd én hatok rá! :unsure: Ha nem nem ajánlanak fel semmi különöset megfontolom hogy váltok szolgáltatót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Paja: kész van a tempomatom. :unsure: kép itt! Köszike, kellett kábelezni is vagy csak beszerelni a tempomatos index kart, és programozni ? ..én is felraktam a télikerekeket, és nem is olyan csúnyák... :blink: Srácok ! Ki tudja , hogy hol intéznek átírást ? Nincs kedvem félnapokat az okmányirodában tölteni... Volt 1 nénike az Akadémián, de az úgy tudom bezárt...sajna. 5-600 Ft.-ért elintézte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Köszike, kellett kábelezni is vagy csak beszerelni a tempomatos index kart, és programozni ? ..én is felraktam a télikerekeket, és nem is olyan csúnyák... :blink: Srácok ! Ki tudja , hogy hol intéznek átírást ? Nincs kedvem félnapokat az okmányirodában tölteni... Volt 1 nénike az Akadémián, de az úgy tudom bezárt...sajna. 5-600 Ft.-ért elintézte ;) Régi szakszékházat tudod hol van? A katona színház mögött a mol kúttal szemben!Felmész az első emletre,szembe be az ajtón és ott ki van írva. Én délelőtt mentem,délután kész volt és 1E volt az egész. De lehet,hogy a KOMA-nak oda is elér a keze. :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Régi szakszékházat tudod hol van? A katona színház mögött a mol kúttal szemben!Felmész az első emletre,szembe be az ajtón és ott ki van írva. Én délelőtt mentem,délután kész volt és 1E volt az egész. De lehet,hogy a KOMA-nak oda is elér a keze. :blink: ;) Köszi. Holnap utánnanézek, mondjuk van még 14 napom rá...eredetvizsga, biztosítást kötni...stb. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Köszike, kellett kábelezni is vagy csak beszerelni a tempomatos index kart, és programozni ? Igen kellett, kábelezni meg felprogramozni is. A végén meg bekötötték az új kapcsolót! Ha érdekel szólj és intézem neked is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Kacseróról tud v.ki v.mit? ;) Igen tudok! :unsure: :blink: ;) Szerencsére Tominak maradt még fekete hammerite-ja Vagyis, nekem maradt HAMMERITE, amit odaadtam még tavasszal, Tominak...(csak Ő meg nem használta) :lol: ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Hello! NEkem is alakul atéligummi! ugynézki vissza lépek 15" ba a 16bol téliguminal! mastéma ma este lesz valami? hol lesz mert eléggé kaki befagyasztó idő van!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 mastéma ma este lesz valami? hol lesz mert eléggé kaki befagyasztó idő van!!! :blink: NEM HOLNAP estét akartál írni? ;) mert én nem tudok ma estére semmit (mondjuk ettől még lehet) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Hello! mastéma ma este lesz valami? hol lesz mert eléggé kaki befagyasztó idő van!!! ;) Ma még csak csütörtök van ám... ;) :P :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Hello! NEkem is alakul atéligummi! ugynézki vissza lépek 15" ba a 16bol téliguminal! mastéma ma este lesz valami? hol lesz mert eléggé kaki befagyasztó idő van!!! :blink: Én nem tudok már semmi mi lesz,ki mikor ér rá,próbáltam megszervezni,de képtelenség. ;) Dini:télipapucsnál nem lényeges a széles gumi,inkább a "virsli" a jó! Csabi:én nem tudtam kié volt a cucc,csodálkoztam is,hogy Tomi ilyen könnyen ideadta! :unsure: Egyébként még mindig maradt benne,úgy kb 3/4-ig van!Ha kell szólj! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Én nem tudok már semmi mi lesz,ki mikor ér rá,próbáltam megszervezni,de képtelenség. :unsure: Ha holnap lesz tali, én megpróbálok menni. /80%, hogy ott lennék/ Elmehetnénk abba pizzázóba, ahol először voltam veletek... kis retro.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Sztem holnap igenyest a La Verdébe menjünk.Igen, én is mejek. ;) Beszerváltam az angyali szemeket, hála Kacserónak, aki hazahozta ;) Szép lett tőle az ótókám, a szemöldököket már vissza sem rakom.........majd ha lesz keret, inkább a géptetőt csináltatom meg hozzá........... :unsure: Ja, igen............qva hideg van.............. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Wolfi! kép! kép! kép! kép! kép! ennyi nem elég! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Wolfi! kép! kép! kép! kép! kép! ennyi nem elég! :unsure: Csinálok, ígérem, de egyenlőre tele a kezem, Orsival....... ;) Feleség palacsintát süt, szal v.mit v.miért :blink: (üzlet az üzlet na ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Hát ÍME a kért képek! :unsure: Most beszéltem Dénesünkkel, v.hol Szfehérvár után jár, és -6 fokokról beszél!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 nem volt az minusz hat csak -2 de alakul mert amikor györben voltam ott minden hó fehérvolt kivétel az utak de a szántás az ragyogott a fehérségtől!!!! ::unsure: ITT A TÉL ITT VAN ÚJRA SZÉP MINT MINIG ÉN NEKEM..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Én spéciel utálom a telet,meg a hideget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Én spéciel utálom a telet,meg a hideget! A tél és a hideg is utál téged! :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Nekem jó, ma nem kellett kimozdulni otthonról! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Nekem sem kellett volna, de vállaltam házi feladatot, és fát vágtam.Aztán mikor kellőképpen szétfagytam, akkor beszereltem a lámpákat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Én szeretem a telet... :P ;) de csak a havat... ;) Wolfi , szerintem ezt neked nem kell elmesélni , hogy miért.... :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 Én szeretem a telet... ;) :lol: de csak a havat... :P Wolfi , szerintem ezt neked nem kell elmesélni , hogy miért.... :unsure: :blink: ;) Fene egye meg azt a kéziféket! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts