warwolf Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Ez meg este felé lenne, szerintem. Ha fent alszik, akkor uccsenincsen jelentősége............ :lol: Amúgy most este pihenni küldtem a szépséges nyári kerekeimet.Felraktam a télit.Eszméletlen sután néz ki vele az autó....... Viszont: Jobban gyorsul, könyebb a kormány, és valszeg nem fogok annyit csúszkálni a hóban, meg a téli utakon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Ha fent alszik, akkor uccsenincsen jelentősége............ :D Amúgy most este pihenni küldtem a szépséges nyári kerekeimet.Felraktam a télit.Eszméletlen sután néz ki vele az autó....... Viszont: Jobban gyorsul, könyebb a kormány, és valszeg nem fogok annyit csúszkálni a hóban, meg a téli utakon! :lol: Szerdán én is dobom fel a télipapucsokat!Előre látom,hogy borzalmasan fog vele kinézni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Szerdán én is dobom fel a télipapucsokat!Előre látom,hogy borzalmasan fog vele kinézni! :lol: Én várok vele még szombatig... :D de biztos hogy nem fog tetszeni nekem se a téli kerék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 de biztos hogy nem fog tetszeni nekem se a téli kerék... :lol: Nekem az nem tessik, hogy nem lehet állat módjára kanyarodni.Már tavaly télen próbáltam, és nem sikerült.Sodródni annál inkább..... Viszont így komfortosabb lett kicsivel a futómű.Ami nem tessik.Szeretem ha ráz.Meg, hogy zörög. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 na kint is van a moci, igy fog áttelelni: http://www.tar.hu/berlina/16os/30-10-06_2028.jpg http://www.tar.hu/berlina/16os/30-10-06_2029.jpg http://www.tar.hu/berlina/16os/30-10-06_2030.jpg egyik kep csaK mutat valamit tulképp a dzsuvás motortér , centi vastag olajsár, a motortér nagy részét megovta a rozsdától megjöttek a lemezek is, 2tábla 0.8as meg egy egymilis, remélem elég lesz Levettem linkre a képeket, túl nagyok voltak. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 En csak foltokat latok a kepeken :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Én várok vele még szombatig... :lol: Nem tudok mit csinálni,máskor nincs időm rá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Paja: kész van a tempomatom. :lol: kép itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Hova a rakba lett a hirdetesem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Hova a rakba lett a hirdetesem ? :lol: eladó alkatrészek - felni, gumi topic... oda rakta Gepárd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 eladó alkatrészek - felni, gumi topic... oda rakta Gepárd. :lol: Azert ide irtam mert a Kecskemet-i emberkeknek szantam a hirdetest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Azert ide irtam mert a Kecskemet-i emberkeknek szantam a hirdetest. Akkor az egyik hozzászólásodba csinázz egy kattintható linket, hogy hol található a hirdetésed. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 hello! Nekem meg meg kellen venni téligumit! :lol: most mar időszerű lenne! mert hűlik a levegő rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Akkor az egyik hozzászólásodba csinázz egy kattintható linket, hogy hol található a hirdetésed. :lol: Kivetelezheto, csak korulmenyes :lol: Itt a link. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Történt egy kis változás a szabályzatban. (katt) Kérek mindenkit, hogy 2006.12.01.-ig ezek alapján módosítsa az aláírását, határidő lejárta után törölve lesznek a nem megfelelő aláírások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Koszi Gepard :blink: Történt egy kis változás a szabályzatban. (katt) Kérek mindenkit, hogy 2006.12.01.-ig ezek alapján módosítsa az aláírását, határidő lejárta után törölve lesznek a nem megfelelő aláírások. Franko mostmar egyaltalan nem lehet kep az alairasban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Ma kicseréztük a kerekeket. Most láttunk, hogy kell egy porvédő kupak az agyra, mert az egyik jelenlegi eléggé szétvan. Reggel 9-kor 3.5 fok volt. Még plusz..... Szegény Peti szakadó hideg esőben szerelt, és közben anyázott a gumisokra, akik annyira meghúzzák a gépppel a csavart, hogy alig lehet leszedni.... Egy centivel magasabb a gép! Bár nem túl csini a fekete felnikkel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Ma kicseréztük a kerekeket. Most láttunk, hogy kell egy porvédő kupak az agyra, mert az egyik jelenlegi eléggé szétvan. Reggel 9-kor 3.5 fok volt. Még plusz..... Szegény Peti szakadó hideg esőben szerelt, és közben anyázott a gumisokra, akik annyira meghúzzák a gépppel a csavart, hogy alig lehet leszedni.... Egy centivel magasabb a gép! Bár nem túl csini a fekete felnikkel.... Én is így voltam ezzel!Esőben kezdtem neki,de festés lett belőle,mert az acél felnik belseje szép rozsdás volt,főleg a jobb hátsó,mivel az kapja a legtöbb dzsuvát. Szerencsére Tominak maradt még fekete hammerite-ja és azzal szépen átkentem mindent,kivül-belül. Persze előtte drótkoronggal és csiszvászonnal adtam neki! Most éppen száradnak,ebéd után feldobom őket. Méghogy a gumisok figyelnek hány kN-nal huzzák meg a csavart mi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 ... közben anyázott a gumisokra, akik annyira meghúzzák a gépppel a csavart, hogy alig lehet leszedni.... Ez nem a gumis hibája ám. Tavaly én raktam fel a kerekeket, és a szezonban nem kellett hozzányúlnom, mikor cserére került sor, két kulcsot törtem el. Szal a forgástól is simán rászorul egy idő után. Néha meg kell lazítani, és újra meghúzni, akkor nem szorul rá annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Ez nem a gumis hibája ám. Tavaly én raktam fel a kerekeket, és a szezonban nem kellett hozzányúlnom, mikor cserére került sor, két kulcsot törtem el. Szal a forgástól is simán rászorul egy idő után. Néha meg kell lazítani, és újra meghúzni, akkor nem szorul rá annyira. Egyrészt ez is,másrészt elöl a hőterheléstől is begyógyul szerintem. De Te láttál már olyan gumist,aki kN-ra huzgálja a csavarokat? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Ma kicseréztük a kerekeket. Most láttunk, hogy kell egy porvédő kupak az agyra, mert az egyik jelenlegi eléggé szétvan. Reggel 9-kor 3.5 fok volt. Még plusz..... Szegény Peti szakadó hideg esőben szerelt, és közben anyázott a gumisokra, akik annyira meghúzzák a gépppel a csavart, hogy alig lehet leszedni.... Egy centivel magasabb a gép! Bár nem túl csini a fekete felnikkel.... Én nem anyáztam sem a gumisomra sem az időjárásra mert légkulcs meg meleg garázs (Bazsinál) kicseréltem én is nincs aquaplanning nincs csúszkálás :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Láttátok volna, ahogy ugrált a kerékkulcson!.... (A Peti) Most a Rapidon cserézi a kerekeket: tök sötét van már , még mindig esik és 2 fok - elszánt egy ember! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 snassz légkulcs 380Nm 8bar-on ha alacsonyabbra állítja a tartálynyomást mondjuk 4-5 bar-ra, akkor is jóval az elöírt 60 Nm fölött húzza meg a légkulccsal, mivel általában nincs külön nyomásszabályzó a légkulcsnak és a gumifelfújófejnek... szvsz jogos lehet a neheztelés a gumisra Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Zoli!Megnézted a nevem a listán?Tudod! :unsure: Szegénykém milyen bután néz ki így: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 snassz légkulcs 380Nm 8bar-on ha alacsonyabbra állítja a tartálynyomást mondjuk 4-5 bar-ra, akkor is jóval az elöírt 60 Nm fölött húzza meg a légkulccsal, mivel általában nincs külön nyomásszabályzó a légkulcsnak és a gumifelfújófejnek... szvsz jogos lehet a neheztelés a gumisra a légkulcs amit én használtam 450NM Berner :unsure: de be lehet állítani. kb 100nm-re beáll és utána kézi nyomatékkulcsal lehúz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts