ENDYKA Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 BOLDOG SZÜLINAPOT Kívánok; ÚJRATÖLTVE szeksöntársnak! :lol: :lol: Én is ha még van hely!! Szóval, sok boldog születésnapot kívánok neked és így utólag ZAG-nak is!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Én is én is! Boldog Szülinapot!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 rosszulemlekszel, tegnap legalabbis N90 volt nalla ! Tegnap sem volt kint senki innen a CP-ben :lol: Valóban N90-es telója van, de mielött megvette, jött hogy nézzem meg mit tud, és akkor még N93-ról beszélt. Tegnaps este kitisztáztuk :lol: Boldog Szülinapot Dénes!!! Joee&Reni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánsagokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Boldog szülinapot! :lol: Kicsit elkésve de bocsi, kicsit bulizgattunk :lol: Úgy tűnik a szekció októberben ünnepel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Boldog szülinapot!!! Ha már ennyien születtünk októberben jövőre tarthatnánk egy közös szülinapis bulit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Én is csatizok, Dini Boldog Szülinapot.Így megkésve! :lol: Udi 5lete kiváló gondolat!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Nem akarok ünneprontó lenni,boldog szülinapot az érintetteknek,de erre van ám külön totyik,nem? :D :D Olyan szivesen beszereltem volna ma a felújított tetőkárpitot,de ez a rohadt eső... :lol: Losi milyen volt a kiskörösi rally? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Nem akarok ünneprontó lenni,boldog szülinapot az érintetteknek,de erre van ám külön totyik,nem? :lol: :D Mi van Te is modi lettél? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Köszönöm mégegyszer mindenkinek a jokivánsagokat! A jovo évi szulinapi buliban benne vagyok én szívesen grillezek valamit! :lol: J0hnny nem modi lett csak gyujti a %-okat :D Jöv heten ugynézki pénteken megyek kecsora! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Mi van Te is modi lettél? :lol: :D Dehogyis,isten ments! :D Csak fura hogy oldalakon keresztül köszöntünk itt! :D J0hnny nem modi lett csak gyujti a %-okat :P Jöv heten ugynézki pénteken megyek kecsora! ;) Nem gyüjtök én semmit! :D Megkapatam már a "keresztem"! ;) Csabi Te is hazaérsz péntekre? :lol: Mert akkor mehetne a megbeszélt nagy "meet",nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Csabi Te is hazaérsz péntekre? :lol: Mert akkor mehetne a megbeszélt nagy "meet",nem? Igen otthon leszek, szerdától-vasárnapig! :D Részemről MEHET a "NAGY MEET"! ;) Jöv heten ugynézki pénteken megyek kecsora! :lol: Gyere, mert akkor megkapod a csomagodat is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 tt leszek bisztos csak kocsi nélkül!!!! mert szombaton pestre megyek anyuékhoz aztám meg haza és sporolok egy kis uzemanyagot :lol: mert nem olcso! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Pedig a héten ment lejebb az ára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Csabi Te is hazaérsz péntekre? :lol: Mert akkor mehetne a megbeszélt nagy "meet",nem? Szombat jobban hangzott, amit msn-ben mondtál, mert én pénteken ügyelek. Azért ne rajtam múljon a dolog! Meg lehet azt tartani nélkülem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Nem akarok ünneprontó lenni,boldog szülinapot az érintetteknek,de erre van ám külön totyik,nem? :lol: :D Van.De így közvetlenebb.Mégis csak a hawercsótányokna! :D Losi milyen volt a kiskörösi rally? :lol: Királyságos.Bár az idő az első 2 körre rányomta a bélyegét, mert folyamatosan esett, viszont a 3. körre már kezdett száradni, és jobban mertek vállalni a pilóták.A Lada VFTS-ek nagyon ott voltak, említésre ezeken kívül már csak 2db Toyota Celica, és 2db Subaru BUBU tyutyutyu volt érdemes, mert iszonyat volt, amit produkáltak. Volt egy Ascona i400? is, de az a második körben bement a fák közé, és ki is kellett állnia. Összeségében nagyon király volt. Remélem a rendezők jövőre is el tudják majd hozni ezt a versenyt Kiskőrös utcáira............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Akkor legyen szombat? Szóljon akinek nem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Akkor legyen szombat? Szóljon akinek nem jó! Én szeretem a szombatokat.Kivéve mikor dolgozni kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Akkor legyen szombat? Szóljon akinek nem jó! Nekem jóóóóó! :lol: Vagy most csak az szóljon akinek nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Mi is kinn voltunk a versenyen, jól összefagytunk! Csináltunk pár képet. Volt egy nagyon szép G Astra, 3 ajtós. Én anak szurkoltam. De persze a legjobban a Celicák mentek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Mi is kinn voltunk a versenyen, jól összefagytunk! Csináltunk pár képet. Volt egy nagyon szép G Astra, 3 ajtós. Én anak szurkoltam. De persze a legjobban a Celicák mentek. :lol: Előttünk nem igazán produkálta magát............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Mi a fákkal övezett téren álltunk(tudom, kőrösiként tudnom kéne az autca nevét :lol: ), ott volt egy nagy kanyar. Ott A Celica meg a Subaru fordult a legjobban. Meg a Hondák. Néhány Suzuki olyan lasssan ment, mintha én vezettem volna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Mi a fákkal övezett téren álltunk(tudom, kőrösiként tudnom kéne az autca nevét :lol: ), ott volt egy nagy kanyar. Ott A Celica meg a Subaru fordult a legjobban. Meg a Hondák. Néhány Suzuki olyan lasssan ment, mintha én vezettem volna! :lol: Esze Tamás utca.Mi kicsit kintebb, a Békén álltunk.A házunk sarkánál..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 ÉN szombat d.e. pestre megyek! ugyhogy nekem szombat biztos kilőve:( Ja hozzáteszem fenn is alszom pesten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 Ez meg este felé lenne, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts