Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 :( :wink: Gratulálunk! tessék írni megfelé a bemutatkozót! Elküldöd Gepárdnak mélbe! Nekem meg telószám/polgári név A talin csinált képekről már nem is beszélek! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Légy üdvözölve Márk! Nagyon szép a kocsid! :( Haga, mingyá küldöm a számom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Hi! Figyelitek a feliratot a nick-em és a kisautóm képe között??? 8) Megtörtént az "upgrade" :wink: :( Márk!Grat!Üdv köztünk így klubbilag.Aki pedig nem tudott eljönni tegnap a Domus parkolóba, sajnálhatja.Sokat röhögtünk harcostársaink storyjain! :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Hi! Figyelitek a feliratot a nick-em és a kisautóm képe között??? 8) Megtörtént az "upgrade" :wink: :( úúúúúúúúúúúú neked van a kék asztrád, csinált hűtőráccsal????????? az tök széééépppppppppp!!!!!!!!!!! csináltam is róla egy csomó képet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Gratulálok Speednek, és persze Vizimacinak is, mivel ő is tag lett (a fehér merivával) mindketten a mi szekciónkat erősítik ezek után :( Beszervezni nem kell senkit sem, ha a g astrás srác úgy gondolja akkor belép, ha nem akkor nem. Azért azt elvártam volna tőlük, hogy odajönnek és bemutatkoznak, ha már együtt mentünk fel. A fotókat tényleg várjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Beszervezni nem kell senkit sem, ha a g astrás srác úgy gondolja akkor belép, ha nem akkor nem. Azért azt elvártam volna tőlük, hogy odajönnek és bemutatkoznak, ha már együtt mentünk fel. :D :D :roll: Nna jóvan az igaz, hogy nem voltak valami közvetlenek, dehát a lehetőséggel talán meg lehetne kínálni őket! :roll: Nem rámenős agitálásra gondoltam én sem, csak meghívni őket szekciótalikra, meg feldobni nekik a tagság lehetőségét! ...aztán majd meglátjuk...erőszakoskodni nem kell, csak ugyi nem mindenki olyan "eleven gyerek" mint mi!! :( :( Meg aztán én várnám Tomi023 véleményét is, mert ugye Ő ismeri őket..... Csak olyat hívjunk közénk akit elfogadunk! :wink: Vizimaci gratula!! :smt041 Bocs, hogy Fóton úgy elhanyagoltunk Turnerrel, de nem is tudtuk, hogy mi szeksönünkbe fogol tartozni! De ami késik nem múlik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Én beszéltem Vizimacival (igaz, csak pár szót!) :( Neki is üdv! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nna jóvan az igaz, hogy nem voltak valami közvetlenek, dehát a lehetőséggel talán meg lehetne kínálni őket! :roll: Nem rámenős agitálásra gondoltam én sem, csak meghívni őket szekciótalikra, meg feldobni nekik a tagság lehetőségét! ...aztán majd meglátjuk...erőszakoskodni nem kell, csak ugyi nem mindenki olyan "eleven gyerek" mint mi!! :( :( Meg aztán én várnám Tomi023 véleményét is, mert ugye Ő ismeri őket..... A lehetőség szerintem meg lett kínálva, Tomival oda is mentünk hozzájuk, de a srác inkább beült a kocsiba és onnét válaszolgatott, erre én mit mondjak? Amúgy meg elmondása szerint olvassa a fórumot, szóval ha akar többet is akkor az infót itt megtalálja a talikról is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 A lehetőség szerintem meg lett kínálva, Tomival oda is mentünk hozzájuk, de a srác inkább beült a kocsiba és onnét válaszolgatott, erre én mit mondjak? Amúgy meg elmondása szerint olvassa a fórumot, szóval ha akar többet is akkor az infót itt megtalálja a talikról is. Világos beszéd! Nincs itt semmi gond, ezutóbbi infóm nem volt meg! Theme closed! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Holnap Kecsóra megyek! Továbbképződök a Kandó suliban. Majd nagyon nézelődök, látom -e a szexxciótársaimat! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Én holnap itthon szerelem a fűtéscsapot az ótóban! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Jól láttad Haga. Kameráztunk, de nem tudom még hogy , hogyan tudnám eljuttatni mindenkihez :? 40 perc kb a felvétel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Digitális?? ..vagy sima analóg... :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Dv Átlagban dvd-t szoktam csinaálni belőle, de azt bajos lenne akarhova feltolteni stb. Max irok mindenkinek akinek kell, és személyesen átadom valamikor. Vagy van egyéb ötlet? Aviban is lenne 300 mega biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Ahogy tudod írjad lemezre, lehetőleg minél jobb minőségben, hogy legyen miből rontani, és majd csinálunk belőle divX -et, meg svcd -t! Kinek igénye szerint! Dvd formátum nekem megfelel! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 OK akkor szedem mindenhonnan a képeket ahonnan tudom és csinalok egy faca dvd-t ha sikerül :( Aztán kap mindenki aki akar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Képeket bírok adni én is, most szedem amusingtól DC -n kb. 100 mega! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 MSN-ben nem tudlak elérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reni Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Sziasztok. Regisztráltam magam én is. Ezentul néha benézek ide.(ha nem baj.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nem mer' béna is vok, de ha megerőltetném magam lehet betunnám állítni, de lusta vok! ...majd mosmá' sort kerítek rá, mert ahogy nézem sokan MSN -eznek itten! :( :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Sziasztok. Regisztráltam magam én is. Ezentul néha benézek ide.(ha nem baj.) Ehhehehheh... :shock: :( :( :lol: :D ..már miért volna baj! :D ..csakbátran, sűrűn! 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Akkor majd valahgy kellene az a rakas kep amit szedsz mostan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Kiírom valamire...oszt odaadom valamelyik nap! Csütörtökön estefelé megyünk vásárolni be a városba...ha akkorra jó lesz a kocsi! Akkor odaadhatom a lemezt! Apropó! Hova menjek a városba alkatrészt nézni a fűtéshez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Sziasztok. Regisztráltam magam én is. Ezentul néha benézek ide.(ha nem baj.) Szia ! Nézd meg ezt az oldalt : :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=52275#52275 uhuhu hozzászólása "érdekes" lehet számodra is :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Nekem jo a csütörtök este. Csörögj rám amikor bent vagy és talizunk. Alkatreszügyileg meg en a Kis és Társánál szoktam vásárolni. Elég olcsóak és ott van kedvezményem. Úgyhogy ha drága alkatrész kell szólj bátran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts