Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Hi!

Figyelitek a feliratot a nick-em és a kisautóm képe között??? 8)

Megtörtént az "upgrade" :wink:

:(

úúúúúúúúúúúú neked van a kék asztrád, csinált hűtőráccsal?????????

az tök széééépppppppppp!!!!!!!!!!!

csináltam is róla egy csomó képet.....

Megosztás:

Gratulálok Speednek, és persze Vizimacinak is, mivel ő is tag lett (a fehér merivával) mindketten a mi szekciónkat erősítik ezek után :(

Beszervezni nem kell senkit sem, ha a g astrás srác úgy gondolja akkor belép, ha nem akkor nem.

Azért azt elvártam volna tőlük, hogy odajönnek és bemutatkoznak, ha már együtt mentünk fel.

A fotókat tényleg várjuk.

Megosztás:

Beszervezni nem kell senkit sem, ha a g astrás srác úgy gondolja akkor belép, ha nem akkor nem.

Azért azt elvártam volna tőlük, hogy odajönnek és bemutatkoznak, ha már együtt mentünk fel.

:D :D :roll:

Nna jóvan az igaz, hogy nem voltak valami közvetlenek, dehát a lehetőséggel talán meg lehetne kínálni őket! :roll:

Nem rámenős agitálásra gondoltam én sem, csak meghívni őket szekciótalikra, meg feldobni nekik a tagság lehetőségét! ...aztán majd meglátjuk...erőszakoskodni nem kell, csak ugyi nem mindenki olyan "eleven gyerek" mint mi!! :( :(

Meg aztán én várnám Tomi023 véleményét is, mert ugye Ő ismeri őket.....

Csak olyat hívjunk közénk akit elfogadunk! :wink:

Vizimaci gratula!! :smt041 Bocs, hogy Fóton úgy elhanyagoltunk Turnerrel, de nem is tudtuk, hogy mi szeksönünkbe fogol tartozni!

De ami késik nem múlik! :lol:

Megosztás:

Nna jóvan az igaz, hogy nem voltak valami közvetlenek, dehát a lehetőséggel talán meg lehetne kínálni őket! :roll:

Nem rámenős agitálásra gondoltam én sem, csak meghívni őket szekciótalikra, meg feldobni nekik a tagság lehetőségét! ...aztán majd meglátjuk...erőszakoskodni nem kell, csak ugyi nem mindenki olyan "eleven gyerek" mint mi!! :( :(

Meg aztán én várnám Tomi023 véleményét is, mert ugye Ő ismeri őket.....

A lehetőség szerintem meg lett kínálva, Tomival oda is mentünk hozzájuk, de a srác inkább beült a kocsiba és onnét válaszolgatott, erre én mit mondjak?

Amúgy meg elmondása szerint olvassa a fórumot, szóval ha akar többet is akkor az infót itt megtalálja a talikról is.

Megosztás:

A lehetőség szerintem meg lett kínálva, Tomival oda is mentünk hozzájuk, de a srác inkább beült a kocsiba és onnét válaszolgatott, erre én mit mondjak?

Amúgy meg elmondása szerint olvassa a fórumot, szóval ha akar többet is akkor az infót itt megtalálja a talikról is.

Világos beszéd! Nincs itt semmi gond, ezutóbbi infóm nem volt meg!

Theme closed! :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.