warwolf Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS! Ki rendelt hozzám, hütőrácsot? vagy valami hasonlót? :lol: :D ;) (feladó: Pierre Hartung) Csak, hogy tudjam kinek kell odaadnom majd ha hazamentem! :lol: Berlina vs. Ujratöltve Ujratöltve vs. Berlina ;) Más?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 asszem nem rendeltem maszkOt, már van. meg nem is rendEltem semmit se, akartam is irni, de elmaradt holnp Tominál lesz a meet? rendelünk pizzát+kolát ozt autoskártyázunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 amit én rendeltem az meg már megérkezett Csabihoz. :lol: no meg az most tényleg kisdolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Köszönöm szépen!!! Szoktam majdnem minden topicot olvasni,igaz csak olvasni,de sokat lehet tanulni belőle,némelyiken meg jókat nevetni.. :lol: De ha lehetőségem van rá,általában benézek az Opelforumra. Jó a csapat,csak nekem a péntek mindig hosszúra sikeredik a maszek munkák miatt. De,ha lesz szabad péntekem ígérem beoffolok közétek a CP-ba,hacsak ki nem kergettek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 De,ha lesz szabad péntekem ígérem beoffolok közétek a CP-ba,hacsak ki nem kergettek... :lol: Első a meló! ;) Amúgy már nem szívesen vegyülünk be a CP kiskörút oldali szakaszába, mert a sok tudományos munkatárs olybá' szaxerűen tud megállni, hogy utána képtelenség kiállni közülük.Meg ugye rendszeresen meghúzzák egymás autóját, aztán megy a kutyabeszéd, pedig csak annyi, okosan kellene beállni, és rendeltetésszerűen használni a parkolót.Nem véletlenül festették fel azokat a fránya fehér csíkokat! :lol: Szal az El Bundi előtt tobzódunk mostanság. :D Kergtés meg nem lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Én is boldog szülinapot kívánok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Én is boldog szülinapot kívánok! :lol: Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Nem mindegy? Én voltam, majd ha meghozza megnézem mire jó, és eladom... :D :lol: Épp ezért kérdem,mert ha kimaradt volna eladtuk volna itthon! :lol: És nem mindegy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 heeejjjj!! megjött a zsiráááfooom! hívtak,h mehetek érte vagy két éve szemezgetek vele, hogy is szerezhetnék egyet hétvégén kiugrik a moci a szürkéböl és a pirosbol is Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 heeejjjj!! megjött a zsiráááfooom! Vigyázz a fákat nehogy lelegelje! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 heeejjjj!! megjött a zsiráááfooom! hívtak,h mehetek érte vagy két éve szemezgetek vele, hogy is szerezhetnék egyet hétvégén kiugrik a moci a szürkéböl és a pirosbol is tudjuk Berlina, KELL! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Boldog Szülinapot ZAG! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Skodálatos szülinapot ZAG!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 A kiskörút betyárai most sem pihentek.Jöttem haza a melóból, a rádióban Snoop szólt, semmi stressz, vége a napnak.Praktiker körforg. is szépen ahogy kell, lámpánál szintén, majd rá a Csongrádira.Odaérek a Posta sarkához, sehol senki.Elindulok, Centrumnál lassítok a kék Puntós srác mögött, bekanyarodik.Közben a belsőben beesik mellém egy BMV.Nem baj, had csinálja, úccse vajunk 1 súlycsoport.Kimejek a Jókaira, lassítanom kell, mert előttem 2 autó molyol.Erre majd belémjön a Fiat GP.A tükörből látszik, hogy széria.Sem'baj, had csinálja.Gondoltam, hogy kirakom az elakadásjelzőt, hogy picit vegyen vissza, de inkább hagytam.Közben le is maradt.Aztán újra belemászott a seggembe.Ez hüle, gondoltam, de 3X is eljátszotta.Jött a kada Elek jobbról, gondoltam csak megmutatom neki, hogy hogyan is szoktak felénk kanyarodni, ezért irányjelző ki, visszakapcsolok, közben látom a tükörből, hogy szintén irányjelzőzik.Hát jó........ Felveszem a kesztyűt.Aztán ahogy kell, trepnin kanyar, némi drift, és csőgázon 2.-ban bekanyarodtam.Aztán kigyorsítási szakasz.Amolyan állat módjára, hogy üvöltsön a 16V 100 :lol: LE-je.Az út szélén álló 2 pacák rémült tekintetét még láttam.Meg azt is, hogy mire bekanyarostam a Bánffyra, a GP-s már elég konkrétan lemaradt.Gyakorlatilag akkor ért a Kadán lévő cukrászda elé. Elégedett mosoly jelent meg az arcomon.Csak jó dolog ez az ültetés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Akkor én is ide: CSATLAKOZOM az elöttem szólóhoz! BOLDOG SZÜLINAPOT! :D KÖZÉRDEKŰ KÉRDÉS! Ki rendelt hozzám, hütőrácsot? vagy valami hasonlót? :lol: :D ;) (feladó: Pierre Hartung) Csak, hogy tudjam kinek kell odaadnom majd ha hazamentem! :lol: Hello! G Astra hütörács! Én voltam!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Hello! G Astra hütörács! Én voltam!! Rendben! :lol: Jövő héten megkapod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Voltam a Valkai mesternél beszélni, és felajánlott eladásra egy zsíír új Nokia N90-es mobiltelefont.Ami azért annál lényegsen többet tud, mint hogy csak telefonáljanak vele, mert fényképez, videóz, meg még kismilió funkciója van.Szal ha v.ki ilyesmit keres, vagy tud olyat aki ilyesmit keres jelezze a Zsoltinál.Az ára egyébként 80e.ft, garival, papirokkal, +1 memóriakártyával, és a legszebb az egészben, hogy kártyafüggetlen. Az új ára pedig olyan 140e. körül mozog......... Amúgy téli kerekek kicentírozva.Jöhet a hideg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Voltam a Valkai mesternél beszélni, és felajánlott eladásra egy zsíír új Nokia N90-es mobiltelefont... Én úgy tudom, hogy N93, de lehet én emlékszem rosszul :lol: Rövidebbre vettem az idézetet. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Én úgy tudom, hogy N93, de lehet én emlékszem rosszul :lol: http://www.mobilnegyed.hu/index.php?aloldal=cikk&cikkid=1279 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 http://www.mobilnegyed.hu/index.php?aloldal=cikk&cikkid=1279 Tudom hogy letezik N90-es is csak nekem ugy remlik hogy N93-at mondott. Vagy en emlekszem rosszul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Lesz egy ILYEN rendezvény szülővárosomban!Asszem hazamejek a 7végén! :lol: ja, lezárták a suli előtt a szűk kis utcát. Aki nem állt odébb, elvitték a kocsiját. Amúgy tök sok versenygép mászkált ma az utcákon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Tudom hogy letezik N90-es is csak nekem ugy remlik hogy N93-at mondott. Vagy en emlekszem rosszul :lol: rosszulemlekszel, tegnap legalabbis N90 volt nalla ! Tegnap sem volt kint senki innen a CP-ben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 BOLDOG SZÜLINAPOT Kívánok; ÚJRATÖLTVE szeksöntársnak! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 BOLDOG SZÜLINAPOT Kívánok; ÚJRATÖLTVE szeksöntársnak! :lol: :lol: csatlakozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts