paja Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Fateromnak kellene... :lol: Speed ! Hozzd el majd szemezgetek... Köszi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 3410-et 5-6 ezerért már lehet venni a használt telcsik boltjában. Esetleg vatera. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 De ez már gyűjtemény! :lol: Na majd megbeszéljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nagyon hideg van mostanában a CPben nem lehetne valami melegebb helyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nagyon hideg van mostanában a CPben nem lehetne valami melegebb helyen? Egy pizza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Tisztára mint a Madagaszkár c. filmben a Pingvinek! :lol: :lol: :D KOWALSKI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Egy pizza? Benne lennék, de jön mag 1-2 kollégám este aktivityzni hozzánk, így megint kimaradok a meet-ből :lol: Azért iszom egy sört az egészségetekre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Nagyon hideg van mostanában a CPben nem lehetne valami melegebb helyen?Puhááááányok!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Akkor most merre? Nekem sincs ellenemre a klimatizált helyszín. Lassan megint lehet kérni a "citromos" teát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Ing és póló mellé szerelő overált nem lehet kérni... :lol: Képes lennél abban szerelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Tegnap hatalmas dugó volt Budapesten és az autópályán is több helyen baleset volt. 14 órakor indultam és 21.50-kor értem haza. Fogyasztás ennek ellenére 9,7 liter lett, de sajnos a kipuff sehogy sem jó minden induláskor beleér a hátsó lökösbe és olyan hangot ad mintha valaki nekem jött volna. :lol: Gepard: :lol: Igen képes lennék abban dolgozni igaz a koszosabb munkákra nem azt használnám.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Elnézést kérek mindenkitől, hogy tegnap nem mentem veletek pinzériába, de éppen vacsorától jöttem, meg kellőképpen fáradt is voltam így a "Pokoli7" végén már. Azért csak megvillantam! :lol: Láttatok meg minden.................. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Elnézést kérek mindenkitől, hogy tegnap nem mentem veletek pinzériába, de éppen vacsorától jöttem, meg kellőképpen fáradt is voltam így a "Pokoli7" végén már. Azért csak megvillantam! :lol: Láttatok meg minden.................. :lol: Jaja, de azért jó lett volna dumálni!! :D Meg ha még a gépsast is elhozod.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Jaja, de azért jó lett volna dumálni!! :lol: Meg ha még a gépsast is elhozod.. A fehér ott volt. Udi, az opelkereskedésben biztos van overál. :D :lol: Kérünk Bazsitól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Meg ha még a gépsast is elhozod.. A kis gépsassal kapcsolatban van még mit megcsinázni, és addig míg nem tökéletes, addig nem szeretném használni, mert űber ciki lenne, ha húzgálni kellene.De ami késik, az előbb utóbb eljön! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 De ami késik, az ... ...nem most van. :lol: :lol: Sziszinek Boldog Szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Boldog szülinapot Sziszi! Tényleg Wolfi a Corsaban kell még segíteni szójjá ám hinnye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Ma voltam Békéscsabán a kolbász fesztiválon! Gyerekek!Jövöre le kell oda menni csapattal,iszonyat nagy feeling! Töltik a kolbászt és úgy isszák a páleszt,mint a vizet! Nem csak a sportcsarnokban zajlik a dolog,hanem akkora sátrakban,mint ami BW-n volt,de azokból vagy 3 van összenyitva és ezekből van vagy öt.Szal van embertömeg,zabálás ivászat,amit akarsz! Én jövöre korán megyek,de remélem sikerül a szexciót megfüzni,hogy nevezzünk,mint csapat! :lol: Sportcsarnok: Talán ismerős a fazon: Kolbi: Vásárfia: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Szal van embertömeg,zabálás ivászat,amit akarsz! Meg akcijóós kolbászos orbitos lehellet! :lol: :lol: Tomi, téháiksz, ha nem boldogulok, hívom a K.O.M.A. beavatkozó alosztályát! :D Sziszinek szintén Boldog Szülinapot, és egy borotvált p.nát kívánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Meg akcijóós kolbászos orbitos lehellet! :lol: :lol: Ne tudd meg milyen fejek voltak ott! :D Érdekes volt,hogy aki valamelyik töltőbrigádban volt,az jött ki a friss levegőre,de nem tudott egyenesen menni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Koszonom szepen a jokivansagokat :lol: Tenyleg puhany a tarsasag most penteken se lattam senkit a CP-ben ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Koszonom szepen a jokivansagokat :lol: Tenyleg puhany a tarsasag most penteken se lattam senkit a CP-ben ! Sztem is lekkvár banda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Sok boldog születésnapot kívánok Tominak és Losinak!! Isten éltessen benneteket!! Üdv: ND Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Köszi ND! Ma a szülinapomon betonozom tovább a bejáróm :lol: vagy elmegyünk egy csendesen berugós ünneplésre Losival :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Köszi ND! Ma a szülinapomon betonozom tovább a bejáróm :lol: vagy elmegyünk egy csendesen berugós ünneplésre Losival :lol: Boldog szülinapot Tomi! :D Te berúgsz majd, én meg vezetek.Ha haza értem Kiskőrösről! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts