ZAG Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Mivel volt v.mi esemény a munkahelytől nem messze, az 5-ös Mindszenti kereszteződésében, gondoltam utánaolvasok a baonon.Erre kiderül, hogy reggel, a Budai kaputól nem messze is volt egy crash, ahol egy C Corsa volt az áldozat.Az ellenfél pedig egy busz.Aztán nemsokkal a Mindszenti kaland után egy halom kamiont tereltek a melóhely felé, mert szintén komoly crash volt a 44-es elkerülőn............ Mi volt ma????? :lol: A Mindszenti krt-i balesetet én is láttam,de csak messziröl,azt láttam hogy 3 autómentő is kinnt volt.. Speed kollega!! Zebránál lassítani szoktak nem padlógázt adni!!Feleségem "megdícsért!!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Srácok, köszi a sok infót a z.kártyával kapcsolatosan! :lol: Még nem tudom hova viszem, csak azt hogy hova NEM! (Pajáékhoz :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Srácok, köszi a sok infót a z.kártyával kapcsolatosan! :D Még nem tudom hova viszem, csak azt hogy hova NEM! (Pajáékhoz :lol: ) Ha Gabiekhoz (Búzáshoz) viszed szólj mielött mennél. Egyeztetek időpontot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Speed kollega!! Zebránál lassítani szoktak nem padlógázt adni!!Feleségem "megdícsért!!" :D :D :D ;) óóó... én olyat nem csinálok... ;) :lol: csak ha látom, hogy elférek kényelmesen! :P Egyébként mikor volt és mivel voltam? a QP-val? Egyébként van ám másik kapri-sárga QP is a környéken! Biztosan Ő volt!!! :lol: (általában tényleg megállok a gyalogosoknál. Igyekszem őket nem veszélyeztetni! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 :D :D ;) óóó... én olyat nem csinálok... ;) :lol: csak ha látom, hogy elférek kényelmesen! :D Egyébként mikor volt és mivel voltam? a QP-val? Egyébként van ám másik kapri-sárga QP is a környéken! Biztosan Ő volt!!! :lol: (általában tényleg megállok a gyalogosoknál. Igyekszem őket nem veszélyeztetni! :D) MA 18 óra körül Dobó krt-,Batthyányi u. körforgalom,szerintem tuti te voltál. Gyalogos nem volt a közelbe ,csak a tempo miatt mondta asszonykám.. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Eladó Kifogástalan újszerű állapotú Télikerék garnitúra! 15 collos Alessio alufelnin (esztétikai hibákkal, de görgőzésre nem szorúlnak), 4x100 osztókörrel! 195/60/R15 Fulda Kristal Montero gumikkal, gyakorlatilag új, 2-300km-t futott ! Ár: 75.000HUF Tel: 0630/2322772 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Speed!! Fabia ablak-téma megoldódott?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Speed!! Fabia ablak-téma megoldódott?? Jah' !Betörték! :lol: Tudom nem vicces, ÉN pl. a hátába állítanám a kezét annak, aki ilyet csinál............. és még ragozhatnám............. más: Holnap megyek Ceglédre Stewehez Corsára toronymerevítőt nézni.Ha látok Astrára, akkor esetelg hozzak v.kinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Jah' !Betörték! :lol: Tudom nem vicces, ÉN pl. a hátába állítanám a kezét annak, aki ilyet csinál............. és még ragozhatnám............. más: Holnap megyek Ceglédre Stewehez Corsára toronymerevítőt nézni.Ha látok Astrára, akkor esetelg hozzak v.kinek? Tudom,hogy betörték,csak hogy talált-e már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Holnap megyek Ceglédre Stewehez Corsára toronymerevítőt nézni.Ha látok Astrára, akkor esetelg hozzak v.kinek? Tudsz valakit akinek esetleg kellene? :lol: Viccen kívül, engem érdekelne a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Holnap megyek Ceglédre Stewehez Corsára toronymerevítőt nézni.Ha látok Astrára, akkor esetelg hozzak v.kinek? Nekem majd egy minta kellene,mert én magam akarok csinálni! Gepárd: hétvégén fallabda egy kis szaunával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 MA 18 óra körül Dobó krt-,Batthyányi u. körforgalom,szerintem tuti te voltál. Gyalogos nem volt a közelbe ,csak a tempo miatt mondta asszonykám.. ;) :D Hm... egy békéscsabai kolléga van itt nálam "training on the job"-on... vele próbálgattuk az autót! De a Dobó körútnál egyáltalán nem haj... jaaaa, hogy a Batthyány? Rendőrség előtti körforgó? :D Hm... Addigra már meleg volt a hűtővíz... :lol: és... igazából a gyalogosokat meglátva fékeztem a temporól a kanyarban... ám... ők látva, hogy nem 2-vel jövök... visszaléptek. Így aztán padló! :lol: Egy Honda fanatikus ember előtt nem maradhat szégyenben az OPEL! Csak a márka becsületéért tettem! :D Fabia ablak-téma megoldódott?? Még nem! Holnap megy a srác hozzátok! Tudnál neki kicsit segíteni? Kereshet Téged? U.I.: ZAG! Ezúton kérek elnézést az ijesztgetésért a Kedvesedtől! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Tudsz valakit akinek esetleg kellene? :lol: Viccen kívül, engem érdekelne a dolog. Oks.Megnézem, hogy lesz-e benne!Mert Antinak megmaradt jónéhány, és megkértem, hogy ha talál Corsához valót, akkor juttassa már el v.hogy a közelbe, és itt jött a képbe Stewe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Astrára bizit nem fox benne találni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Astrára bizit nem fox benne találni... :lol: Akkor a harcostársak ÍGY jártak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Még Te se örülj... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Még Te se örülj... :lol: :D Amint említetted..........ha v.melyik hackelhető, akkor elkelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 szkjúzmí!!! Az Udi féle epc-s link csak nekem nem jön be, vagy másnak sem műkszik? Amúgy mi van azon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Sajna már nekem sem működik... :lol: Képes magyarnyelvű webes EPC volt ezen a weboldalon találtam (alkatrészkereső): http://www.mullerauto.hu Elöbbi visszavonva....most működik!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nekem most már műxik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nekem az oldal bejön, de az alkatrészkeresö még nem müxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Délután voltam Nagykőrösön, és taliztam Stewevel és kaptam tőle mindeféle toronymerevítőt.Majd kiderül, hogy melyiket lehet használni a Corsához.Elsőre még Astra hátsó merevítőt is láttam a cuccban.Visszafelé gondoltam nem a kalandos úton jövök, hanem a családommal egységesen kitaláltuk, hogy inkább Lajosmizse felé vesszük az irányt.Szép út, jó út, de nem sportfutóműhöz találták ki.Szal arra sem megyek többet, ha nem muszáj. Visszafelé már inkább a régi 5-ös úton jöttünk.Semmi száguldozás, csak szépen. De odafelé jóóó volt! :lol: Kocsisor előzés és tsai.......................... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Losi megjött a "tököd". :lol: Az ára kicsit több lett mint ígérték. 25 helyett 40Ft/kg. De majd megbeszéljük. Viszont jól ülteti a gépet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Hi ! Skacok... Egy kérdés, nincs valakinek elfekvőben használaton kívüli NOKIA telefonja ? Pl.: 3410, 3510...stb Egyszerű de nagyszerű... :lol: Természetesen üzemképes érdekel , reális áron... :D Fizetés kp-ban, a CP-ben... ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Hi ! Skacok... Egy kérdés, nincs valakinek elfekvőben használaton kívüli NOKIA telefonja ? Pl.: 3410, 3510...stb Egyszerű de nagyszerű... :lol: Természetesen üzemképes érdekel , reális áron... :D Fizetés kp-ban, a CP-ben... ;) :lol: :D Nekem van! ;) 5110-es! A legjobb! Meg van 7110-es is! Igaz... az már nem működik. De van egy P900i-m is! Ez még műkszik! Esetleg van egy M35-ösöm is. Szóval lehet válogatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts