warwolf Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Akkor viszont jobbulást! :lol: Gepárdnak is! :D Ezek gyanusak nekem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Ezek gyanusak nekem! :lol: Akkor Te tudsz valamit.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Akkor Te tudsz valamit.... :lol: :lol: Nem beszélhetek, de felettébb gyanus! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 EGyébként ma újra láttam a zöld Felíciát, az Izsákin mérte az Auchan felöl jövőket.Trükkösen háttal állt a menetiránynak, bebújba egy Suzuki elé................ A Kullai köz végétől fentebb pedig állították meg a jónépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 :lol: :lol: Ezt látnotok kell! Lehidaltam teljesen! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 :lol: :D Ezt látnotok kell! Lehidaltam teljesen! :D ;) már bocsi, de mit kell itt pontosan látni? :lol: nekem nem nagyon tünt fel semmi különös... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 :lol: :lol: Ezt látnotok kell! Lehidaltam teljesen! :D :D Szerencsés tag.Jó helyre született, és jó helyen él, és dolgozik.................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Nem tartott sokaig a gyorsulas az bizots. Ilyenkor minek irogatjak a rendszamokat ? A batrabbak atvonultak a TESCO parkoloba es ott folytattak, en nem votlam iylen bator inakbb hazajottem :lol: Ott is megjelentek a zsaruk de allitolag ott mar belekotottek mindenkibe. Attol tartok hogy elobb-utobb raszallnak a CP-re is, mondjuk idenre lassan vege a CP-s eletnek mert este mar dolgozó lány hideg van ! Én átmentem a Tesco parkolóba is! :D De amíg én ott voltam - 23:20 - addig nem szórakoztak. Bejöttek egyszer a parkolóba, körbe mentek, de nem csináltak semmit. Nem volt gyorsulás sem a parkolóban. Aztán megállt egy Niva kicsit messzebb, de kb 15 perc után elhúzott. Aztán lépnem kellett... nem tudom, hogy mi történt utána. Lehet, hogy visszajöttek a zsaruk? :lol: Egyébként SZISZI! Nem tudod, hogy mit csináltak a jogi-val? Elkapták a zsaruk? (aki nem volt ott: jogi beült a Józsi autójába - ezüst csíkos calibra - és gyorsult egyet egy GSI-vel, épp akkor, amikor jöttek a zsaruk 2 autóval.) Szerencsés tag.Jó helyre született, és jó helyen él, és dolgozik..................Azt írta a srác, hogy bankban melózik. Valszeg egy módosabb család sarja lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Mostanság hatványozottan kint vannak az utakon............... Csak sztem az a gáz, hogy a balesetek nagy részét nem azok okozzák, akik ismerik az autójukat, költenek, és vigyáznak rá............... hanem a sok hétvégi safjor, aki NEM ismeri az autójának a határait.Szal megint rossz embereket b@szogatnak............... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Egyébként SZISZI! Nem tudod, hogy mit csináltak a jogi-val? Elkapták a zsaruk? (aki nem volt ott: jogi beült a Józsi autójába - ezüst csíkos calibra - és gyorsult egyet egy GSI-vel, épp akkor, amikor jöttek a zsaruk 2 autóval.) Nem tudom, mar erdeklodtem de nem tudta senki ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Halálra verték a gázolót! Egy 8 éves kislány fejét elütötte egy Thalia-s fazon a tükrével! Erre kiszedték a rokonok az autóból és agyonverték! :lol: Bazz... :lol: BAZ megye! Néhány éve jártam oda egy csajhoz. Miskolc mellett lakott. elég sokszor megfordult a fejem a romákkal dugiglévő falvakon áthaladva, hogy ha elcsapnék egyet, én NEM MERNÉK MEGÁLLNI! Húznék az első rendőrségig! és lám! Nem alaptalan a para! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Halálra verték a gázolót! Hát ez igencsak no comment, hogy politikailag, vagy etnikailag korrekt maradjak. Hihetetlen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Horvátországi baleset - egy alagútban :lol: :lol: Nagggyon kemény! Döbbenetes ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Horvátországi baleset - egy alagútban :lol: :D Nagggyon kemény! Döbbenetes ez is. Ez elég konkrétan továbbment. Ráadásul mintha egy H Astra lett volna a két kamion között... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 A Renualt F1-es autó mint hangszer! :lol: :lol: Döbbenetes, hogy hogy veszi a fordulatot a gép! :D Szóval Johnny, igazad volt Neked is és nekem is. Csak nem ugyanazt a videot láttuk! :D Én Te pedig gondolom a franciát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Halálra verték a gázolót! Bizti emléxel még, mikor a Műkerti sétányon ütött el egy taxis egy a többségi kisebséghez tartozó kölköt? Ott is csak a kiérkező rendőrök miatt maradt életben a taxis, mert rögtön összegyűlt a "család". Pedig a tag korekt volt, nem lépett meg, mentőt, rendőrt hívott.............. Ezek ilyenek................. ragozhatnám még, de nem tudnám szalonképesen tenni, ezért be is fejezem a dolog kivesézését................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 A Renualt F1-es autó mint hangszer! :lol: :lol: Döbbenetes, hogy hogy veszi a fordulatot a gép! :D Szóval Johnny, igazad volt Neked is és nekem is. Csak nem ugyanazt a videot láttuk! ;) Én Te pedig gondolom a franciát! ;) Na ugy,hogy ugye! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 A Kossuth Rádióban azt mondták, hogy a kislány 11 éves volt és a baleset után ami csak annyi volt, hogy megütötte az autót és elesett a biciklivel mert biciklizett, elszaladt. A sofőr aki pedagógus mint a felesége a 16 éves lányáért ment és vitte két kisebb gyermekét akiknek "ezek az állatok" azt mondták, hogy fussanak ha kedves az életük.... A férfinek rokonai élnek a faluban, nálik volt a nagy lánya. Melyik ország is ez? Ja MAGYARORSZÁG! ez az a bizonyos rosszlány ország? Elnézést kérek nem szeretem szidni a Hazámat de miért kell meghalni egy ártatlan embernek aki nem okozott halált, és miért kap csak két és fél évet az a roma kölök aki a műszaki nélküli BMW-vel beroncsol a buszmegállóba és 8 ember sérül, több a helyszínen életét veszti ??? szóval milyen ország? Biztos máshol is történnek szörnyűségek csak ott megbüntetik az elkövetőket és a hatalomnak van elrettentő ereje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Horvátországi baleset - egy alagútban :lol: :lol: Nagggyon kemény! Döbbenetes ez is. ne mán! elgondolkodtam azon ezek után hogy merjek megálni, ha dugo van a pályán mert itt nincs menekvés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 A Kossuth Rádióban azt mondták, hogy a kislány 11 éves volt és a baleset után....... Sajnos nálunk egyenlőre a törvény, a bűnelkövetőt védi.Nincs vesztett ügy, csak béna ügyvéd........... Igen Tomi, ez itt Magyarország.................. Rövidebbre vettem az idézetet. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Én is nagyon felháborodtam!!!!!!!!! Azt is mondták, hogy a biciklizó kiscsaj volt a hibás! Miért nem őt verték agyon a rokonok?? És a férfi két gyereke végig kellett, hogy nézze mindezt.... Ja és az egyik gyilkos önkormányzati képeviselőtestzületi tag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Fejezzük be, mert még rasszista bélyegzőt kapunk! (ez a rész nyilvános) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Szumma-szummárum --> inkább cserbenhagyás, mint halál! (természetesen úgy, hogy azonnal rendőrt és mentőt hívva telefonon, irány a rendőrség!) - ilyen helyzetben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Ma reggelre le volt fagyva az autó első ablaka, mikor indultam melózni.Várcsikáltam az utcára kiállva 4-5 percet, mire elkezdte a venti érdemileg lefújni.Asszem itt az ideje, hogy elkezdjem téliesíteni a gépparkot. A téligumikkal azért még várok, de valszeg nem sokáig lehet gyönyörködni a szép széles kerekekben.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Én is téliesítek :lol: Betettem egy rövidzárat a kályha hőkapcsolójába hogy mindíg fűtsön ha a hűtővíz hideg :lol: Ma reggel nagyon kellemes volt mire kitolattam a garázsból begyulladt és fűtött :D nem kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts