berlina Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 köszi, nézegettem már néhányszor, de nem érzem úgy h 1200-őt megéren egy darab papírlap azért annak örülök h van ilyen figura aki veteránautó prosikat árul. ja és arra gondoltam h nem aranyszinű lesz mint a képen nem is kék vagy bordó, hanem szürke piros csíkkal az oldalán, mint a Swingereken Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Tomi hozott 3 lasztit köszi skacok!!! mondja frankó az új féltengelycsuklója, meg milyen szép hundertprocent autóbolond lett a srác sicher Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Lassan ez állandóvá vállik! :lol: Bevallom töredelmesen, hogy ma délután untam magam, hogy nem volt semmi kül. feladatom.Bár a gyerkőcökre vigyáztam, de Orsi aludt, Flóra Minimaxozott, én meg PCztem.De jó lett volna szerelni egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Bevallom töredelmesen, hogy ma délután untam magam, hogy nem volt semmi kül. feladatom.Bár a gyerkőcökre vigyáztam, de Orsi aludt, Flóra Minimaxozott, én meg PCztem.De jó lett volna szerelni egy kicsit. Egy drogos vallomása! :lol: Micsoda függő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Egy drogos vallomása! :lol: Micsoda függő! :lol: Nagyon rászoktam az elmúlt 1.5 7ben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Irigylem az ilyen szerelés-függő emberkéket :D Nekem erőt kell vennem magamon, hogy mondjuk egy levegőszűrő cserét megcsináljak :lol: :lol: Nemhogy motort cserélgessek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Irigylem az ilyen szerelés-függő emberkéket :D Nekem erőt kell vennem magamon, hogy mondjuk egy levegőszűrő cserét megcsináljak :lol: :lol: Nemhogy motort cserélgessek ;) Hát aki olyan keményen dolgozik,mint Te nem is csodálom,hogy fáradt! :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Jó volt a tegnap esti progi, mert átfésültük a Noszlopy G. parkot Speed uncsitesójának iratai után...... Tisztára mint v.mi 4. típusú találkozások :lol:Köszi szépen srácok! :D Jó fejek voltatok Mindannyian... és igazából egészen érdekes volt a dolog. Egy rendhagyó péntek esti meet sikerült így! ;) Meg az is bebizonyosodott, hogy egy Z18XE, amiben kevés km van, jobban gyorsul, mint az én 192e.km-t futott X16XEL-m.Ez mondjuk nem volt túl meglepő számomra. :DJó van na... csak bohóckodtam... ;) Egyébként tegnap este, miután leléptem Tomiék (az 5-ösről), megjöttek a zsaruk. Pont volt egy gyorsulási verseny, utánuk is mentek, a másik autó pedig hazaküldött mindenkit. Persze közben szorgalmasan írták a rendszámokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Egyébként tegnap este, miután leléptem Tomiék (az 5-ösről), megjöttek a zsaruk. Pont volt egy gyorsulási verseny, utánuk is mentek, a másik autó pedig hazaküldött mindenkit. Persze közben szorgalmasan írták a rendszámokat! :lol: Hinye,akkor pont ídőban léptünk le? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Hinye,akkor pont ídőban léptünk le? :lol: Még jó, hogy nem voltam ott. :lol: Ezt látnotok kell! Nagggyon keméééény! Naggyon keményen nyomják ezek a franciák a Parkourt, ott ez már majdnem nemzeti sport lett. Nagyon tetszik, de lehet, hogy nem kétszer törték össze magukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Hinye,akkor pont ídőban léptünk le? :lol:Oszt kit érdekel, hogy írogatnak? Le vannak sz@rva! Legyenek vele boldogok. Sokat nem tudnak vele kezdeni. Még jó, hogy nem voltam ott. :lol: Naggyon keményen nyomják ezek a franciák a Parkourt, ott ez már majdnem nemzeti sport lett. Nagyon tetszik, de lehet, hogy nem kétszer törték össze magukat.:D Kétségtelen, hogy nagyon profik! Na és persze az is, hogy volt már néhány törésük! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Speed: Skoda bontó? Mi lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Speed: Skoda bontó? Mi lett? Nem vették fel a telefont. Aztán neten kerestem még pár számot, de egyik sem volt elérhető szombaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Nem tartott sokaig a gyorsulas az bizots. Ilyenkor minek irogatjak a rendszamokat ? A batrabbak atvonultak a TESCO parkoloba es ott folytattak, en nem votlam iylen bator inakbb hazajottem :D Ott is megjelentek a zsaruk de allitolag ott mar belekotottek mindenkibe. Attol tartok hogy elobb-utobb raszallnak a CP-re is, mondjuk idenre lassan vege a CP-s eletnek mert este mar dolgozó lány hideg van ! Irigylem az ilyen szerelés-függő emberkéket ;) Nekem erőt kell vennem magamon, hogy mondjuk egy levegőszűrő cserét megcsináljak :lol: :lol: Nemhogy motort cserélgessek :D Kulonbozek vagyunk, engem arra nem lehetne ravenni hogy egy horgaszbot mellett uldogeljek hajnalok hajnalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Kulonbozek vagyunk, engem arra nem lehetne ravenni hogy egy horgaszbot mellett uldogeljek hajnalok hajnalan. Pedig az is fíling ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Pedig az is fíling ám! A tökömet lefagyasztani szénsavmentes sör melett? :lol: Biztos fíling! :D Pisti lassan menni kéne fallabdázni,nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Olyankor forraltbort kell inni. Jaja, lassan menni kéne oda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 ma idő jó. teniszezni is lehet menni Gázolajkályhám ma beindult :lol: De még nincs kész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 ma idő jó. teniszezni is lehet menni Egyelőre még az is kétséges, hogy holnap megyek melózni. Nem vagyok fényes állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Kulonbozek vagyunk, engem arra nem lehetne ravenni hogy egy horgaszbot mellett uldogeljek hajnalok hajnalan. Még jó, hogy nem mindenki egyforma. Jól is néznénk ki, ha mindenki a tóparton ülne pecabottal a kezében :lol: :D Ki szerelné a kocsikat akkor? :D Én most nagyon belendültem a pecázásba. Tegnap is voltam, és ha az idő is úgy akarja akkor a jövö hétvégén mind a 3 napot vízparton fogom tölteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Engem is elkapott valami nyavalya,piszkosul fáj a gyomrom reggel óta! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Engem is elkapott valami nyavalya,piszkosul fáj a gyomrom reggel óta! :lol: :D macskajaj.... :lol: :D A sok sör az oka.... ;) Pedig az is fíling ám! Ebben egyetértek...annak megvan a maga fílingje... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 macskajaj.... :lol: :lol: A sok sör az oka.... :D Sajnos nem a sör az oka,bár az lenne,arra tudom a gyógymódot,de ez valami komolyabb lesz! Egy falatot nem tudok megenni,mert azonnal hányingerem van! A hasam is úgy megy...aszem holnap reggel doki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Pedig az is fíling ám! Jaja.Bár én a hajnali dolgot nem mindig díjazom, jobban szeretek inkább napközben kint hesszelni, az sem baj, ha nem fogok semmit, csak kicsit nyugi legyen.Meg kevés szúnyog, mert az is ultragáz, ha ruhán keresztül felzabálnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 A hasam is úgy megy...aszem holnap reggel doki! Akkor viszont jobbulást! :lol: Gepárdnak is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts