Speed Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Lehet, hogy csak poénból volt ez a felirat rajta! :D :D Te kiraknál a Corsa-dra egy nagy kék-fehér "T" betűt? :lol: Én nem raknék ki ilyet a QP-ra, mert ez így égő. Szóval nem hinném, hogy poén. Egyébként pedig aki egy ilyen (45-60 milliós) Ferrari-t vesz, az már túl lépett azon a szinten, hogy "Apé, oszt?" meg "legalább ki van fizetve..." Én inkább arra gondolok, hogy ez egy "továbbképző" iskola. Olyan embereknek, aki vesznek egy Ferrari-t és nem akarják összetörni a sajátjukat (mert még nem vezettek ilyet soha) és inkább elmennek szakemberhez... Bár az ilyenek meg nem raknak rá T betűt (mivel német, így L) az autóra... ... szóval ... igazából nem tudom elfogadható érvekkel egyik verziót sem alátámasztani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ez is egy elfogadható persepktíva lehet........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 ajaj, én nem oda küldtem, hanem a fibermailosra! :lol: de ha nem tudod ott megnézni, akkor küldöm erre is! De majd csak holnap! :lol: Hazaértem, megnéztem, tetszik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Speed!Láttam ma Kméten egy OAC-180 frsz. Astra Coupet, ezüstmetál színben! :lol: Taliztál már vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Speed!Láttam ma Kméten egy OAC-180 frsz. Astra Coupet, ezüstmetál színben! :lol: Taliztál már vele? Valamlyik nap én is lehet, hogy őt láttam bent a kórház területén. Rendszámot nem figyeltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Egy kis technikai help kellene.Hogyan tudnék interneten keresztül TV-t nézni? Mert úgy tűnik, hogy mostantól kezdve bent kell heggesztenem 21:00-ig, és bevallom őszintén, jó lenne v.mi "adást" nézni közben, mert melózni 18:00 után már nem igazán szeressek! :lol: Javallat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Egy kis technikai help kellene.Hogyan tudnék interneten keresztül TV-t nézni? Mert úgy tűnik, hogy mostantól kezdve bent kell heggesztenem 21:00-ig, és bevallom őszintén, jó lenne v.mi "adást" nézni közben, mert melózni 18:00 után már nem igazán szeressek! :lol: Javallat? :lol: Google--> "online tv" vagy "web tv" valami ilyesmi. Nemtudom, hogy a magyar tv csatornáknak van-e online adásuk. Esetleg nézd meg a hivatalos weboldalaikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Google--> "online tv" vagy "web tv" valami ilyesmi. Nemtudom, hogy a magyar tv csatornáknak van-e online adásuk. Esetleg nézd meg a hivatalos weboldalaikat. Thx.Sajnos semmi eredmény, v. csak én vok tehetségtelen.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Thx.Sajnos semmi eredmény, v. csak én vok tehetségtelen.......... :lol: Nézelődj itt esetleg :lol: http://www.onlinetvplayer.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Nézelődj itt esetleg :D http://www.onlinetvplayer.com/ Megnéztem! :lol: a www.partytv.hu tök izgi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Speed!Láttam ma Kméten egy OAC-180 frsz. Astra Coupet, ezüstmetál színben! ;) Taliztál már vele? Már láttam... VONÓHOROG VAN RAJTA!!! :lol: :lol: :D Egy pic.áé! Állítólag (info a Tormásiéktól) a szülinapjára kapta pár éve a csaj... hogy ne kelljen buszoznia a főiskolára! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Már láttam... VONÓHOROG VAN RAJTA!!! :lol: :lol: :D Egy pic.áé! Állítólag (info a Tormásiéktól) a szülinapjára kapta pár éve a csaj... hogy ne kelljen buszoznia a főiskolára! ;) Hát akkor ez nagyon korekt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Már láttam... VONÓHOROG VAN RAJTA!!! :lol: :D :D Egy pic.áé! Állítólag (info a Tormásiéktól) a szülinapjára kapta pár éve a csaj... hogy ne kelljen buszoznia a főiskolára! ;) Gondolom már csak az utánfutóra fér fel a sok tankönyv... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 TRAFIPAX!!! Ma láttam a Nyírin, az Arborétum lakópark oldalában a zöld Felíciát, éppen mérte a Domb elkerülő felé menőket.A kereszteződésnél pedig ott álltak a rendőrök.Tudom nem sok értelme van, de jó mérgesen néztem a mérőautóban posztoló ifjú pénzgyűjtőre............ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 TRAFIPAX!!! Tudom nem sok értelme van, de jó mérgesen néztem a mérőautóban posztoló ifjú pénzgyűjtőre............ :lol: Én annó ifjú koromban az Izsáki úton kb. 100 méterrel a trafi után nemzetközi jellel üdvözöltem őket... :D :lol: Nem mentem gyorsan, gondoltam nem is figyuznak... :D A tükörben csak azt láttam, hogy stoboszkóp lett a vakuból... :D :D ;) ...tehát figyuztak és vették a jeleket... ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Ezt látnotok kell! Nagggyon keméééény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Egyébként Gepárd ma nem jön CPzni, mert eü.ileg kuka.Legalább is jó úton halad affelé! :lol: S, én is kicsit kések, munkahelyi m@rhaság miatt............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 ha tudna vki adományozni nekem egy kaka teniszlabdát... antennacsonkra kellene, hogy ne szakítsa ki a takarót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Egyébként Gepárd ma nem jön CPzni, mert eü.ileg kuka. Sajna kapar, fáj stb.. a torkom, reggel rázott a hideg meg csupa ilyesmi. Vettem neocitránt, hátha az segít a hétvégén. Most is csak elolvasom az utóbbi 3 nap fontosabb történéseit és fekszem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 ha tudna vki adományozni nekem egy kaka teniszlabdát... antennacsonkra kellene, hogy ne szakítsa ki a takarót Sziszi tud neked adni azt mondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 ok köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Jó volt a tegnap esti progi, mert átfésültük a Noszlopy G. parkot Speed uncsitesójának iratai után...... Tisztára mint v.mi 4. típusú találkozások :lol: Meg az is bebizonyosodott, hogy egy Z18XE, amiben kevés km van, jobban gyorsul, mint az én 192e.km-t futott X16XEL-m.Ez mondjuk nem volt túl meglepő számomra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Dénes küldött sms-t,hogy nézzük meg neki a vectrát,állítólag a kuli közön van valahol az autó! Wolfi meddig maradsz petőfiben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Dénes küldött sms-t,hogy nézzük meg neki a vectrát,állítólag a kuli közön van valahol az autó! Wolfi meddig maradsz petőfiben? Már eljöttünk, mert anyukának Xszemes talija van az Ifjúsági hausban! Úgyhogy most gyerekezek 1000rel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Berlina: cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts