warwolf Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Maximális tHX minden harcosnak a kméti sexcióból, Udi mesternek , Morgó mesternek , Johnnynak, Tominak, Pistinek, Kacserónak, Pajának az elmúlt 3 napban a soksoksok segítségért. Nélkületek nem indult volna be a kisgép.De most teszi a dolgát, viszont tényleg ki kellene derítenem, hogy hova megy az a vákumcső, ami a motor tetején lévő elosztóban van, mert ugyanazt csinálja a Corsa, mint anno a GSi, hogy egyenetlen az alapjárata.Felpörög, aztán visszaejti a fordulatot.De összeségében megy, jár, beszél, egyszóval ebből biza autó lesz. :D Vagy ilyenek............ :lol: Gepárdnak pedig sűrű elnézések közepette Boldog Szülinapot kívánok így megkésve.Mentségemre szolgáljon, hogy nagyon el voltam veszve az elmúlt 4 napban.Meg még ezen a 7n biztosan el is leszek majd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Maximális tHX minden harcosnak a kméti sexcióból, Udi mesternek , Morgó mesternek , Johnnynak, Tominak, Pistinek, Kacserónak, Pajának az elmúlt 3 napban a soksoksok segítségért. Nagyon szívesen, máskor is...igaz én nem nagyon sokat tudtam segíteni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Te vitted a pizzát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Nagyon szívesen, máskor is...igaz én nem nagyon sokat tudtam segíteni... :lol: Az is sokat számított, hogy ott voltál, és növelted a tömeget! ;) Amúgy a szomszédok kérdezték anyósomat, hogy mi volt nála, hogy 8 autó állt a ház környékén! :D Keresztelő? :D Aztán anyósom mondta, hogy semmi ilyesmi, csak a veje barátai! ;) Alkalomadtán kérhetnék képet a lámpicsekekről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 nálunk chopperfelvonulás van szinte minden nap az utcában, itt dübörögnek az ablakom alatt 3 méterre, hogy hrrrr meg hrrrrr meg hrrrr meg hrrr hrrr hrrr hrrrrrrrr vagy csak úgy h hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pukkk valahogy senki nem gondol ünnepségre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Gepárdnak sok boldog szülinapot kívánok kicsit égő, hogy ennyire megkésve de én is nagyon el voltam foglalva... :lol: Holnap megyek Gubacsihoz hátsódob csere is lesz mondta, hogy pár MOTE-snak már csinált. Érdekelne ki milyet választott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Kiálltunk a garázsból! Nagyon jól megy! Kezd helyre állni az alapjárat is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Állat lesz ez!!!!!! Jelentem megkezdtük a berepeülést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Kérek engedélyt üdvözlő repülésre.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Kérek engedélyt üdvözlő repülésre.... :lol: Nincs akadálya, csak előtte még a bal elejét szét kell szednem, mert v.mi beleér v.hová, és ölég kellemetlen súrlódó hangot ad, de összeségében nagyon király! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Holnap megyek Gubacsihoz hátsódob csere is lesz mondta, hogy pár MOTE-snak már csinált. Érdekelne ki milyet választott? Jól mondta, , (Wolfi, Gepárd, és én) is nála csináltattuk! :D De a tipust nem tudom sajnos megmondani! :lol: Íme az enyimé: Alkalomadtán kérhetnék képet a lámpicsekekről? :lol: Nagyon királyságosak! (amúgy megjött mindkét garnitúra) :D Küldök majd emailt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Nagyon királyságosak! (amúgy megjött mindkét garnitúra) :lol: Küldök majd emailt! :lol: Okés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Én kipuffomat is ő berhelte. Kb másfél-két éve. Azóta nem akar szétesni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Én kipuffomat is ő berhelte. Kb másfél-két éve. Azóta nem akar szétesni :lol: Akkor v.mit csak tud a srác! :lol: Amúgy SMS-t megkaptam, és rajta vok a T.mán! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Akkor v.mit csak tud a srác! :lol: Amúgy SMS-t megkaptam, és rajta vok a T.mán! :lol: Enyit tudtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Na Hi Mindenkinek! :D Hát hazaértem... s láttam sok "nem semmi" dolgot! :P A kedvencem: Sajnos mivel a fényképezőm a csomitartóban volt, így a telefonommal készült! Az "L" betű az a LERNER rövidítése (a magyar "T"-nek felel meg) a sárga cimkén pedig az állt, hogy "Fahrschule" :D :D ;) Hogy ki az az állat, aki egy zsír új Ferrari F430 Spidert tanuló autónak beállít??? :lol: ;) :lol: Döbbenetes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Hogy ki az az állat, aki egy zsír új Ferrari F430 Spidert tanuló autónak beállít??? :lol: ;) :lol: Döbbenetes! Lehet, hogy csak poénból volt ez a felirat rajta! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Lehet, hogy csak poénból volt ez a felirat rajta! :lol: :lol: Mit gondolsz, a gazdagok gyerekei beülnének egy VW-ba, vagy Audiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Mit gondolsz, a gazdagok gyerekei beülnének egy VW-ba, vagy Audiba? Jah! :lol: VW Phaeton v.s AUDI S6 kb. .................. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Wolfi! Küldtem Neked emailt! :lol: Remélem sikerült megkapnod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Wolfi! Küldtem Neked emailt! :lol: Remélem sikerült megkapnod! :lol: Minjá rápillantok! :D Megnéztem, még nem ért ide....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Minjá rápillantok! :lol: Megnéztem, még nem ért ide....... remélem jó emailcímre küldtem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 remélem jó emailcímre küldtem! :lol: warwolf@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 warwolf@opelklub.hu ajaj, én nem oda küldtem, hanem a fibermailosra! :lol: de ha nem tudod ott megnézni, akkor küldöm erre is! De majd csak holnap! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 ajaj, én nem oda küldtem, hanem a fibermailosra! :lol: de ha nem tudod ott megnézni, akkor küldöm erre is! De majd csak holnap! :lol: warwolf@opelklub.hu-átírányítva a losi@fibermail.hu -ra.Aztán van még a losa@fibermail.hu is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts