Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Hát én is most kapcsoltam gépet, mert most értem haza.

Hagáék, a kutyi délután még a terasz lépcsőjén csücsült :wink:

Vazz mindenki vezet autót, nekem csak egy halovány ígéret jutott, de az vectrára, az üzletkötő szerint van esélyem, de hozzátette 5-szörös volt a túljelentkezés. :evil:

Megosztás:

Hát én is most kapcsoltam gépet, mert most értem haza.

Hagáék, a kutyi délután még a terasz lépcsőjén csücsült :wink:

Vazz mindenki vezet autót, nekem csak egy halovány ígéret jutott, de az vectrára, az üzletkötő szerint van esélyem, de hozzátette 5-szörös volt a túljelentkezés. :evil:

Nagyon szívesen átadom a helyem az anyósülésen,és akkor Te is foghatod a kormányt egy picit...Nem vagyok és irigy!!! :(

Megosztás:

Mostanra csilli-villi a kocsi, lent a garázsban várja a holnapi indulást. meg én is.

Holnap hoz egy gsis haver étolajat fustölni.

A menetoszlop sebessége legyen 90kmph mert ekkor 5.4 a fogyim :D

Este lesz buli?

Hogy lészen az a fültölés?

Tomi, ha jó fogyit akarsz akkor indulj el 6-kor és 5.-ben alapjáraton menj, akkor még jobb lesz a fogyi. :( :( :lol:

Megosztás:

De,ha meg gyalog indulsz el Tomi,akkor bizti még jobb lesz a fogyasztásod!

De szerintem mind az elégetett kalória, mind az autód által fogyasztott benzin mennyiség úgy lesz a legalacsonyabb... ha beülsz valaki más autójába... és a tiéd otthon marad a garázsban! :wink:

Megosztás:

Lehet későn szólok, de tegnap beszéltük le msn-en a többiekkel.

16.00-kor összfutunk a Domus parkolóban.

feltéve ha nem szakad az eső!!!

Akinek van kedve és ráér, jöjjön!!!

Én meg ápolgatom a családot, anyuka még mindig nyűgös a betegsége miatt és nem akarom cukkolni, hogy ma is opelezek. :(

Megosztás:

Én sajna 4 kor már mosom a ....hátamat, készülök Turnerrel színházba! :roll:

Jó megy a vasad Joee!Aszittem már le se tudlak hagyni itt Kecsó előtt a kétsávoson! ...és a tied a kisdízel mi?? :( :wink:

1,7TD az ővé,az enyém a sima,de én is ott jöttem mögöttetek végig. :wink:

Megosztás:

Én egyszer elhúztam mellettetek, akkor a computerem szerint 171-ig nyomtam neki.

Ott elvettem a gázt, de volt még tartalék a kocsiban bőven.

Jah!Én meg amikor észrevettem,hogy megy előttünk egy opel,és még Opelklubbos matricája is van,tök boldog voltam.Azt hittem valami "idegen" autó...Észre sem vettem,mikor húztatok el mellettünk.Aztán el kezdett derengeni valami... :oops: :oops: Mintha ezt az autót láttam volna már valahol.. :( :wink:

Megosztás:

Én sajna 4 kor már mosom a ....hátamat, készülök Turnerrel színházba! :roll:

Jó megy a vasad Joee!Aszittem már le se tudlak hagyni itt Kecsó előtt a kétsávoson! ...és a tied a kisdízel mi?? :( :wink:

Jaja kisdiesel.

1.7 TD a 69 pacis német diesel.

Kénytelen voltam nyomni , mert láttam hogy szívozott a paraszt akit előztünk.

Amúgy mögöttünk 2-vel rendőr jött :(

Megosztás:

Hali Kskacok!

Felraktam a helyit talik kőzé a kalocsai gyorsulsási versenyt.

Jelentkezni tessék aki jön!

Igy hazon belül mondom hogy azt beszéltük Warwolf cartársal hogy esetleg egy valamit fözhetnénk bográcsba igy a szűk kecskemét szekciora gondolván!

Vélemények, ötlet?

Megosztás:

Tessék beszolgáltatni minden Fóton (és útközben előtte) készített képes anyagból 1 -1 példányt! (nekem) 8)

Joee te csináltál mozgóképeket is! Jól láttam, hogy jól láttam?? :roll:

Kérek belőle!

Jó lenne a hónlapunkra naplószerűen feltenni belőle! kommentárral,élménybeszámolóval!

Azt a G astrás skacot meg bekellene szervezkedni szeksöntagnak! Ha jól rémlik miTomink ismeri őket! Pár mondatot beszélgettem vele, rám naon jó benyomást tett! Hadd bővüljünk!

Nekem is volna ismerősöm, csak az mindíg elveri alóvét, ahelyett hogy belépne, meg talikra jönne! Pedig van egy fekete Mantája!

Ezenkívűl Pü. -be mindenki küldje el atelfonszámát, és én majd az összesítettet szétküldöm mindenkinek!! Így elérhetjük egymást bármikor, bárhol! Okay??? 8) :wink:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.