coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Látom Anti ma nagyon nem bírsz magaddal :wub: :P Jó sok meló lehet a szállodában :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ma úgy döntöttem szarok bele az egészbe, és .....ja az egész vezetőség... Javítok: Ma is... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Legyen akár 40 fokos lázam... én szombaton OTT LESZEK! Hamár az én fejemből pattant ki... beb@szna, ha nem lennék ott! :wub: Speed! Attól én is mellhártyagyulladást kapnék... Egyszer lesz egy RS4-esem!!! Az ku..a élet!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Bitang jó kis ótók az biztos...legalább is tuningalapnak megteszik... :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Bitang jó kis ótók az biztos...legalább is tuningalapnak megteszik... :wub: :P :PNa igen. 4,2 V8, TURBO nélkül 420 LE! Nyilván 2 db turbo installálásával kezdeném! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Na igen. 4,2 V8, TURBO nélkül 420 LE! Nyilván 2 db turbo installálásával kezdeném! :wub: Rs-ből nem csak turbós van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 És akkor lehet 10 alatt gyorsulni 200 km/h-ra...az lehet az überfeeling... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Rs-ből nem csak turbós van? Nem. A régi RS4-es volt 2,7 V6 BITURBO, A mostani az 4,2 V8 FSI (az FSI az csak magasnyomású benzinbefecskendezés) Gondolj bele, a régi A8-nak is a 4,2-es mocija 360LE-s volt... abból nem nehéz TURO nélkül csinálni 420-at! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nem. A régi RS4-es volt 2,7 V6 BITURBO, A mostani az 4,2 V8 FSI (az FSI az csak magasnyomású benzinbefecskendezés) Gondolj bele, a régi A8-nak is a 4,2-es mocija 360LE-s volt... abból nem nehéz TURO nélkül csinálni 420-at! :P Ez eddig rendben van,de akkor mi a különbség az S és az RS között? mondjuk ez 540LE ír,ez biztos hogy turbós Nem egyszerü ára van :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 És akkor lehet 10 alatt gyorsulni 200 km/h-ra...az lehet az überfeeling... :wub: Te miért nem mész vadászpilótának ha ilyen gyorsulásokat akarsz? :P Ott fenn még traffi sincs, a Saab meg pilotókat toboroz a Grippenekre abban meg gyári széria a sokpontos öv meg a versenyulés és még lsd-s muszerfal is van :P mondjuk ez 540LE ír,ez biztos hogy turbós Nem egyszerü ára van B) Viszont van benne hely, Aida biztos szeretné :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Viszont van benne hely, Aida biztos szeretné :P Biztos szeretné,még gondolkodtam is rajta mikor a másik odalett,de ez az autó még nem ebbe az országba való,pláne nem lakotelepre :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Biztos szeretné,még gondolkodtam is rajta mikor a másik odalett,de ez az autó még nem ebbe az országba való,pláne nem lakotelepre :P :wub: látom magam előtt: "ahh franc elvitték az autót de ezeknek a kancsóknak ide a lakotelepre nem veszek rs6-ot érjék be egy géjesivel" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ez eddig rendben van,de akkor mi a különbség az S és az RS között? mondjuk ez 540LE ír,ez biztos hogy turbós Nem egyszerü ára van :wub: Ez az RS6-os, ez gyárilag 450 LE-s! Ebben 4,2-es biturbo motor van. A S és az RS között a "brutalitás" a különbség. Egy S4-es audi úgy 15 misi körül kezdődik, az RS4 24misinél indul! (új ár) Az RS-ek mindig a csúcs modellek, eddig az Audi 4 féle RS modellt gyártott! 1. RS2 (80-as audi - 2,2 turbo, ca. 300 LE) 2. RS4 (régi A4, CSAK kombiban, 2.7 biturbo, 380LE) 3. RS6 (régi A6, 4.2 biturbo, 450LE) 4. RS4 (új A4, 4.2 FSI, 420LE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ....Ez eddig rendben van,de akkor mi a különbség az S és az RS között?.... S Line az külcsín, belbecs nélkül nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Akkor a régebbiekben mindegyikben turbó volt,csak most változtattak rajta,és szívót tettek bele úgye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Meggondoltam magam, felni helyett inkább egy RS-t kérek... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 látom magam előtt: "ahh franc elvitték az autót de ezeknek a kancsóknak ide a lakotelepre nem veszek rs6-ot érjék be egy géjesivel" :wub: Hitelt simán be lehet vállalni,és nem is a 25milkós rs6ra gondoltam.Enyit nem ér egy autó se,legalábbis szerintem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Akkor a régebbiekben mindegyikben turbó volt,csak most változtattak rajta,és szívót tettek bele úgye? Ők is rájöttek, hogy a szívó motor a igazi. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 S Line az külcsín, belbecs nélkül nemde ?Azért annál jóval több! Más az S LINE és az S modell! Az S line mindig csak külső optikát kapott, az S modellek pedig mindig keményekbbek voltak mind motorikusan, mint külsőleg. Keményebb motor, komplett spoiler szett, nagy kerék, sport ülések, stb. Pl. a régi S4-es (ami a kerek A4-ből volt) az is 2,7 biturbo volt, de csak 200 valahány lovas volt. Akkor a régebbiekben mindegyikben turbó volt,csak most változtattak rajta,és szívót tettek bele úgye? Tulajdonképpen igen. Egyébként ha az új A6-ost nézzük, abban a 4,2 V8 a legnagyobb moci! De az új S6-os már V10, 5.0-es! ugyanazt a mocit kapta, mint a Lambo Gallardo (csak le van butítva). :wub: Milyen lehet majd az RS6! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Akkor a régebbiekben mindegyikben turbó volt,csak most változtattak rajta,és szívót tettek bele úgye? Hú Hülye vagyok megint. Régen az RS kombi volt az S nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Ők is rájöttek, hogy a szívó motor a igazi. :wub: :P Már az audi is belátta,kiváncsi vagyok Anti mikor jutt el erre a szintre. Nekem már évek óta nagyon tetszik az Audi,de csak az Avant(kombi).Kegyetlen nagy kereket rá lehet rakni és nagyon jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Kegyetlen nagy kereket rá lehet rakni és nagyon jól néz ki. Antitól 100é' elhozod a 4 felnit és már mehet is alá. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Jelen esetben a kegyetlen nagy, az 19 colnál kezdődik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Jelen esetben a kegyetlen nagy, az 19 colnál kezdődik... minimum! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Azért a lukért a géptetőn meg én kérek elnézést... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts