J0hnny Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Nekem már semmit nem kell félretetetni, mert ma már voltam a Ferinél és elhoztam a lámpát, az indexet és a sárvédöt. Holnap szerintem megpróbálom az összenött alkatrészeket szétszedni úgy, hogy minél kevesebb kárt okozzak és rárakni a másik sárvédöt, ami ugyan fekete és van rajta lyuk az indexnek is, de egy rohadás sincs rajta. Legalább már egy alkatrész matt fekete!Ez is valami! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 :wub: :P Google - search: CHUCK NORRIS :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Tegnap a biztonság kedvéért vettem világosságot a brinyómra, mert nem szeretném, ha kivasalna v.mi hozzám hasonló eszement! :P Szal olyan piszok erős az első lámpicsek fénye, hogy villogó üzemmódban az autók szemből folyamatosan fékezgettek, mert nem tudták mire vélni a villogást.V.mi piszokerős LED-ek vannak beleépítve.Tessik! :wub: Meg most már esetleg a rendőrök sem fognak cseszegetni emiatt.Bár nem volt velük még kalandom........... más: Nem tudom, hogy figyeltétek-e, azon az AMG felnis TIgrán kint van az ELADÓ!!! tábla.Csak érdekesség képpen írtam...... S, hogy kerek legyen a story, hívtam a féltengelyes embert, hogy mi a szitu, szal a rövid féltengely már készen van, de a hosszú nem fért bele a marósnak a padjába, vagy mifene.Most keres az tag másikat.Lassan 5 hete várok már rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Szombaton láttam a gokart pálya mellett: http://kepfeltoltes.hu/view/060926/monz_va...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Szombaton láttam a gokart pálya mellett: http://kepfeltoltes.hu/view/060926/monz_va...ltoltes.hu_.jpg Igen, ezt én is látom már néhány napja itt Kméten.Sztem új darab lehet a környéken, mert eddig nem volt hozzá szerencsénk látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 S, hogy kerek legyen a story, hívtam a féltengelyes embert, hogy mi a szitu, szal a rövid féltengely már készen van, de a hosszú nem fért bele a marósnak a padjába, vagy mifene.Most keres az tag másikat.Lassan 5 hete várok már rá :P Ááááá! Szóval Te vagy az a féltengelyes-corsás! :wub: Hát ő az, aki hozza a rally-cross vagy roncsderbis autóját! :P Kicsi a világ! Egyébként láttam nála a féltengelyed! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Szombaton láttam a gokart pálya mellett: http://kepfeltoltes.hu/view/060926/monz_va...ltoltes.hu_.jpg Talán ez 1 Opel MONZA... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Egyébként láttam nála a féltengelyed! :P Az nemjó.Mert akkor még nem vitte el a maróshoz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Az nemjó.Mert akkor még nem vitte el a maróshoz :wub:Hétfőn voltam nála Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Kérem ezt mindenki olvassa el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Kérem ezt mindenki olvassa el! Elolvasva! Tudomásul véve! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Eddig 4 sor volt az aláírásod, most már csak három. Legközelebb erre is figyelj. (maximum 3 sor, ha nincs kép, képpel együtt maximum 1 sor ) A sorköz is sor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Talán ez 1 Opel MONZA... :wub: Az. Én 16:10 körül mentem mögötte az Árpád körúton. A felirat szerint 3.0 E. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Jól körbenéztük. Kivülről szép, belül picit zilált de lehet, hogy csak rendetlenség volt benne. :wub: Tavaly volt egy eladó (Monza), zöld plüss belsővel, csupán 350 e forintért, nagyon gondolkodtam rajta....., de ezt már tényleg nem tudtam volna bevállalni. Meg persze a 15 lityis fogyasztás is visszatartott. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 mindjárt megjelenik a csütörtöki újság :wub: én már sorban állok érte :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 mindjárt megjelenik a csütörtöki újság :P én már sorban állok érte B)Én is be vagyok sózva rendesen! Ha azt közlik le, ami a nyers cikkben volt... az nem lesz gyenge! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 ne mán, itt meg senki nem vesz újságot. Várnom kel délutánig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Vegyetek scannaljaetek... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 itt a cikk :wub: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Nagyon jó a cikk és a képek is! Gratula! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Speedből igazi sztár lett. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Speedből igazi sztár lett. :P Azért azt hozzá kell tennem, hogy én AZT NEM MONDTAM, amit a fazon írt! :P Azért tényleg jópofa cikk lett! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Egyébként szerintetek az gáz, hogy az orvos ma megállapította, hogy mellhártya gyulladásom van? :lol: :P :wub: Úgyhogy most itthon kúrálom magam... Elvileg szombatra rendben leszek! :P -------- M á s ------- Hozzáteszem, hogy folyamatosan vigyorgok most, ugyanis nemrégen szálltam ki az új RS4-esből! V8, 420LE, Quattro, !!!1280kg!!! BUUUTÁÁÁL!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Azért azt hozzá kell tennem, hogy én AZT NEM MONDTAM, amit a fazon írt! :P Nem kell mentegetőzni... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Speed! Attól én is mellhártyagyulladást kapnék... És tényleg nem kell mentegetőzni már előre, hogy miért nem leszel ott szombaton....mond ki nyugodtan, hgoy nem akarsz eljönni egy ilyen szarul szervezett találkozóra, ahol olcsó kis és középkategóriás romhalmazok fognak felsorakozni, és még lesz pár közte amik öregebbek a szüleidnél...ráadásul ott lesz egy halom ember akikre még csak nem is kiváncsi az ember, ott fognak kőrözni mert mind azt hiszi magáról, hogy ő a sumáker, jön valami versenyzőgyerek is de minek...- tényleg minek... :wub: :P - meg egy csomó vér is folyni fog...áááá belegondolni is szörnyűűűű...szerintem is szar lesz... :P B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts