warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Tényleg!!! :wub: Privátot olvastad?? Szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Privátot olvastad?? Szóval? Igen,olvastam. Hát eladtam az Astrát.. Végülis átmeneti autónak vettem,de hosszabb ideig akartam megtartani,de ez így alakult.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 És akkor most milyen géped van? ...- egyelőre nagypulcsiban ülünk. Én egy szál gatyókában. :wub: Itt is jó idő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 És akkor most milyen géped van? Én egy szál gatyókában. :wub: Itt is jó idő van. 2003-as Octavia Best 75Le,nem megy úgy mint egyX16XEL,de jobban felszerelt,fiatalabb,meg ugye Skoda. Főnököm piszkált is érte,hogy mindig Opelom volt (összesen 3),hogy mikor veszek újra Skodát...hát most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 2003-as Octavia Best 75Le,nem megy úgy mint egyX16XEL,de jobban felszerelt,fiatalabb,meg ugye Skoda. Főnököm piszkált is érte,hogy mindig Opelom volt (összesen 3),hogy mikor veszek újra Skodát...hát most. Kecsóra adtad el a vasad? Mert én lehet villogtam neki valamelyik nap! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 2003-as Octavia Best 75Le,nem megy úgy mint egyX16XEL,de jobban felszerelt,fiatalabb,meg ugye Skoda. Főnököm piszkált is érte,hogy mindig Opelom volt (összesen 3),hogy mikor veszek újra Skodát...hát most.Egy Skodásunk már úgyis van, Corsarulez, és Hpety páros. Akkor újfent üdv a klubban! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hi... tegnap ültem az új Corsa-ban (Corsa D) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hi... tegnap ültem az új Corsa-ban (Corsa D) :wub: S, jó volt? :P Amúgy rákukkantottam a pályanap.com -ra, és szépen gyűlik az autókázásra vágyó Opeles nép! :P Pörgetni kell majd rendesen a dolgokat, hogy mindenki eleget tudjon menni a pályán............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 S, jó volt? :wub: Amúgy rákukkantottam a pályanap.com -ra, és szépen gyűlik az autókázásra vágyó Opeles nép! :P Pörgetni kell majd rendesen a dolgokat, hogy mindenki eleget tudjon menni a pályán............. úgy számoltuk, hogy ha jó idő lesz 120-150 autó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 úgy számoltuk, hogy ha jó idő lesz 120-150 autó lesz! és ha rossz ídő lesz? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és ha rossz ídő lesz? :P B) Akkor sokkal több! :P Mik a hírek Angel fronton? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Mik a hírek Angel fronton? :wub: Ment pü.! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és ha rossz ídő lesz? :wub: :PAkkor sajnos nekünk kell egész nap a pályán autóznunk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Akkor sajnos nekünk kell egész nap a pályán autóznunk! :P Akkor reménykedjünk, hogy JÓ idő lesz... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Kecsóra adtad el a vasad? Mert én lehet villogtam neki valamelyik nap! :wub: Igen Kecskeméti srác vette meg! De nem hiszem,hogy azt láttad mert még a hitelt intézi hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Jóót gyűltünk ma! :wub: Amúgy volt egy érdekes dolg, mikor délután mentünk le a családdal a szüleimhez, az Auchan előtt olyan esőbe sikerült belerohanni, hogy a felüljáróra érve a Dunaföldvári úton a lefolyó víz szabályosan fogta az autót. Ilyet még nem éltem át ott.Érdekes volt.Pedig gyorsan sem mentem.Max. olyan 60Km/h-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Voltunk a kőrösi Opelnél a 15% akció ideje alatt, hétvégén. majdnem vettünk egy H Astra Caravant! (trermészetesen ezüstszürkét... :P :P ), elég jó árat mondtak a jelenlegi gépre! De maradok egyelőre ennél, nagyon megszerettem és hitelt se akarok felvenni megint..... Mentünk azért vele egy karikát, de az csak 1.4 volt, és én már túlzottan is rászoktam az 1.6-ra. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ... és én már túlzottan is rászoktam az 1.6-ra. :wub: Naggggyon nehéz visszafelé lépni és megszokni! Könnyen megszokod az erőt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Könnyen megszokod az erőt... :wub: Ifjú Padavan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Ifjú Padavan.... :wub: Az erő velem van! :P (persze ezen röhög az összes GSI-s... de nem számít! :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 (persze ezen röhög az összes GSI-s... de nem számít! :wub:) Nem csak ők B) :P Mondjuk én sem gyorsulnék senkivel sem, mert röhögés akkor is lenne. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Nem csak ők :D :P Mondjuk én sem gyorsulnék senkivel sem, mert röhögés akkor is lenne. :P De legalább jóó hangosan mennél! B) Én meg voltam ma Gubacsinál, aztán megszakértette a kartervédőm.Kissé el volt képedve, hogy miknemvannak rajta!De a lényeg lényege, hogy mosmán nem ér bele a kipuffba.És nincs kolompolás! :wub: Mert eddig ritka égő,............izé vicces hangja volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 :wub: Az erő velem van! :P (persze ezen röhög az összes GSI-s... de nem számít! :P) Erő az nem erő hanem LE!!! Erő az Dieselekkel van ott van Nm! B) Na jo nem nyitok vitaforumot mert ennek sos lenne vége! (bocsi Márk de ezt a feldobott labdát nem hagyhattam ki!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Egyenesben bárki tud gyorsan menni, én meg ezt vallom! :P De a kanyarban van a királyság! :wub: Ma be is mutattam egy ilyen bedobós,sodródós,guminyikorgós dolgot egy cartársnak, aki belső íven akart lelépni a Praktikertől befelé, a Jet kútnál.Nézett nemkicsit! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Erő az nem erő hanem LE!!! Erő az Dieselekkel van ott van Nm! :P Na jo nem nyitok vitaforumot mert ennek sos lenne vége! (bocsi Márk de ezt a feldobott labdát nem hagyhattam ki!) Néézzzük csak... melyik szóban is van benne az erő... Newtonméter / forgatónyomaték? hm... Lóerő? hm... vajon melyik lehet? :wub: :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts