Speed Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Először is elénézést kérek Lightning-tól, hogy nem tudtam, hogy pontosan milyen autója is van! :P Én is lehet kinézek. Mikor kezdődik a "buli", mikor mentek?Reggel 9-re megyünk. Volt ma felétek vagy 20 ilyen kereső kocsi. :P De lehet több... valami versenyük volt. Akkor őket láttam én reggel! :wub: Reggel a rendőrség oldalában a járdán állt vagy 20 autó! (ahogy Macisajt mondja)! Csak lestem, hogy ezek meg mik lehetnek! Mindegyiken antenna, stb. Némelyiken polgárőr (vagy ilyesmi) matricázás. Ennek viszont örülök, ha ilyet mívelnek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Gepárd! Jól látom? :P :P Az új avatarodon, hogy le lett fóliázva a géped? :wub: Vagy csak a fényhatások miatt tűnik olyannak...... B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Gepárd! Jól látom? :P :P Az új avatarodon, hogy le lett fóliázva a géped? :wub: Vagy csak a fényhatások miatt tűnik olyannak...... B) :lol: áááá... csak lehúzta az ablakokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Gepárd! Jól látom? :P :P Az új avatarodon, hogy le lett fóliázva a géped? :wub: Vagy csak a fényhatások miatt tűnik olyannak...... B) :lol: Gyárilag színezett, és a fényhatások miatt tűnik ilyennek. Szerintem ez egy nagyon jól sikerült kép az autóról, ha nem ez a legjobb eddig. Faterom leendő nyaralója előtti úton készült a kép. Ilyen klassz füves az utca is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Jó volt ma kint a Tormásiéknál! :P Még szerencse, hogy nem dobtak ki bennünket a SAAB szalonból! :wub: Minjá töltök képeket!Csináztunk pár igazánjóólsikeráltat. Igaz Johnny? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Hogyamanóba kell a site.hu -ra tölteni????? Mert a tar.hu -t egyenlőre hanyagolnám, még azokat a képeket sem konvertálta, amiket a BW-ről lőttem fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Wolfival megnéztük,mire is kell lecserélnünk a verdáinkat! :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Azért volt ott még azaz Astra az a Tigrincs, meg az a bontásra váró lemattult verda is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Az én fotóim. Köszönet mindenkinek aki kint volt, ez egy újabb lépés volt a Tormásiék, és a klub további jó együttműködésének útján. Hogyamanóba kell a site.hu -ra tölteni????? http://pet.site.hu/index.php?f=143 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Az én fotóim. Párat lementettem, és elküldtem Heminek egy cikk keretében......... Köszönet mindenkinek aki kint volt, ez egy újabb lépés volt a Tormásiék, és a klub további jó együttműködésének útján. Amit nagymértékben köszönhetünk Speednek............ :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Én is nagyon köszönöm Mindenkinek aki ott volt és Blitznek is, aki nem tudott ott lenni, de az autóját elhozta nekünk! :wub: Nagggyon jól nézett ki a "vitrinben"!!! :P És a többi autóval együtt egy egészen szép kis "társaság" alakult ki így! :P Szerintem nagyon jól mutattak az autók! És ami a lényeg, Tormási Úr is köszöni, hogy ott voltunk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Szevasztok Japperek! :wub: Mekkora buliról maradtam le! Ha ezt tudom hazajövök pénteken :P Nagyon sajnálom.... B) De a sok szép kecseméti autó nagyon jól mutatott :P Rácsodálkozhatott a nép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Hát, nagyon sajnálom, hogy megint lemaradtam, 1 rendezvényről!!! :P :P De remélem, hogy nem sokára, már több ilyen összejövetelen részt vehetek! :wub: Tényleg jól néztek ki az ótóitok! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Bent van a csomagtartóban. :wub: Holnap küldök fotót is. Most hozta meg az apósom. Köszi a közreműködést, remélem valamikor le tudjuk sörözni a fáradozásaidat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 remélem valamikor le tudjuk sörözni a fáradozásaidat! :D Hájájjájjájj! :wub: :P :P B) Akkor egy darabig megint egyedül leszek műszakban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ma kivételesen autóval jöttem melóba a zidőjárkálás miatt.Jókaira ki, rá a kiskrt.ra, és ott döbbentem rá, hogy gyakorlatilag semmit nem látok.Olybá tört meg az autók fénye a flaszteron, hogy ihaj.Igazi feeling volt eljutni a Batthyányira, és ott át a Halasira.Hihetetlen, hogy miljen xar, ha túl korán kaccsólodik ki a közvil. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Majd legközelebb a Kurucz krt. felé mégy, arra gyorsabb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Majd legközelebb a Kurucz krt. felé mégy, arra gyorsabb is. Zöldhullám+egy kicsitpiros, szal nem volt hosszú idő a beérés! :P Meg a juniver bóót felé jöttem, mert kajahiány volt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Majd legközelebb a Kurucz krt. felé mégy, arra gyorsabb is. Mié? Arra nem kapcsolják ki a közvilágítást? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 IDŐJÁRÁS JELENTÉS: Megint hideg, esős idő van itt! :P :wub: Remélem jövő hét végére otthon nem lesz ilyen cudar idő! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Én még nem kapocsoltam be otthon a fűtést - egyelőre nagypulcsiban ülünk. ha nagyon fázok majd, lemegyek a kocsiba és bekapcsolom a fűtést - a benya ára megint lefelé megy! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Én még nem kapocsoltam be otthon a fűtést - egyelőre nagypulcsiban ülünk. ha nagyon fázok majd, lemegyek a kocsiba és bekapcsolom a fűtést - a benya ára megint lefelé megy! :P B) Nem akarok pesszimistának tűnni, de sztem ez csak átmeneti! :P Nálunk a lakásban alap 24 fok van.Egyenlőre itt senem kell fűteni......... még.......... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Én még nem kapocsoltam be otthon a fűtést - egyelőre nagypulcsiban ülünk. ha nagyon fázok majd, lemegyek a kocsiba és bekapcsolom a fűtést - a benya ára megint lefelé megy! :P :P Mi lesz veled,ha idösebb leszel? :wub: Pedig nincs hideg annyira még! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Minő manó változás! :P Nickileg................... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Tényleg!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts