Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Hétvégén nyugi van.

De a Keleti környékét szereintem akkor is kerüljétek el ha lehet

Én eddig akármikor mentem hétvégén még soha nem kellett dugóban araszolnom, hétközben már igen, de a hétvégéken mindig simán eljutottam oda ahova akartam.

Hétköznap a sok tererautó fogja a forgalmat, amiből ugye szombat. vasárnap jóval kevesebb van. Oda fogunk érni ne izguljatok.

Sanyi!

Hamár van matricád akkor most nem a karaván közepén jössz majd? :twisted: :twisted:

Megosztás:

Sanyi!

Hamár van matricád akkor most nem a karaván közepén jössz majd?

Okéoké! :D ....Hálám Tomi023 -at örökké üldözni fogja..... :wink:

Megvettem az ótópályamatricát is, ettől kezdve nem érdekel semmilyen kifogás, akkor is felmegyek Pestre ha azonnal jövök is vissza!! :D :P

Megosztás:

Megvettem az ótópályamatricát is, ettől kezdve nem érdekel semmilyen kifogás, akkor is felmegyek Pestre ha azonnal jövök is vissza!! :D :P

Rendben, én veled tartok! :wink:

:!: Mellesleg én optimista vagyok:

" A következő napok csapadékos időt hoznak. Szombaton még csak a Dunántúlon, vasárnap már országszerte jelentős mennyiségű esőre kell számítani..." (forrás: www.metnet.hu)

Bízzunk a legjobbakban! :notworthy:

Ha mégis esni fog... akkor meg... :toothy2: :D

Ja... és szerintem már csak KETTŐT kell aludni! :D Bár, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem biztos, hogy ugyanarról az eseményről beszélünk! :D :roll: :D :shock: :wink:

Megosztás:

:!: Mellesleg én optimista vagyok:

" A következő napok csapadékos időt hoznak. Szombaton még csak a Dunántúlon, vasárnap már országszerte jelentős mennyiségű esőre kell számítani..." (forrás: www.metnet.hu)

Bízzunk a legjobbakban! :notworthy:

Ha mégis esni fog... akkor meg... :toothy2: :(

Nah tessék százágra süt a nap!!Legalábbis itt Hetény felett.A Haga bőszen takarítja az autót..Szerintetek fog anyázódni,ha holnap szakadni fog? :wink:

Megosztás:

Vazzeg Haga!

Te mégy tesztvezetni, és nekünk nem is szólsz?

Ráadásul másik topicból kell megtudni?

Ejnye-ejnye.....

Én mondtam, hogy jövő pénteken megyek a Vectráért? (Nagy Opel Próba) :iroc: 8)

Amúgy tegnap én is rendbe raktam a kisautóm... :( Most tiszta csilli-villi! :(

Csak ne esne az esőőő! :roll:

Megosztás:

Hát ez nem igaz!!!!!!!!!!!!!!

Én miért nem vezethetek Vectrát???!!! :evil: :evil:

Ha akarod, majd viszlek egy kört! :wink:

Amúgy tudtok róla, hogy HOLNAP MEGYÜNK? :( :( :lol:

Azért én úgy gondolom - bár nem teljeskörűek az ismereteim - hogy ez lesz a Kecskeméti Szekció történetének legnagyobb közös találkozója - kiruccanása! Nem? :D

Milyen jó, hogy így összejött a csapat! 8)

Megosztás:

Vazzeg Haga!

Te mégy tesztvezetni, és nekünk nem is szólsz?

Ráadásul másik topicból kell megtudni?

Ejnye-ejnye.....

Hát nekem úgy rémlik Wolfival beszéltük ebben a topikban is!! :roll: :roll: ...korábban....keress vissza! :wink:

Még aszt is ítrtam, hogy hanyertem volna 3 nap szekció tesztvezetést szerveztem volna!! de nem sikerált! :( Igaz Wolfi???

Én ma éccaka már nem is alszom, és akkor egyet se kell alunni!! :( :lol: :shock:

Megosztás:

Én ma éccaka már nem is alszom, és akkor egyet se kell alunni!!  :(  :(  :shock:

Na? Szép lett a talicska Haga :?:

Srácok, (és természetesen Hölgyek) nem volna kedvetek ma este begurulni a városba?

Mondjuk este 9 körül összegurulhatnánk valahol...

pl Domus parkoló... vagy ilyesmi. :?: :roll: :?:

Hm?

Megosztás:

Na? Szép lett a talicska Haga :?:

Srácok, (és természetesen Hölgyek) nem volna kedvetek ma este begurulni a városba?

Mondjuk este 9 körül összegurulhatnánk valahol...

pl Domus parkoló... vagy ilyesmi. :?: :roll: :?:

Hm?

Hm mi ma már gurultunk egyet egészen Szolnokig.Most értünk haza...

Hah!!!Gyerekek nélkül!!Buli van!!!(És most nem alszik egész este a Haga!!!) :wink: :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.