coupe Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 igazán kedves tőled és köszönöm DE autó nélkül menni pályaautózós napra??? :wub: :P :P Simán,sajnos a pénz nagy úr,de emiatt nem szabad otthon maradni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Ezt az emailt írtam Darknak: Kedves Attila! A mai nappal szeretnék lemondani a moderátori tisztségemről, valamint az Opel-magazin webmesteri címéről, és az esetlegesen a jövőben kialakuló vezetőségi posztomról is. Elég sokminden történt mostanság körülöttünk és körülöttem is, ezért jelentősen át kellett értékelnem a dolgokat. A legfőbb indok a szabadidő hiánya.Egy család és gyerek nélküli ember alkalmasabbnak látszik eme feladatok elvégzésére. Nekem sajnos már nincs ilyesmire időm bármennyire is szeretném, mert annak a családom látja a kárát, és azt pedig egyáltalán nem szeretném. A döntésem másik oka a klubbon belüli emberi tényezők, amiket nem kívánok részletezni, nyilván szemmel követted a dolgokat. Utóbbira végképp semmi szükségem, mert a hétköznapokban is bőven kijut belőle Tisztelettel: Losonczi István Döntésem végleges, a többit pedig tudjátok.A helyi csapat a jövőben is számíthat rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Remélem nem volt elhamarkodott döntés. Azért sajnálom, hogy így alakult. Jelen esetben úgy érzem még fontosabb lett az átszervezés, és a helyi klubok működésének előtérbe helyezése, egy nagy közös védőszárny alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Wolfi ezt nem sokáig birtad :P Pedig várható volt, hogy lesznek ilyenek én sajnálom, hogy nem viszed tovább. Vajon ez most kinek a nyakában marad? :P A legfőbb indok a szabadidő hiánya.Egy család és gyerek nélküli ember alkalmasabbnak látszik eme feladatok elvégzésére. ez pedig a világon a legnagyobb közhely meg általánosítás meg hülyeség......mitől lenne annak több ideje akinek nincs felesége/gyereke?? ugy látom kezdünk afelé elmenni, hogy személyeskedések miatt be lehet lassan zárni a boltot..... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Remélem nem volt elhamarkodott döntés. Azért sajnálom, hogy így alakult. A döntés előzményeit leírtam már neked.Teljesen jó döntés volt szerintem.Ha átalakul majd a MOTE ( ha nem alakul máshogy, mint ahogyan az le van írva másik topicban) akkor lényegsen több feladat jut majd adott esetben a helyi klub szervezésében/irányításában is. Jelen esetben úgy érzem még fontosabb lett az átszervezés, és a helyi klubok működésének előtérbe helyezése, egy nagy közös védőszárny alatt. Ámen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 ugy látom kezdünk afelé elmenni, hogy személyeskedések miatt be lehet lassan zárni a boltot..... :wub: Minden nagyobb tali után ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Wolfi ezt nem sokáig birtad :P Pedig várható volt, hogy lesznek ilyenek én sajnálom, hogy nem viszed tovább. Hát bizony............ bár pl. mióta bezárt a fórum, munkanélküliek voltunk! :P ez pedig a világon a legnagyobb közhely meg általánosítás meg hülyeség......mitől lenne annak több ideje akinek nincs felesége/gyereke?? ugy látom kezdünk afelé elmenni, hogy személyeskedések miatt be lehet lassan zárni a boltot..... :wub:A személyeskedések elkerülésére kitűnőek az ilyen közhelyek.De nekem nem a vezetőséggel van a bajom, csodálom Attilát, hogy eddig is volt türelme ehhez, amit csinál. Minden nagyobb tali után ez van. De nem ennyire. Amúgy beszéltem ma a Csóka utcai bontóval, B) és belementek abba, hogy némi reklámfelület ellenében biztosítják Futó úr randalírozásához arra a napra a gumit! :lol: Szal ez is megvan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Zsír! Majd mi is randalírozunk vele, ha a Gabi hagy rajta "futó"felületet. Ezmost szóviccnek is beillene. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Zsír! Majd mi is randalírozunk vele, ha a Gabi hagy rajta "futó"felületet. :wub: :P :P B) Vagy szerzünk "szétjátszható" gumit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Dénes esetleg pénteken el tudsz jutni talizni?A gookartpályás dologgal kapcsolatban sztem kellene egyeztetni. Tegnap volt már egy megbeszélés, és alakulnak a dolgok, de a lényeg, ogy a végén minden klaffoljon. Esetleg szombaton Tormásinál? Mert az én ótókám is ottast lesz, meg ilyenek, meg sztem Speed is kijön, mert QP nélkül nem szülinap a szülinap, meg ilyenek. :P Pénteken Dolgozok fut a program! Szombat szerintem megoldható, 99%!!! De addigra kell a matricázás!!!:wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Akkor szombaton én is kinézek 9:00 körül családostól. Ha sikerülne kipróbálni egy Zafirát egy próbakörre az tök jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Akkor szombaton én is kinézek 9:00 körül családostól. Ha sikerülne kipróbálni egy Zafirát egy próbakörre az tök jó lenne. Egy OPC-t? :wub: Pénteken Dolgozok fut a program! Szombat szerintem megoldható, 99%!!! De addigra kell a matricázás!!!:P Oks!Bár matrinya ügyben lehet, Tomit kellene megvárni.Vagy beszélni hugijával, hogy bevállal-e ilyesmit! Amúgy Kacsero megoldotta az Angel Eye dolgot, igen arcátlanul olcsón sikerült hozzájutnia! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Amúgy Kacsero megoldotta az Angel Eye dolgot, igen arcátlanul olcsón sikerült hozzájutnia! :P Hát azért jobb lett volna még olcsóbban B) jah...és még mindíg kell 1-et szerezni! :P Ezt az emailt írtam Darknak.... Döntésem végleges, a többit pedig tudjátok.... Sajnálom, hogy így kellett döntened, de teljesen megértelek! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Hát azért jobb lett volna még olcsóbban :P jah...és még mindíg kell 1-et szerezni! :P 3-mat hozol? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Srácok... szabad tudnom, mi az az arcátlanul alacsony összeg? :wub: Jöhet PÜ-ben is... vagy msn-en... :P Ja, és Gratula hozzá a boldog tulajdonosoknak! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Srácok... szabad tudnom, mi az az arcátlanul alacsony összeg? :wub: Jöhet PÜ-ben is... vagy msn-en... :P Ja, és Gratula hozzá a boldog tulajdonosoknak! :P ÍM Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 ÍM Drakulka! Ez még enyimtől is ócsóbb lett. :wub: Kacsero lassan importőrré léphet elő! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 ... Ez még enyimtől is ócsóbb lett. :P Kacsero lassan importőrré léphet elő! :P Na de az enyim még ennél is ócsóbb vót! :P Jah, és nem tudtad? én vagyok a magyarországi beszállító! B) :lol: :D 3-mat hozol? :wub: NEM, de még a második nincs meg! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 NEM, de még a második nincs meg! :P Nem megy egy 1 P.K.-val? S, akkor jöhetne az a 127 eurós is.Mondjuk mivel én voltam a 2. a sorban, az lenne az enyém......... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Nem megy egy 1 P.K.-val? S, akkor jöhetne az a 127 eurós is.Mondjuk mivel én voltam a 2. a sorban, az lenne az enyém......... :wub: Sajnos nem, mert azt írták, hogy nem fér bele egy dobozba a 2 pár lámpa, és a doboz nagyságát kell megfizetni, szóval, ha nagyobb dobozba raknák, akkor is ugyan annyi lenne a pk, mintha 2 dobozt küldenének! :P De még várok akkor, hátha lesz licictes még...:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Sajnos nem, mert azt írták, hogy nem fér bele egy dobozba a 2 pár lámpa, és a doboz nagyságát kell megfizetni, szóval, ha nagyobb dobozba raknák, akkor is ugyan annyi lenne a pk, mintha 2 dobozt küldenének! :wub: De még várok akkor, hátha lesz licictes még...:P Értem.Akkor dönts belátásod szerint. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 hát Csabi, nem tudom, hogy fér be a kocsidba az a rengeteg minden... tényleg egy szállító vagy :wub: holnap este én nem mennék át, szombat de. úgyis talizunk, majd` mindannyian Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 hát Csabi, nem tudom, hogy fér be a kocsidba az a rengeteg minden... tényleg egy szállító vagy B) Az a baj, hogy, még én sem! :wub: :P De megpróbálok, mindent elvinni...max. nem látok ki jobbra... :lol: Értem.Akkor dönts belátásod szerint. :P megpróbálok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Azért első a biztonság. És köszi a közreműködést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Azért első a biztonság. És köszi a közreműködést. Köszi az aggódást, és persze, hogy vigyázok, tényleg fő a biztonság, de csak poén volt,a jobb oldal... annyira azért nem vészes a rakomány nagysága, csak sok a csomag , de tudni kell pakolni :wub: :P és nincs mit, nagyon szívesen! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts