Gepard Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Na azt a gyors ótót majd szemesen megnézhetem? Akár belülről is? :wub: De liberót vinni ám!! Nekem is kellett majdnem, a végén örültem amikor kiszállhattam. Mindenesetre élmény volt, az egyszer biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Na azt a gyors ótót majd szemesen megnézhetem? Akár belülről is? :wub: Persze, akár kerülhetünk is majd egyet. :P De kívülröl nem kell sokra számítani, ránézésre csak egy szakadt Corsa. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 de megy mint a barom! gyorsulunk és aztán odaláp neki mintha fenékbe rugták volna... (off: szuzuki: nagyon nagyon ??? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Pisti ! Sajnálom ,hogy itthon ragadtál... :P Ez a hozzá állás nálunk sem ismeretlen... :wub: Én is csak holnap megyek, szeretnék délig odaérni, de 1-2 óra csúszás belefér...ha gondolod megvárlak... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Pisti ! Sajnálom ,hogy itthon ragadtál... :P Ez a hozzá állás nálunk sem ismeretlen... :wub: Én is csak holnap megyek, szeretnék délig odaérni, de 1-2 óra csúszás belefér...ha gondolod megvárlak... :P Á, miattam ne várj, menj csak nyugodtan. Majd leérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 ..... Majdnem sikerült format C:-re inni magam! Ezen nagyon jót röhögtem, azért megnéztelek volna! :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Ezen nagyon jót röhögtem, azért megnéztelek volna! :wub: :P :P Sokunknak volt érdekes feje B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Sokunknak volt érdekes feje :P Remélem ezek meg is lettek örökítve! B) :wub: A sörök ugye elfogytak? Mert már gondolom, nem akarod több talira cipelni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Látom azért a szekció tagok sem maradtak ki az autómosásból! :lol: :P :P B) Nagyon sajnálom, már hogy nem tudtam ott lenni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Sziasztok! Köszönjük a pörköltet meg a szives vendéglátást! :wub: Láttuk hazafelé Udit meg Paját is, de mi krumplit vettünk épp, aztán meg bajbajutott defektes Wartburgosnak segítettünk. Ezért lehet, hogy ők nem láttak minket. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Na, igen akinek jól megy!!! B) Persze nem vagyok írígy.... :wub: .....csak 1 kicsit.... :P Na, majd jővőre én is lemosatom az ótót! Remélem mindenki jól érezte magát!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Látom azért a szekció tagok sem maradtak ki az autómosásból! :D :P :P B) Nagyon sajnálom, már hogy nem tudtam ott lenni... :wub: Kérem ez egy nyilvános fórum! Vagy Mrs Gepárd nem látja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Mrs Gepárd valszeg már látta is....persze ez felnőtt emberek között nem okozhat gondot...max ma a fogason alszik!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Endyka, te hogyhogy nem tudtál Blitzre jönni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Endyka, te hogyhogy nem tudtál Blitzre jönni? Nyaraltam...több kevesebb sikerrel..az enyhének nem nevezhető problémák ellenére jól éreztük magunkat!! Leírtam a Feszültség levezetésben... :wub: De Jövőre szeretnék menni a BW-re! Na, meg a Demó gépsast is látni szeretném, de erre szerintem Kecsón előbb lesz lehetőségem...jövőhéten lemegyek..szeretnék! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Jó volt veletek "táborozni" :D bár kajakra úgy éreztem, hogy elmentem fax nélkül baxni, mert a sátoron, és némi ruhán+ágyneműn kívül szinte semmit nem vittem.Szerencsére Paja és Johnny is lényegsen felkészültebb volt nálam, és sztem Maja asszonyság keze is erőteljesen bennevolt a dologban, ezért míg mások a pinzát rágták, mi tárcsán sütöttünk, és marhapörit ettünk. Johnny, utállak, amiért belecsaltál a Balatonba, ugyanis asszem arcüreggyuszim elkezdte a szezonális munkáját, szal tavaszig bizti kitart! :P Tomi! ..............reménytelen eset! :P Joee és Reni, ti aztán amolyan igazi bulihuligánok vagytok! :P Én nagyon jóól éreztem magam most a BW-n, remélem jövőre is lesz, és én is felkészültebben fogok érkezni, pl. kajailag! :D Isti és Moncsi is aranyosak voltak, bár sztem a sörlocsolós dolgot egy darabig Moncsi emlegetni fogja! B) Demó!...........a megoldás: kulcstartó! :D Asszem majd megest kapunk a po......... arcunkra, hogy klikkesedtünk!De mentségünkre legyen szólva, hogy mássenem nagyon jött oda barátkozni hozzánk, tisztelet a kivételnek. Gepárd: :P Mennyibe is fog kerülni a hallgatás? Van nálam olyan érdekes fotó, amikor kb. azon filózol, hogy most éppen melyik bolygón lehetsz! :lol: Mindez reggel, és ébrdedés után max. 5 perccel történt! :lo: Hát............ asszem ennyi. Nagyon klassz buli volt, remééem jövőre mindenki el tud majd jönni hosszúra is. Nagyon királyságos kis csapat vajunk.Szerintem........... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Köszi, hogy befogadtatok néhány órára minket is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Van nálam olyan érdekes fotó, amikor kb. azon filózol, hogy most éppen melyik bolygón lehetsz! :wub: Mindez reggel, és ébrdedés után max. 5 perccel történt! :lo: Szerintem, nem kell azt a képet annyira titkolni...nyugodtan felteheted... :P :P B) Kérem ez egy nyilvános fórum! Vagy Mrs Gepárd nem látja? Tomi, én úgy tudom, hogy nem nyilvános már a fórum! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Bocsi, hogy nem mentem oda hozzátok, sátorállítás közben, sátorbontás közben, szlalom közben, szépségverseny közben, stb,stb mert más dolgom volt :wub: Az hogy külön vagytok a Ti bajotok szerintem ezért senki nem fog szólni :P Viszont Én csalódtam a kecskeméti csapatban,nem igazán vettétek ki a részeteket a beígért segítségből.Amikor meg segítettetek akkor meg pont nem volt rá szükség(szlalom).Jól esett volna ha legalább vasárnap délelött megkérdezitek hogy esetleg valamit kellene e segíteni.Itt be is fejezem csak gondoltam azért megosztom veletek a véleményemet. B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Bocsi, hogy nem mentem oda hozzátok, sátorállítás közben, sátorbontás közben, szlalom közben, szépségverseny közben, stb,stb mert más dolgom volt :wub: Az hogy külön vagytok a Ti bajotok szerintem ezért senki nem fog szólni :P Viszont Én csalódtam a kecskeméti csapatban,nem igazán vettétek ki a részeteket a beígért segítségből.Amikor meg segítettetek akkor meg pont nem volt rá szükség(szlalom).Jól esett volna ha legalább vasárnap délelött megkérdezitek hogy esetleg valamit kellene e segíteni.Itt be is fejezem csak gondoltam azért megosztom veletek a véleményemet. B) :P Töröltem,mert nem akarok vitát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Nem akarok beleszólni mert nem tisztem...ezért inkább nem is teszem... De elgondolkodtató a dolog az biztos.... :wub: Töröltem,mert nem akarok vitát! :D Késő...én már elolvastam... B) :P :lol: Jössz egy sörrel és akkor tartom a pofám... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Nem akarok beleszólni mert nem tisztem...ezért inkább nem is teszem... De elgondolkodtató a dolog az biztos.... :wub: Késő...én már elolvastam... B) :P :D Jössz egy sörrel és akkor tartom a pofám... :P Szerintem mindkét oldal elgondolkozhat,de most részben nektek adok igazat! A sört pedig beverjük leközelebb is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Most dolgozom de majd írok én is pár sort. :P :wub: J0hnny és Tomi-nak egyébként köszi a segítséget. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Szerintem mindkét oldal elgondolkozhat,de most részben nektek adok igazat! A sört pedig beverjük leközelebb is! :wub: Ez föként nem neked szólt,igazából nem láttam hogy mit írtál és tényleg nem akarok vitatkozni,egy szót se szólnék ha nem igértétek volna be :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Ez föként nem neked szólt,igazából nem láttam hogy mit írtál és tényleg nem akarok vitatkozni,egy szót se szólnék ha nem igértétek volna be :wub: Én tanultam a dologból,ezentúl másképp lesz ez is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts