berlina Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 sikreült bejelnetkeznem az msnre, rohadt gyors!! fölvettelek benneteket valami listába, rookie vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ma este 7-kor rádió kabaré felvétel a színházban! J meg Én megyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ha kell, a Blitz-re tudunk hozni nagy műanyag asztalt (kerek), ha kell, illetve, ha befér a csomagtartóba. :wub: Igaz, hogy csak szombat-vasárnap leszünk, de ha kell, szóljatok! Szék sajna nincs még hozzá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 EZ nem a Tomi egy napja? :wub: :P :P Olvassátok el,bexartok! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 sziasztok! nyuszifül hamarosan kecskemétre ér,és azzal a kéréssel fordulna hozzátok,hogy vki meg tudná-e nézni a kocsiját? kigyulladt egy hosszú autópályamenet után a motordiagnosztikai lámpa.szóval hogy ha felhív benneteket,vki rá tudna-e lesni,hogy-e vmi baj? köszi az ő nevében is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 sziasztok! nyuszifül hamarosan kecskemétre ér,és azzal a kéréssel fordulna hozzátok,hogy vki meg tudná-e nézni a kocsiját? kigyulladt egy hosszú autópályamenet után a motordiagnosztikai lámpa.szóval hogy ha felhív benneteket,vki rá tudna-e lesni,hogy-e vmi baj? köszi az ő nevében is! :wub: Itt már ilyenkor csak Bazsi segíthet! 0630/236-90-41 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Itt már ilyenkor csak Bazsi segíthet! 0630/236-90-41 Hát igen, csak Ő viszont nem kecskeméten van! :wub: De végül is attól függ merről jön Nyuszifül, mert Nyárlőrincen lakik Bazsi, és ha Békéscsaba felől jön, akkor útba is esik! vagy esetleg arra megy kecsóról! Szerintem...:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Hát igen, csak Ő viszont nem kecskeméten van! :wub: De végül is attól függ merről jön Nyuszifül, mert Nyárlőrincen lakik Bazsi, és ha Békéscsaba felől jön, akkor útba is esik! vagy esetleg arra megy kecsóról! Szerintem...:P öööö horvátország felől :P az autós mekiben vanna perpill. sztem csak picit túlmelegedett a katalizátor,vagy vmi érzékelő,mert délután háromkor mikor beszéltem vele,azt mondta,5 órája nyomják egyfolytában,pályán B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 öööö horvátország felől :wub: az autós mekiben vanna perpill. sztem csak picit túlmelegedett a katalizátor,vagy vmi érzékelő,mert délután háromkor mikor beszéltem vele,azt mondta,5 órája nyomják egyfolytában,pályán :P Hát nem tudom,mert én is hosszú utakon járok, de nem szokott azért ilyen problémám lenni, mert egyfolytába jövök 900 km-ert,és szintén pályán nyomom! Tehát nem valószínű, hogy ez lehet a baj oka!De lehet, annyira nem értek hozzá! Jobb ha megnézi azért 1 szaki! Szerintem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 sztem már csak itthon debrecenben fogom elvinni egy hibakódkiolvasásra... anno nekünk is volt ilyen,más benzines autóval,hogy hosszan ment nagy tempóval,és vmi kábel nagyon átmelegedett,a hibakód szerint.kitörölték és kész. sztem az lehetett,hogy mivel ő gyakorlatilag csak városban használja,a full terheléses autópályamenet megizzasztotta kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Vagy épp most jött ki egy EGR szelep bibi, vagy hasonló. Bízzunk a pillanatnyi elmezavarban egyelőre, aztán majd a gép megmondja, hogy mi a bibi. Világít még a lámpa neki? amúgy? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Vagy épp most jött ki egy EGR szelep bibi, vagy hasonló. Bízzunk a pillanatnyi elmezavarban egyelőre, aztán majd a gép megmondja, hogy mi a bibi. Világít még a lámpa neki? amúgy? :wub: áhhh,egr sztem nem,a tartós pörgetés épp hogy kiégeti,sztem. és ég neki,igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 sztem már csak itthon debrecenben fogom elvinni egy hibakódkiolvasásra... Végül is, ha ettől még megy az ótó,és haza lehet vele menni, akkor az lesz a legjobb megoldás! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 áhhh,egr sztem nem,a tartós pörgetés épp hogy kiégeti,sztem. és ég neki,igen... izé... én csak tippeltem... lehetőleg itthon akkor holnap vigyétek szerelőhöz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 izé... én csak tippeltem... lehetőleg itthon akkor holnap vigyétek szerelőhöz... mindenképpen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Hiába, én csak azt mondom, hogy qrva elektronika! Ja, és hajrá Nyuszi, veled vagyunk, kitartás HOBi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Hiába, én csak azt mondom, hogy qrva elektronika! Hogy én mennyire egyetértek veled!? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Ma voltam egy helyen, és mit látok?Azt a Golf IV-et, ami anno Berlinát kisit megijesztette a TSCO parkingban, mikor fényképezkedtünk.A hangja alapján VR6-nak tituláltuk, de ma ki lettem ábrándítva, mikor megláttam.Az egy R32-es(3200ccm V6/240LE).Szal nem kispályás gép! Csak lestem! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Ma voltam egy helyen, és mit látok?Azt a Golf IV-et, ami anno Berlinát kisit megijesztette a TSCO parkingban, mikor fényképezkedtünk.A hangja alapján VR6-nak tituláltuk, de ma ki lettem ábrándítva, mikor megláttam.Az egy R32-es(3200ccm V6/240LE).Szal nem kispályás gép! Csak lestem! :wub: Gratulálok a fogyasztásához! :P Azért Demót megnézném mit alkotna vele szemben! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Na átléptem a 2000-et! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Gratulálok a fogyasztásához! :wub: Azért Demót megnézném mit alkotna vele szemben! :P Már mesélte egy gyerek, hogy beállt a Nürnburgringen egy R32 mögé az XE-s Corsájával és a Golfos kicsit meglepödött, hogy nem bírt meglépni. :P De még nem sikerült olyan kocsival találkozni az utakon, aminek legalább esélye lett volna. Nem tudom, hogy hová tüntek a környékröl a gyors kocsik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Nem tudom, hogy hová tüntek a környékröl a gyors kocsik. 1van felétek wzze, abban ülsz! :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 1van felétek wzze, abban ülsz! :wub: :P :P Na azt a gyors ótót majd szemesen megnézhetem? Akár belülről is? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 ... Nem tudom, hogy hová tüntek a környékröl a gyors kocsik. Miért voltak? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Jó utat,kellemes 7végét, és nagyon jó pihenést kívánok, a szekció tagoknak a BW-re! :wub: Majd lehet képeket csinázni ám, hogy aki nem tudott elmenni az is lásson valamicskét a taliról! :P :P Előre is THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts