corsarulez Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Dénes, gratulálok az új autóhoz! :unsure: H Astrás tagunk még úgyse sok van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Sziasztok...tegnap két kecskeméti csajszi volt lent nálunk bulizni, úgy látom azért arrafelé is sejtenek valamit a lányok :D S ide jöttek pasit keresni, mert hogy állítólag otthon nem találnak... :) :D Mit szóltok ti ehhez? :unsure: Szóhoz sem jutunk! Küld be Őket nyugodtan a CP-be péntek este! Majdcsak ránktalálnak! :) :D Csak Tominak nem kell Őket bemutatni! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Reggel mikor jöttem melóba, a buszállomás magasságában a Kurucz krt.-on elhúzott mellettem szirénázva 2 mentőautó.Utána hallottam a hírekben, hogy elég komoly frontális karambol volt a 44-esen. Nem tudom, hogy hány embernek kell még OTT megsérülnie, meghalnia, hogy az illetékesek belássák, az egy igen nagyforgalmú út, és már régen ki kellett volna alakítani azt a 4 sávot.Szemben a jelenlegi 2, igenxar úttal. :unsure: Hát sajnos megint frontális karambol volt! :) A balesetek topikba beraktam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A 44-es a ceglédi út? Egy párszor már jártunk arra idén, tényleg pocsék az út, sok helyen tele van pakolva 60-as táblákkal. És ha jól emlékszem, majdnem nyilegyenes, tehát száguldásra csábít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A 44-es a ceglédi út? Egy párszor már jártunk arra idén, tényleg pocsék az út, sok helyen tele van pakolva 60-as táblákkal. És ha jól emlékszem, majdnem nyilegyenes, tehát száguldásra csábít. Nem, nem, a 44-es a békéscsabai. De a ceglédi (441-es) is megér egy misét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Hú de csönd van itt! :unsure: Mindenki dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Már én sem, de ugye Tomi Vectrázik, Én meg Corsáztam ma is, Johnny nyaral............... Szal ezért a csönd! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 .... Johnny nyaral............... Tényleg? Akkor azért írta SMS-ben, hogy két busz német olvasgatta a BW-s matricáját nagy érdeklődéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Tényleg? Akkor azért írta SMS-ben, hogy két busz német olvasgatta a BW-s matricáját nagy érdeklődéssel. Én is megkaptam! :unsure: Biztinem olyan jó a buli. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 mindenkinek elküldte! :unsure: Ma voltam bicajjal gyúrni és Kacsero kolléga nyissa ki a szemét bitte-danke! Ma sajna nem haladt az autó mert nem lett meg a hengerfej majd holnap. Így veszélybe került a pénteki meet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Így veszélybe került a pénteki meet. Nélküled nem lesz? :unsure: :) Egyébként pénteken körbe kellene járni a várost szórólapokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ha ma nem haladok egyedül a motor berakásával, akkor a holnapi meet nálam lesz megtartva, aztán eszünk-iszunk, és persze bexarunk, mire berakjuk a motort! :unsure: Egyébként beszélgettem tegnap a Kullai Karesszal, és mondta, hogy a yardok nagyon be vannak mostanság indulva az éjszakai száguldozókra, olyan hajnali kettő körül szokták ellepni a várost, és mindenhol igazoltatnak.Szal éjszaka nagyon nem kell majd száguldoznom a kicsikocsival.Vagy DE! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Ma voltam bicajjal gyúrni és Kacsero kolléga nyissa ki a szemét bitte-danke! Bocsi nem láttalak, biztos nem volt matricázva a járgányod! :D :) Meg különben is, TE bicajjal! Tényleg kár hogy nem láttalak! :unsure: :) :D Ha ma nem haladok egyedül a motor berakásával, akkor a holnapi meet nálam lesz megtartva, aztán eszünk-iszunk, és persze bexarunk, mire berakjuk a motort! :lol: Részemről rendben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nélküled nem lesz? :wub: :P:P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Egyébként pénteken körbe kellene járni a várost szórólapokkal. Mégis mikor, és merre gondoltad?Mert azért elég nagy a város! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Mégis mikor, és merre gondoltad?Mert azért elég nagy a város! :wub: Estig melózom, utána ráérek. Wolfinál is van egy adag, addig azt is lehetne osztogatni. És merre, főleg a pihenőövezetekben ahol opelt látunk. Széchenyiváros, Hunyadi, Vacsiköz, meg a centrum. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 nekem még több változós a meet: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hello! Nekem sajnos a meet kimarad mert szombaton korán reggel irány Olasz tengerpart! de mielőbb megyek hogy az autot meg tudjam mutatni! Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Végtelenül hálás vagyok Pajának, mert önzetlen segítségével kb. 20 perc alatt beemeltük a motort a Corsa orrába tegnap este.Nem volt semmi, de most minden klaffol, és ha mindenki úgy akarja, akkor jön Demó is este, aztán megcsinázza a villanyász szakaszt is, úgyhogy véleményem szerint jövő 7n már én is csak a féltengelyre fogok várni, hogy használhassam a kiasutót. Paja, még1X 1000 hálás köszönetem neked a segítségért!!!!!!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 van egy egészséges hasmenésem valami szilvafélétől, ma inkább nem rajzolnék az üléskárpitra Gepárd: ha még nem kaptál, a napokban kapsz a megadott postacímedre egyenlőre egy Unix kártyát, aztán még néhányat, ezekre a további kártyákra milyen kép vagy logó kerüljön? szeretem a gyümölcsöt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Gepárd: ha még nem kaptál, a napokban kapsz a megadott postacímedre egyenlőre egy Unix kártyát, aztán még néhányat, ezekre a további kártyákra milyen kép vagy logó kerüljön? Eddig még nem jött, de mostanában amilyenek a postaládák nálunk..... Lehetne MOTE/MVOK? szeretem a gyümölcsöt Mi délelőtt szilvalekvárt főztünk, egyelőre nincs hasmars. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maja Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Végtelenül hálás vagyok Pajának, mert önzetlen segítségével kb. 20 perc alatt beemeltük a motort a Corsa orrába tegnap este.Nem volt semmi, de most minden klaffol, és ha mindenki úgy akarja, akkor jön Demó is este, aztán megcsinázza a villanyász szakaszt is, úgyhogy véleményem szerint jövő 7n már én is csak a féltengelyre fogok várni, hogy használhassam a kiasutót. Paja, még1X 1000 hálás köszönetem neked a segítségért!!!!!!!! :P Ez a legkevesebb... :P Ja én Paja vagyok ám... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Ja én Paja vagyok ám... :P Jól álcázod magad! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 voltam kint a veteránbörzén, kint volt a Sáfár Józsi bá is a Mantával, pöpec gyári ülések vannak benne, meg találkoztam a MEOE-s Nagy Istvánnal, (tőle kaptam a kutyám), mikor még a Tormásiéké volt a zöld meg akarta tőlük venni, csak akkor még nem volt eladó... azt kell mondanom, hogy a Tormási új logója egyszerűen szar! javaslom a régit logójukat használni, mert ez az új nagyon gáz. T egy négyszögben: tanulóautó, nem vették észre, hogy a T betű már foglalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts