Demó Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Demó tegnap jól megautókáztatta a bandát! :D Én nyúl voltam, nem mertem beülni mellé.Majd hamarosan, a sajátba. :D Jó sok próbálkozóka akadt, aki szerette volna legyorsulni a kicsi, és szakadt külsejű Corsát, és láss csodát! :D Nem bírtak még a közelébe sem menni, mert olyankor Demó vissza 2, és padló, és agyőőő! :lol: Aztán meg a HVCS-k gyenge próbálkozása az Illegalstreetracing-ra is érdekes volt.Mire odaértünk a fényképezkedésből, addigra Demó már unatkozott! :D Elvert mindenkit! :D Vajh' mijé? :) :unsure: :) Csak háromszor mentem, ebböl kétszel ugyanazzal, a többi már puding volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Lassan sztem átírhatnád a titulusod is, mondjuk Őrült Corsásra! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Lassan sztem átírhatnád a titulusod is, mondjuk Őrült Corsásra! :unsure: Majd ha többet szövegel... :) úgy 500 felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Majd ha többet szövegel... :) úgy 500 felett. Akkor majd az Admin! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Majd ha többet szövegel... :D úgy 500 felett. én is arra gyúrok! :unsure: mármint az 500-ra! :) ...vagyok BUBU: :D Azt lehet rola tudni hogy egy 2005.10.28. darab 1.7 CDTI motorral Enjoy felszereltség+ tempomat, Mp3-as gyari radio, bőrlormány, komfort üllés, színrefujt díszlác meg hűtőrács, Szintén gratulálok az ótóhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Lassan sztem átírhatnád a titulusod is, mondjuk Őrült Corsásra! :unsure: Ja, én még nem tudom átírni. De nem vagyok annyira örült corsás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Újratöltve: Használd egészséggel a kocsit, legyen örömöd benne!! Voltam Pesten hekkelni, kár hogy nem jött senki Kecsóról-->nagyon jól éreztük magunkat! Sajnálom, hogy Demó gépét nem tudtam megnézni, de majd máskor remélem visz vele!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 ... de majd máskor remélem visz vele!!! Ha jössz Szemesre akkor ott kerülhetünk egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Ha jössz Szemesre akkor ott kerülhetünk egyet. A BW-t sajnos kihagyom(nyaralás), de szeptember 30-án leszek, majd szavadon foglak! :) Köszike! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Sziasztok...tegnap két kecskeméti csajszi volt lent nálunk bulizni, úgy látom azért arrafelé is sejtenek valamit a lányok :lol: S ide jöttek pasit keresni, mert hogy állítólag otthon nem találnak... :) :D Mit szóltok ti ehhez? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Sziasztok...tegnap két kecskeméti csajszi volt lent nálunk bulizni, úgy látom azért arrafelé is sejtenek valamit a lányok :lol: S ide jöttek pasit keresni, mert hogy állítólag otthon nem találnak... :) :D Mit szóltok ti ehhez? :unsure:Azt, hogy rossz helyen keresik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 kuld el hozzám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 kuld el hozzám! :unsure: :) ok, majd ha megyek hozzájuk látogatóba elviszem őket egy pénteki talira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Sziasztok...tegnap két kecskeméti csajszi volt lent nálunk bulizni, úgy látom azért arrafelé is sejtenek valamit a lányok :lol: S ide jöttek pasit keresni, mert hogy állítólag otthon nem találnak... :) :D Mit szóltok ti ehhez? :unsure: Nem lehet,hogy csúnyácskák egy kicsit?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Sziasztok...tegnap két kecskeméti csajszi volt lent nálunk bulizni, úgy látom azért arrafelé is sejtenek valamit a lányok :lol: S ide jöttek pasit keresni, mert hogy állítólag otthon nem találnak... :) :D Mit szóltok ti ehhez? :unsure: Én így voltam a kiskőrösi lányokkal.Akinek én tetszettem, az nekem nem tetszett, aki meg igen, annál esélytelen voltam.Ezért jóól el is költöztem onnan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Én is messze találtam meg a páromat! :unsure::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Én is messze találtam meg a páromat! :):D De milyet! :lol: Amúgy nagyon céép ótód van! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Hol vannak képek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Hol vannak képek? :unsure: Ha a péntekiekre gondolsz, az állítólag nem sikerült. Sötét volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Ha a péntekiekre gondolsz, az állítólag nem sikerült. Sötét volt. Dénes kocsijára lennék kíváncsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 nem jó zörög! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Dénes kocsijára lennék kíváncsi. 8 hónapos, 5 ajtós 1.7CDTi H Astra, Njoy felszereltséggel, 54e.km-rel.Teljesen korekt a gép, és nem zörög, nincs semmi bajasenem.Meghalgattam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Párkeresés: épp Pesten dolgoztam, amikor debreceni gyerek lévén megtaláltam a nejem Nyíradonyban. :unsure: csavaros történet... Ha a Nyuszi 2 nőismerőse az, akiket tegnap láttam, akkor a csúnya dolog sem stimmel... fiúk... belehúzni. :) Dénes kocsijáról meg a fórum felhasználói galériájában van kép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Reggel mikor jöttem melóba, a buszállomás magasságában a Kurucz krt.-on elhúzott mellettem szirénázva 2 mentőautó.Utána hallottam a hírekben, hogy elég komoly frontális karambol volt a 44-esen. Nem tudom, hogy hány embernek kell még OTT megsérülnie, meghalnia, hogy az illetékesek belássák, az egy igen nagyforgalmú út, és már régen ki kellett volna alakítani azt a 4 sávot.Szemben a jelenlegi 2, igenxar úttal. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Nem tudom, hogy hány embernek kell még OTT megsérülnie, meghalnia, hogy az illetékesek belássák, az egy igen nagyforgalmú út, és már régen ki kellett volna alakítani azt a 4 sávot.Szemben a jelenlegi 2, igenxar úttal. :unsure: Timi mesélte, hogy a múltkor látta amint egy "illetékes" nyilatkozott arról a szakaszról. Azt mondta, hogy nincs semmi gond vele. Én aránylag sokat járok annak az útnak, egy kb: 40 km-es szakaszán. Szerintem sincs gond a nyomvályúkkal, meg a kátyúkkal sem, talán csak annyi, hogy meg kellene szüntetni őket. Többségük a tavaszi árvíz alkalmával keletkezett a teherautók súlya alatt, de valahogy ez senkit nem zavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts