ENDYKA Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jól mutatna a Blitz-en... :D A Verda ! Esetleg tudnánk hasznosítani a Gokartpályán is... :lol: :unsure: :) Keményen matuzsálem a kicsike! Ha másra nem is, tűzetoltani biztos jó lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Tegnap esti "gyűlésünkkel" kapcsolatban, Opel16V Gabi nagyon szívesen eljön, és elhozza a versenygépet, s a bemutatókörök elöl sem zárkózott el. Viszont a tűzoltóság keményebb dió, oda amolyan parancsnoki szinten kellene kapcs. de holnap még elengedek egy telefont, és ha nem jön be, akkor v.ki másnak kellene kopogtatni azon a képzeletbeli ajtón....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 meg tudná nézni vki valami valahol, hogy melyik Opel-ben volt gyárilag különálló olajhűtőtermosztát? az itthon TIS nem müxik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 PŰ ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 PŰ ment Nem hívtál matrinyailag! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 rákerestem: unixnál 13ért kaphatjuk a nyomásmérős olajgombát: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 rákerestem: unixnál 13ért kaphatjuk a nyomásmérős olajgombát: http://www.berlina.tar.hu/alkatreszek/olajgomba.jpg Thx! Éppen ilyesmit fogok majd keresgélni az Astrához, a digit miatt.Ott ugyanis van olajnyomás "skála" . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Kedves ismerőseink között akad környéketek beli tűzoltó! Már szóltam neki... várom a válaszát! :unsure: ui: csak remélem, hogy tud segíteni. Ha esetleg kéri, Gepárd számát megadhatom neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Wolfi! Ha kell nekem van kapcsolatom a tűzoltóságnál, pénteken megbeszéljük a részleteket. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Wolfi! Ha kell nekem van kapcsolatom a tűzoltóságnál, pénteken megbeszéljük a részleteket. :) Rendben.Mert jó lenne egy olyannal is színesíteni a progikat szept. 30.-án.............. Roncsot meg szerzünk.............de..........ki vállalja a sebesült szerepét? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 ki vállalja a sebesült szerepét? :D Attól függ, hogy ki akar éleszteni. Ha Annácska akkor esetleg.....nagy duzzogva... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Attól függ, hogy ki akar éleszteni. Ha Annácska akkor esetleg.....nagy duzzogva... :unsure: :) Akkor ez letudva! :D Szerzünk egy kannácskát is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Kedves cartársak: igaz, hogy már betettem az eladó cuccok rovatba is, de azért ide is leírom, hogy maradt a Corsából egy szett nagyon szép vasfelni téli gumikkal plusz a hozzávaló nagyon szép dísztárcsák. nem tudtok valakit, akinek ilyesmire lenne szüksége? (13-as méretű) .Nem sokért adnám, de ebből finanszíroznám az Astra új szemeit (nem éndzsölájz, hanem sima, esetleg Enjoyosan füstszínű....). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Demó ,és Mor16V gépére készültek matrinyák?vagy ők nem akartak ilyesmit a gépükre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Hello skacok újra köztetek mint vérbelo Opelos! meglepinek el akartam ma menni de 9 re értem haza fehérvárrol igy csak maradtak a képek de abol sincs sok majd holnap csinalok párat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Demó ,és Mor16V gépére készültek matrinyák?vagy ők nem akartak ilyesmit a gépükre? mimimi??? kicsit lemaradtam milyen matrinyák? weekendes? vagy milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Arról lett volna szó igen. A tegnapi képek elég szarok lettek, fel sem rakom sehova. Holnap estig nem leszek netközelben, addig csak mobilon leszek elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Valami ilyesmi matricáról van szó! http://www.kepfeltoltes.hu/view/060815/vec...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Hello skacok újra köztetek mint vérbelo Opelos! meglepinek el akartam ma menni de 9 re értem haza fehérvárrol igy csak maradtak a képek de abol sincs sok majd holnap csinalok párat!!! Szeva Bubu! Gratula a verdához! Csini darabnak tűnik! Mesélj! Mit lehet róla tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Szeva Bubu! Gratula a verdához! Csini darabnak tűnik! Mesélj! Mit lehet róla tudni? Neked nem vagyok BUBU: :unsure: Azt lehet rola tudni hogy egy 2005.10.28. darab 1.7 CDTI motorral Enjoy felszereltség+ tempomat, Mp3-as gyari radio, bőrlormány, komfort üllés, színrefujt díszlác meg hűtőrács, Magyarországi az auto 54000km van benne ami nem kevés de legalabb ez tényleg ennyi! hat KB ennyi amit tudok róla mondani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Na akkor ezúton is gratula a verdához! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Arról lett volna szó igen. A tegnapi képek elég szarok lettek, fel sem rakom sehova. Holnap estig nem leszek netközelben, addig csak mobilon leszek elérhető. Az összes "elötte-utána" kép szar lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Na akkor ezúton is gratula a verdához! :unsure: Thanks!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Tomi megkért, hogy rakjak ide képet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Demó tegnap jól megautókáztatta a bandát! :D Én nyúl voltam, nem mertem beülni mellé.Majd hamarosan, a sajátba. :D Jó sok próbálkozóka akadt, aki szerette volna legyorsulni a kicsi, és szakadt külsejű Corsát, és láss csodát! :D Nem bírtak még a közelébe sem menni, mert olyankor Demó vissza 2, és padló, és agyőőő! :lol: Aztán meg a HVCS-k gyenge próbálkozása az Illegalstreetracing-ra is érdekes volt.Mire odaértünk a fényképezkedésből, addigra Demó már unatkozott! :D Elvert mindenkit! :D Vajh' mijé? :) :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts