Gepard Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Alakul ez! :unsure: :) Sztem Gepárd is bevállal 1t hátra majd............ Ahogy írtam is a másik topicban. Márk sajnálom a géped! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Vazze a Coupét? Na jóóóó... kicsit sunyi voltam! :unsure: Az nem mondtam, hogy a CÉG AUTÓVAL VOLTAM!!! :D Hála Istennek nem a QP-val! :lol: Szóval Ez a dolog jó oldala! Ugyanúgy ciki a dolog, meg rosszul jött... de legalább nem a QP tört! :) A cég autó meg kit érdekel? :D Egyébként szerintem nem volt hülye a csajszi... igazából, az előttem menő - a buszt marhamódon kiengedő - citroenes volt a hülye! Lehet, hogy a csajszi is bambult... de szegény azért elég rosszul járt. Nem kicsit volt utána kiborulva. Mivel én rohantam tovább, nem tudom, hogy mit csinált az autóval... de hűtővíz nélkül nem mehetett túl messzire. Viszont meglepődtem, hogy milyen kemény a Fábia hátulja! jól helyre vágta a Lagunát (eggyel korábbi modell) u.i.: szóval köszönöm az együtt érzést... de így ezt a QP megúszta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Márk! Te sunyi dög! :unsure: Mindenki halálra izgulja magát a coupéd miatt, erre kiderül, hogy nem is azzal történt! :) Azért csak óvatosan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Előttem meg ma egy kismotoros tökölt, és miközben már melllette voltam, elkezdett indexelni és rögtön húzódni be középre..... Még jó, hogy nem jöttek szemből és ki tudtam kerülni. Útálom a piacnapokat, mindenki úton van és nem néz semerre. Azt már nem is említem, hogy egy öreglány/öregsrác se tette ki a kezét, mielőtt lefordult valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Előttem meg ma egy kismotoros tökölt, és miközben már melllette voltam, elkezdett indexelni és rögtön húzódni be középre..... Még jó, hogy nem jöttek szemből és ki tudtam kerülni. Útálom a piacnapokat, mindenki úton van és nem néz semerre. Azt már nem is említem, hogy egy öreglány/öregsrác se tette ki a kezét, mielőtt lefordult valahova. Mi anno Izsákon röhögtük magunkat szénné kínunkban, mert detto ez volt a szitu, csak végig a falun. Igazi ügyességi verseny volt! :unsure: Márk meg................kattyabe! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Éppen privátoztam Opel16VGabival, Metabond ügyileg, mert kértem, hogy hozzon majd a Blitzre nékem egy kevéskét.V.ki még kér esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Erről jut eszembe, mindig otthonhagyom tankoláskor, pedig nekem is van. Utána már nem jó beletölteni, ugye, mert akkor nem mosódik le a betöltő faláról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Szerintem amiről Wolfi privátozott, azt nem a tankba kell önteni. :unsure: Amúgy jól gondolod Edit! Lehetőleg arra kell tankolni, úgy gyorsabban is keveredik. Mármint a benyaadalék esetében. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Na jóóóó... kicsit sunyi voltam! :unsure: Az nem mondtam, hogy a CÉG AUTÓVAL VOLTAM!!! :D Hála Istennek nem a QP-val! :D Márk! Ez nagyon aljas húzás volt! :) :D :lol: De tényleg szerencse hogy nem a QP-d tört! :D kinek kell ilyen? :D A hátsó szélvédős matrinyára én is jelentkezek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Bocsi srácok... csak gondoltam ez így jó hír lesz a rosszban! :unsure: De látjátok mennyi jelent egy kis információ hiány egy szövegben? Erről azért Gyurgyó Fecó is tudna regélni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Bocsi srácok... csak gondoltam ez így jó hír lesz a rosszban! :) De látjátok mennyi jelent egy kis információ hiány egy szövegben? Erről azért Gyurgyó Fecó is tudna regélni! :D Nem haragszunk Speed, de pénteken símán, és szó nélkül fogunk kerékbetörni! :unsure: A felnégyelés bónusz lesz! :) :D Mint a régi szép időkben! :lol: Amúgy jól mutatsz Tormási Úrral, meg a Swiftet nyerő emberkével a Homoki Sikoly című megyei lapban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Joe, hogy sikerült a "felvételi" beszélgetés?Ígértek v.mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nem haragszunk Speed, de pénteken símán, és szó nélkül fogunk kerékbetörni! :unsure: A felnégyelés bónusz lesz! :) :D Mint a régi szép időkben! :lol: Amúgy jól mutatsz Tormási Úrral, meg a Swiftet nyerő emberkével a Homoki Sikoly című megyei lapban! :D :D Köszi Wolfi! :) Ezek szerint van még aki Petőfi Népét olvas? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 :unsure: Köszi Wolfi! :) Ezek szerint van még aki Petőfi Népét olvas? :D Előfordul hébekorba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Joe, hogy sikerült a "felvételi" beszélgetés?Ígértek v.mit? Nemsokmindent sajna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Nemsokmindent sajna :unsure: Hát akkor sztem nézz másik lehetőség után is, mert ha most nem mondták, hogy vissza fognak hívni akkor sajnos nem is fognak.Tapasztalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Hát akkor sztem nézz másik lehetőség után is, mert ha most nem mondták, hogy vissza fognak hívni akkor sajnos nem is fognak.Tapasztalat. Erre ne vegyél mérget, még ők sem tudják mit akarnak. Két ember kellene mindenképpen, de valamiért odázzák a dolgot. Szerintem megtakarítás, és prémium szaga van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Szerintem megtakarítás, és prémium szaga van. Jellemző, hogy tsesszék meg............ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Köszi Tomi a hívást, és köszi a matricákat is... előre is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 Hát akkor sztem nézz másik lehetőség után is, mert ha most nem mondták, hogy vissza fognak hívni akkor sajnos nem is fognak.Tapasztalat. Nézelődök már erre-arra. Majd csak összejön valami. :) Jó kis hirdetés :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jó kis hirdetés :) Az állapot leíráshoz képest elég olcsónak tűnik! :unsure: Szerintem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Az állapot leíráshoz képest elég olcsónak tűnik! :unsure: Szerintem! :D Ne felejtsd el, hogy már 16 éves a gyöngyöm................. Meg érdekes, hogy konkrétan a kocsiról nincs egy fia kép senem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Amúgy jól mutatsz Tormási Úrral, meg a Swiftet nyerő emberkével a Homoki Sikoly című megyei lapban! :D Melyik napiban volt? :unsure: Anyu járatja. Első olvasatra azt hittem, Wolfi azt írja, hogy nyertél egy Swiftet.... :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Srácok ! Hogy állunk a szekciópénzel ? :D Jól mutatna a Blitz-en... :D A Verda ! Esetleg tudnánk hasznosítani a Gokartpályán is... :lol: :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jól mutatna a Blitz-en... :unsure: A Verda ! Blitznek van Blitze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts