mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Folytasd! :) Én mentem alukálni. kib. fáradt vagyok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Folytasd! :) Én mentem alukálni. kib. fáradt vagyok... :unsure: Jó éjt! :D Én még nézegetem kicsit! :lol: Amíg hátba nem vágnak érte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Szerintem jó kannák ezek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Tudom, hogy nem a legmegfelelőbb a pillanat, de Szasza problémájára ITT egy lehetséges megoldás.......... :unsure: Vagy inkább: EZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 van ugye a finom műszer és van a kanna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszacorsa Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Tudom, hogy nem a legmegfelelőbb a pillanat, de Szasza problémájára ITT egy lehetséges megoldás.......... :unsure: Vagy inkább: EZ köszönöm wolfi, azt hiszem ráfekszek a témára holnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 köszönöm wolfi, azt hiszem ráfekszek a témára holnap Okés.S, ha segítség kell légyszi szólj, aztán rámozdulunk a témára! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Na ideértem én is. A fiam egész hétvégén NFSU2-vel autózott. Szasza, sajnálom ami veletek történt, remélem tesód is megússza komolyabb traumák nélkül a történést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Na ideértem én is. A fiam egész hétvégén NFSU2-vel autózott. 1 párszor nekikezdtem én is, de elég hamar bemérgelem magam :unsure: és otthagyom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 1 párszor nekikezdtem én is, de elég hamar bemérgelem magam :unsure: és otthagyom... :) Én szeretm, de még sosem jutottam el a végéig, most rajta leszek. A váltót mindig kézire állítom, mert úgy jobban lehet menni szerintem. Visszatérve a csajos képekre nekem a hatalmas opel jelek tetszenek, bár kicsit közelítenek a fölrdhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Én szeretm, de még sosem jutottam el a végéig, most rajta leszek. A váltót mindig kézire állítom, mert úgy jobban lehet menni szerintem. Én már 2X végig játszottam, nehézségi szint emeléssel! :) Pisti! Próbáld meg billentyűvel nyomni! Úgy hátha végig bírod már vinni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Próbáld meg billentyűvel nyomni! Úgy hátha végig bírod már vinni! :unsure: Hát ha a kormány megint besz@rik akkor azt hiszem az lesz, de most egyelőre még bírja.(kopp-kopp-kopp) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 http://www.kepfeltoltes.hu/060813/08-12-06...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/060813/08-12-06...ltoltes.hu_.jpg balfax voltam, így volt egy autóm :DSajnálom Szasza! :lol: :) Kicsit megijesztett a Milán, amikor délután mesélte a telefonba... aztán kiderült, hogy ő egy lényegesen durvább verziót hallott, mint a valóság! Szóval örülök, hogy viszonylag jól vagytok! :D Sziszi lőtte: http://www.sziszi.com/amcsiautostal2006/2.jpgAzé nem semmi tüdeje van a csajszinak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2006 Hát ha a kormány megint besz@rik akkor azt hiszem az lesz, de most egyelőre még bírja.(kopp-kopp-kopp) Nos délután megadta magát a gázpedálja. Csütörtökön szervíz. Pali! Említettelek a gokartpályán a fickónak, nem ugrik be a neve. Ha érdekel a dolog, még az is lehet, hogy mellékállásban a füvet kellene náluk nyírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Nos délután megadta magát a gázpedálja. Csütörtökön szervíz. Na látod, én mondtam, hogy billentyűvel nyomulj! .... de most egyelőre még bírja.(kopp-kopp-kopp) Lehet, hogy nem elég komoly volt az a : kopp-kopp-kopp! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Pali! Említettelek a gokartpályán a fickónak, nem ugrik be a neve. Ha érdekel a dolog, még az is lehet, hogy mellékállásban a füvet kellene náluk nyírni. Farkas Tibor-nak hívják. Lehet szó 1 kis maszekról :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Farkas Tibor-nak hívják. Lehet szó 1 kis maszekról :unsure: Köszi. Azt mondta ha arra jársz, ugorj be hozzá egy kicsit beszélgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Háááát... úgy tűnik, hogy ez egy ilyen szerencsétlen időszak... Ma nekem is volt egy kisebb balesetem! Belém rongyoltak hátulról rendesen!! :unsure: Mentem a kiskörúton... az előttem lévő autó belesatuzott, hogy kiengedje - az abban a pillanatban indexelni kezdő és indulni akaró - buszt (A PARASZT!!!) én enyhe keréknyikorgással megálltam... nem így a mögöttem érkező Renault Lagunás csaj! Elég izmosan belém szállt! :) Nekem semmi bajom, a csaj kiborult egy kicsit. Az autó hátsó lökösét elég rendesen megnyomta... de fémet (csomagtér ajtó, stb) nem ért. Szóval nagyon nagy baj nincs... A csajnak szétment a hűtője... gőzölt mint állat... elfojt a vize... Hm... Szóval most ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Háááát... úgy tűnik, hogy ez egy ilyen szerencsétlen időszak... Ma nekem is volt egy kisebb balesetem! Belém rongyoltak hátulról rendesen!! :unsure: Mentem a kiskörúton... az előttem lévő autó belesatuzott, hogy kiengedje - az abban a pillanatban indexelni kezdő és indulni akaró - buszt (A PARASZT!!!) én enyhe keréknyikorgással megálltam... nem így a mögöttem érkező Renault Lagunás csaj! Elég izmosan belém szállt! :D Nekem semmi bajom, a csaj kiborult egy kicsit. Az autó hátsó lökösét elég rendesen megnyomta... de fémet (csomagtér ajtó, stb) nem ért. Szóval nagyon nagy baj nincs... A csajnak szétment a hűtője... gőzölt mint állat... elfojt a vize... Hm... Szóval most ez van. Ezt hogyan hozta össze, hogy neki szétment a hűtője?Még vonóhorgod sincsen! :) S, tudtommal a QP hátulján nincs semmi olyasmi, ami a hűtő sérülését okozhatja!Érdekes.Mindenesetre az 100, hogy te jártál jobban, hiszen a gyöngyvirág nem tartott követési távolságot.Csak sajnos eddig volt sérülésmentes a géped. :lol: Amúgy én pedig a nagykörúton, a Cegléd felé menő sávban láttam egy elég cseresznyétlenül járt Astrát, mert azt konkrétan beletolták az előtte menő teherautó alá.Elég xarul nézett ki, de mennem kellett tovább, mert éppen zöld volt, én meg lendületben.Csak a villogó rendőrautót láttam, hogy ott biza' esemény van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Vazze a Coupét? képek? na ez milyen? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu kinek kell ilyen? :unsure: a Dekoros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Tomi! Én kérhetek? :unsure: Valahogy meg csak eljutna hozzám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Vazze a Coupét? képek? na ez milyen? kinek kell ilyen? :unsure: a Dekoros :) Nekem a hátsó szélvédőre holnap este már rakhatod is fel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Ém is jelentkeztem ám !Matrinyázásra!De nékem is csak a hátsóra kellene, esetleg az a géptetős megoldás is yo lenne............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 A hátsómra én is felraknék 1-et... :) :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Alakul ez! :unsure: :) Sztem Gepárd is bevállal 1t hátra majd............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts