Szaszacorsa Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 ki volt az ellenfél? egy tank? még jó, hogy megmaradtál egy parkoló kisteherautó a rákoczin. ketten matattunk a kesztyűtartóban. tesómnak a fél arcába beleállt a motorháztető :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 úúú bazz..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Remélem megúsztátok komolyabb sérülés nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 ez engem is érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 egy parkoló kisteherautó a rákoczin. ketten matattunk a kesztyűtartóban. tesómnak a fél arcába beleállt a motorháztető :lol: Bászki! :) :D Mit csináltál ember? :D :unsure: Remélem semmi komolyabb bajotok nincs! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 balfax voltam, így volt egy autóm :unsure: tesómnak a fél arcába beleállt a motorháztető Na vazze... :) és mennyire komoly a sérülés? és Neked nem lett bajod? és mi van az autóval? javítható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 http://www.kepfeltoltes.hu/060813/08-12-06...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/060813/08-12-06...ltoltes.hu_.jpg balfax voltam, így volt egy autóm :unsure: Nagyon sjnálom ami történt, szerencse, hogy ennyivel megúsztátok.Remélem tesód arca is rendbe fog jönni, és nem lesz nagyon maradandó a sérülés, és annak a nyoma.Ha minden rendeződött beszéljünk, és keresünk megoldást az autó kérdésre is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszacorsa Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :unsure: Ez örökéletű szabály, én is egy autóbaleset kapcsán tapasztaltam meg a hiányát.Ezért került a Corsába 4 pontos öv.De ez egy másik story. Jobbulást kívánok mind2tőtöknek, úgy fizikai, mint lelki síkon.Mert nekem utóbbi volt nehezebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :) Jobbulást kívánok én is Nektek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszacorsa Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 http://www.sziszi.com/szaszacorsa.rar itt van pár kép (egy pár dolgot már kiszedtem a kocsiból még este) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :unsure: Jobbulást kívánok én is remélem hamar rendbejöttök. Hú bazz nem lehetett semmi de szerencsére nem olyan komoly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én is jobbulást kívánok mindkettötöknek. Ezek a képek elgondolkoztatnak. Lehet, hogy nem várok sokáig a Corsa becsövezésével, mert az A-oszlop nem tünik valami stabilnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Tesómnak felszakadt az arca, meg jópár foga kettétört, a varrás szép lett ma láttam a sebét, remélem nem marad sok nyoma nekem az arcom szakadt fel egy picit, meg hátul a fejemem a bőr nyílt szét kicsit JA ÉS KAPCSOLJATOK ÖVET MINDIG!!!! :unsure: Rendesen megkapta a kocsitok, meg ti is! Jobbulást! :) Vigyázni kell, persze a más hülyeségét nem lehet kivédeni! Nekem a hátsó lököst kellett "heggesztetni", most meg festőnél van, mert baromarcú románok elbambultak és belémjöttek. Még jó, hogy volt vonóhorgom, így olcsóból kijövök! pláne, hogy 100 euro-ra lehúztam a tagot!! Szóval vigyázat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Sziszi lőtte: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 J0hnny! Itt most mit kellene látni!? :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 J0hnny! Itt most mit kellene látni!? :unsure: :) :lol: Hát öregem,ha neked 3 gyerek után ezt magyaráznom kell,akkor ott valami gond van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Épp ezt akartam írni, hogy azért mackó ennyire nem lehetsz öreg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 J0hnny! Pont ez az... van nő, aki 3 gyerek után jobban tartja magát, mint ez a 2 tyúk, csak épp nem mutogatja magát! :) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 J0hnny! Pont ez az... van nő, aki 3 gyerek után jobban tartja magát, mint ez a 2 tyúk, csak épp nem mutogatja magát! :) :unsure: ez szép volt mackó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 pl. mikor kint voltam a Devil tuning talin, a mutogatós csajok 20%-a volt az, aki nézett ki valahogy... meg pl. a tavalyi BW-en a kocsimosó csajok szerintem elég bibisek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Azért annak a magasabbiknak nemsemmi tejesbögréi vannak! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Azért annak a magasabbiknak nemsemmi tejesbögréi vannak! :) :D Csak majdnem bokafix kell hozzájuk... Ha feszesebb lenne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Csak majdnem bokafix kell hozzájuk... Ha feszesebb lenne... :) Nekem tessik, de bővebben inkább a 18+-ban folytatnám.......... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts