Gelko Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Akár nagy táblát is! :) ment mail és pü :D köszi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 ment mail és pü :) köszi :unsure: Küldd el nekem is, kirakom a cégnél is a faliújságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 kéne egy kis segítség nekem.... a Nyíri utcába ki kéne rakni egy hirdetést egy faliújságra......sörrel hálálom :) ha vki tudna segíteni légyszi pűűűűűűű :lol: ide jo messzire ne rakjam ki a hirdetest? :unsure: meg 10 napig itt vagyok, gondold meg :D ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Helllooo újra! A mai napon beköttetett a NET-em az új lakásba! :unsure: Zsíííír! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Gratula a nethez! Márk mindig szívat ezekkel az aláhúzott szövegekkel. Olyan mint Mélykék a kattinthatatlan linkjeivel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 :unsure: bocsi! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Ujratöltve! Csiga küldött neked valamit, ami nálam van. Ha megyek CP talira, elviszem, vagy Szelidre, ha sikerül mennünk. :unsure: Köszönöm a gratulációkat!!! Remélem, sokáig együtt leszünk, az Astra , Peti meg én. :) A kiscorsából pedig maradt egy szett téligumis vasfelni disztárcsákkal, ha valakit érdekel óccsó pénzé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Ujratöltve! Csiga küldött neked valamit, ami nálam van. Ha megyek CP talira, elviszem, vagy Szelidre, ha sikerül mennünk. :unsure: Nekem nem küldött semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Márk mindig szívat ezekkel az aláhúzott szövegekkel... :unsure: Ennek múlkor én is bedőltem! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Küldd el nekem is, kirakom a cégnél is a faliújságra. mail ment az msnedre köszi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Nekem nem küldött semmit? De, ha arra a kis fekete izére gondolsz. :unsure: :) El is felejtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Na szép, férjhez mégy, és már eszedbe sem jutok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Nem is hogy szokványos,de szerintem oda valami ötletes kellene!pl: Aszfaltszaggatók, lásd a köröket. :unsure: :) "Üdvözöljük köreinkben!!!" :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 corsarulez Ha mész a Cp-be gepardnak oda tudod adni a cuccomat mert valoszínű nem leszek ott! aztán a pénzugyieket meg majd rendezük vagy ha esetleg gepard meg előlegezi nekem a 1920ft-ot akkor ok! Chyga mondta fizesem ki neked! D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 corsarulez pénzugyieket meg majd rendezük vagy ha esetleg gepard meg előlegezi nekem a 1920ft-ot akkor ok! Chyga mondta fizesem ki neked! D Valahogy csak összedobjuk... :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Sajna ma nem mehetünk, pedig úgy volt, mivel a Petinek fogfájása támadt.... :) és csak este tud dokihoz menni. Dénes, majd leugrunk Szelidre péntek este, akkor elviszem neked a dolgokat. Pedig jó lett volna, ha kiokosítotok az autómmal kapcsolatban, hogy mire kell figyelni, hogy kell vele menni stb. Mivel nincs gépkönyvem (csak egy másik autóból holland nyelvű) ezért még csak tanulom a kütyüket. Pl. ma láttam csak meg, hogy lehet szabályozni a műszerfalvilágítást.:unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Pl. ma láttam csak meg, hogy lehet szabályozni a műszerfalvilágítást.:unsure: Azt könnyen lehet lábbal is szabályozni ki, és beszálláskor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Mivel nincs gépkönyvem (csak egy másik autóból holland nyelvű) ezért még csak tanulom a kütyüket. Pl. ma láttam csak meg, hogy lehet szabályozni a műszerfalvilágítást Edit! Mutatok valamit neked! Ezt a magazin oldalon találtam! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Nahát, tök jó! Suliban a gyors gépen le is töltöm. :unsure: Köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 nincs mit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Hello! Nem tudjatok hogy van itt valaki olyan a forumon aki otthon van az autóbehozatalla kapcsolatban! Marmint mit hol hogyan aki tudna saegíteni szerény személyemnek! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Hello! Nem tudjatok hogy van itt valaki olyan a forumon aki otthon van az autóbehozatalla kapcsolatban! Marmint mit hol hogyan aki tudna saegíteni szerény személyemnek! Köszi Mintha már beszéltünk volna róla............ :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Mintha már beszéltünk volna róla............ :unsure: :) Jaja de tobb ember tobbet tud!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Jaja de tobb ember tobbet tud!!! Az "én embereimnél" ?? :) Hátt......... :unsure: Nem hinném....... Ezek ebből éltek, amíg megérte vele foglalkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Na mi van, mi ez a pangás? Mindenki nyaral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts