Joee Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 A jó időre való tekintettel mi keresünk valami vízpartot , pancsizni... :D :lol: :D Mi is keresünk vízpartot, csak egy kicsit messzebb :unsure: Remélem dezsőke nem akar kitúlni velem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Há ki a tököm lenne...és ki mondta, hogy a szexsönből... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 f8 szélmalom? Nekem jó, de akkor J0hnny még alszik. :unsure: Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Akkor a becsatlakozás is bukta... majd lent talizunk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Így most igen, de ha itt olvasol akkor amoda már nem kell beírnom. Azért akarok hamar odaérni, mert én viszem a serlegeket a díjazáshoz, és szeretném minél előbb leadni őket. Akkor ki tudják állítani és lehet bennük gyönyörködni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Tényleg az az ügyességi verseny az bohockodós, vagy szlalom??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Én azt nem tudom, csak viszem a cuccot hozzá. Kérdezd Gyuláékat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Ha valaki valamit megtud erről, azt közkinccsé teheti! pl. engem is érdekel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 emlékeim szerint a téren az aszfalt kb 20m*500m, ebböl kb 600nm a tali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 És ebből most akkor milyen következtetést vonhatunk le? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Helyben pörgő forgó ügyességi verseny lesz. :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 ez a város föföfötere reggel azér lefújtam lakkal: 1 4 szine kicsit más, de most ez van este könnyebb lesz mosni Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 ez a város föföfötere reggel azér lefújtam lakkal: 1 4 szine kicsit más, de most ez van este könnyebb lesz mosni Dicséretes a hozzáállásod! Lelkes az biztos!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 A szőnyegből ítélve a nappali közepén fújtad??? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 A szőnyegből ítélve a nappali közepén fújtad??? :unsure: :D Képes rá! :) Berlina!Láttam egy félig-meddig elbontott B Mantát a Pezsószalon hátamegesti udvaron.Eleje kisit hiányos, de pl. a motor+váltó benne vagyon.GTE 2.0 5 gang.Ez volt a hátuljára írva. Utánakérdezzek?Vagy bekérdezel majd, ha arra jársz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 holnap elmondod hol van, majd benézek a fészerszerü beállóban, gyakorlatilag szabadégalatt, a szönyeg a simizés miatt kellett az aláfekvéshez, hajnalban (f6) pormentes a levegö ilyenkor errefelé Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 holnap elmondod hol van, majd benézek Peugeot szalon a TESCO-val szemben, ott mellette, ahogy rákanyarodsz a Ladánybenei útra, rögtön a szalon mellett van egy másik kapubejáró, ami a SoftAtr bútorbolthoz vezet.A bútorbolt előtt megállsz, és elnézel balra, egy hátsó udvarba.Na, ott áll ez a gépcsoda, meg még jónéhány Opel, mint pl. Rekord, Ascona, egy Calibra kasztni fejjel lefelé, meg ilyenek.Nem lehet eltéveszteni.A Manta egy rámpán áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Cartársak! Most hallgattam a Gong rádióban, hogy nagyfokú közúti ellenőrzés lesz most hétvégén, a mai nappal kezdődően! Csak ha esetleg valaki nem tudná... :unsure: Bács megyében biztos lesz! Szal, csak óvatosan, biztos sok trafi, meg ilyenek lesznek az utakon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Cartársak! Most hallgattam a Gong rádióban, hogy nagyfokú közúti ellenőrzés lesz most hétvégén, a mai nappal kezdődően! Csak ha esetleg valaki nem tudná... :unsure: Bács megyében biztos lesz! Szal, csak óvatosan, biztos sok trafi, meg ilyenek lesznek az utakon! :) http://index.hu/politika/bulvar/rendor0721r/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 soha nem megyünk ám gyorsabban, mint szükséges ----- cöhh: az ebay meg overflow errorra hivatkozik még ilyetse nem láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 soha nem megyünk ám gyorsabban, mint szükséges Ez íííííígy igaz! :D :unsure: CSak néha, de akkor eléggé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 soha nem megyünk ám gyorsabban, mint szükséges Na csak a rend őrei is úgy lássák, hogy szükséges...:) :D De most nem csak a gyorshajtókra figyelnek, hanem minden egyébre! :unsure: Pl: biztonsági öv bekapcsolása! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 Hello! Tud nekem segíteni valaki hogy hol hogyan tudom elérni azt az emberkét aki egy sötétkék vectraval volt lenn Tősbe de elvileg Calibras. És szép nagy zene volt a kocsijában! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Hello! Tud nekem segíteni valaki hogy hol hogyan tudom elérni azt az emberkét aki egy sötétkék vectraval volt lenn Tősbe de elvileg Calibras. És szép nagy zene volt a kocsijában! Köszi Leghamarabb úgy, hogy Sziszi tel.számát elkéred Johnnytól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 tudjátok: elhoztam a 2. legügyesebb kupát!!! eeekkora bazinagy!!!! 50mp volt a szintidő, 50,00 alatt teljesítettem -1 pontot kaptam a lufi élvemaradásáért az első 50,2 lett + kivégezte a lufit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts