J0hnny Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Ne parázzatok már! Még korán van! Lesz ez még 30 Ft is! :unsure: Én ma beszéltem egy termesztővel,szerinte max a teszkós vacak dinnye lesz 30-40Ft,a jó minőségű sajna több lesz!No mindegy,lassan megszokjuk,hogy mindenért többet fizetünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Én ma beszéltem egy termesztővel,szerinte max a teszkós vacak dinnye lesz 30-40Ft,a jó minőségű sajna több lesz!No mindegy,lassan megszokjuk,hogy mindenért többet fizetünk! tavaly eleg jol lement az ara, iden ilyen draga marad :unsure: ? pedig jol esik a nagy melegben, a vegen meg olcsobban kijon az ember ha sorozik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 :) :D :lol: mik vannak... :unsure: ....ez nem 100, de korábban a Modi C6-ben volt róla szó, hogy a nick elvileg módosítható S.K. Ezért gondolom, hogy azaz opció erre való..........de mondom, nem 100... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 :) :D :D mik vannak... :unsure: HEHE! :lol: Nekem nincs ilyen! "Személyes profil . Információim megváltoztatása . Aláírás szerkesztése . Avatar beállítások . Személyes fotó módosítása" csak ezek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Nem megy!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Személyes profil . Információim megváltoztatása . Aláírás szerkesztése . Avatar beállítások . Személyes fotó módosítása . Becenév módosítása Nekem ez így néz ki.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Szerintetek a dezsőkém ki tudna húzni egy lakókocsit horvátba? 600km a táv, a lakókocsi meg 428 kg, az a régi adria tipus asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Szerintetek a dezsőkém ki tudna húzni egy lakókocsit horvátba? 600km a táv, a lakókocsi meg 428 kg, az a régi adria tipus asszem. Kifogja vinni szerintem,de fogyi szép lesz és 90-100-nál többet nem fog vinni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Szerintetek a dezsőkém ki tudna húzni egy lakókocsit horvátba? 600km a táv, a lakókocsi meg 428 kg, az a régi adria tipus asszem. Persze hogy kiviszi!!!! Dezsőke erőgép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Hm, próbálok kölcsön kérni :unsure: .... Hát sajna nincs rajta müszaki, marad a sátor :) Nincs valakinek kölcsön egy tetőcsomagtartója jövő hétre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Tegnap, ahogy meló után zártam a raktárt, hallottam egy csattanást, majd féknyikorgást.Nah, mondom v.kik összementek az 5-ösön.Kisétáltam a portához, felvettem a bringám, aztán egy rövid bájcsevej a portással, és indultam hazafelé, a Mindszentin.Már messziről láttam, hogy a Mezei utca sarkán áll a Birizdó CL Cabriója, elakadásjelző villog, egy motor keresztben az úton, meg emberkék térdelnek egy fekvő ember mellett.Gondolom, a mentőt várták.Nem akartam bámészkodni, mert voltak ott elegen, meg bunkóságnak tartom a szájtátást, ha 1X már vannak ott, akik segíteni tudnak, inkább szépen kikerültem őket, és mentem haza.Nem tudom, hogy ki volt igazán a hunyó, de majd ha komoly, benne lesz a helyi www.baon.hu -ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Dumcsiztunk itthon mindenféléről. Timi azt mondta Tomiról, hogy azért ragadnak rá a lányok, mert olyan kedves hozzájuk. :unsure: :) :D Ez valószinűleg igy van. Mi szeretjük a kedves fiúkat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Ez valószinűleg igy van. Mi szeretjük a kedves fiúkat. :D ...........de olykor nem tudtok már többet megenni belőlük.................tudjuk..................... :unsure: :) :D (én szeretem a gyerekeket, de ma már nem tudok többet megenni belőlük) :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Ez valószinűleg igy van. Mi szeretjük a kedves fiúkat. :D akkor most mit csinálok a bőrszerkóval, meg a korbáccsal? :lol: :D :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 akkor most mit csinálok a bőrszerkóval, meg a korbáccsal? :lol: :D :unsure: :) Keresni kell hozzá egy Judast Priest, vagy Alice Cooper koncertet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Keresni kell hozzá egy Judast Priest, vagy Alice Cooper koncertet! :unsure: És ott vegyem fel? :lol: Vagy ott el tudom jó áron passzolni? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 akkor most mit csinálok a bőrszerkóval, meg a korbáccsal? :lol: :D :) :D te jo eg!!!mire keszulsz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 te jo eg!!!mire keszulsz? :unsure: Én semmire.... hozzám is csak hozzám vágták! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 És ott vegyem fel? :D Vagy ott el tudom jó áron passzolni? :) :D Első......... :unsure: :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Már érzem, hogy ebből nem tudok jól kijönni! :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 a bőr tömítésnek kiváló, polírozni is lehet vele, nem muszáj bagóért elpasszolni add nekem ingyé :unsure: vagy pl krokodilra, hogy ne sérüljün a dukkó vagy szereléskor a sárvédőre borítani, hogy a trapperfarmer szegecse nehogy megsértse a fényt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Már érzem, hogy ebből nem tudok jól kijönni! :unsure: :) :D Ez is csak 1 ruha nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 ... áll a Birizdó CL Cabriója...olyan nincs... biztos valami másra gondolsz... :unsure: Pl. egy SL-re! A CL ugyanis coupe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 olyan nincs... biztos valami másra gondolsz... :) Pl. egy SL-re! A CL ugyanis coupe! :D Elhiheted, hogy murvára otthon vajok merciileg..................cabrió volt, új volt, murvaszép volt, és bizti murvadrága is.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Valszeg az SL lesz a hunyó! :D Egyébként a múltkori Traffipax témára visszatérve ma reggel vittem ki a vasat a Kopasznak és a Szent László körúton Hoványék felé haladva megláttam a szembesávban a buszmegállóban A FEHÉR BÜTYKÖS ASTRÁT KAMERÁVAL! :unsure: Még jó, hogy a szembe oldalt mérte! De ezek szerint már ott is mérnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts