warwolf Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Jó volt a mai Tősedrő, sajnálhatja aki inkább más progit választott.Olyan családi jellege volt a dolognak, és szúnyog is kevés volt.Köszönet a sok ügyintézésért ,Joeenak, és Sziszinek.Calibrából több volt, mint klubbos autóból, pedig ugye elvileg ezt MI, helyiek szerveztük volna.................... Viszont Edit elhozta megmutatni a Rapidot.Szép ótó lett, nemsemmi meló lehetett vele, az 100. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Jó volt a mai Tősedrő, sajnálhatja aki inkább más progit választott.Olyan családi jellege volt a dolognak, és szúnyog is kevés volt.Köszönet a sok ügyintézésért ,Joeenak, és Sziszinek.Calibrából több volt, mint klubbos autóból, pedig ugye elvileg ezt MI, helyiek szerveztük volna.................... Viszont Edit elhozta megmutatni a Rapidot.Szép ótó lett, nemsemmi meló lehetett vele, az 100. :unsure: :lol: Hát én is sajnálom, hogy ilyen kevesen voltunk a klubból, de jól éreztem magam. Sajnálom azt is, hogy a strandra ti már nem tudtatok bejönni. Volt nagy labdacsata, csak erős hátrány volt a calisokkal szemben :) Nemsokára tolok fel pár képet, bár lehet, hogy már csak holnap. Kicsit megfáradtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Sajnálom is, hogy nem tudtunk menni, de ma más dolgaim voltak. De Szelidre azért biztosan menni fogok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Tényleg jól sikerült! Ifjú klubtagunk teljesen "ideges" volt: :unsure: (MiniWolfi) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Ez most szombaton volt? Teljesen lemaradtam. Mondjuk a Balaton is kellemes ilyen meleg szombati napon. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Ez most szombaton volt? Teljesen lemaradtam. Mondjuk a Balaton is kellemes ilyen meleg szombati napon. :unsure: Vettük észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Ez most szombaton volt? Teljesen lemaradtam. Mondjuk a Balaton is kellemes ilyen meleg szombati napon. :) No Comment! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Képzeljétek, rájöttünk, miért volt olyan fertelmes hangja az autónak: hát nem ment az egyik hengere szegénykének! Leesett a gyertyakábel. De visszafelé már igaz sportkocsi módjára haladt, szuper volt és persze a motor is újra szép egyenletes volt. :unsure: Wolfi, hát eléggé meglepődtek a családtagok, mikor beállítottam a CD-kkel.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Tudja-e valaki, hogy a Favorit kameráz is, vagy csak méri a sebességet? Az elején a hűtőrácson az a fekete buci volt. De nekem le kellett fordulnom hamarabb, mint ahogy a forgalmat állítgatták. Így most nem tudom, hogy gyűjtögessek-e vagy sem. Remélem nem kell. Futó Gabi féle digit szerint kb: 60-65-el mehettem az 50 helyett, a felüljárón lefelé, az 50-esen Szeged felé, a praktiker utáni szakaszon. Ezen a részen már évek óta nem mértek, úgy látszik megint eszükbe jutott.Ez az "évek óta" dologban tévedsz! Én láttam ott őket néhány hónapja többször is. Viszont ezek az autók fotóznak is! Amúgy a 60km/h-ért még nem bántanak... szerintem. Mellesleg én máskor lakott területen (50 helyett) 73-nál forgalmi nélkül megúsztam egy 5.000-es csekkel! :unsure: Kellett dumálni elég sokat a rendőrnek... de végül jó fej volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Ez az "évek óta" dologban tévedsz! Én ott járok nap, mint nap melóba, és ÉN évek óta ott nem láttam mérőskocsit. (ettől persze lehet, ahogy most is volt) Nem állított meg, remélem nem lesz csekk sem. De majd meglássuk'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Én ott járok nap, mint nap melóba, és ÉN évek óta ott nem láttam mérőskocsit. (ettől persze lehet, ahogy most is volt) Nem állított meg, remélem nem lesz csekk sem. De majd meglássuk'. Lassan örölnek a rendöreinek a malmai,szal nem most fogod megkapni,de úgy kb 4 hónapja mértek már engem is ott meg,csak én tudttam hogy ott vannak!Villogtak! Hol vegyek jó és olcsó görögdinnyét? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Hol vegyek jó és olcsó görögdinnyét? :unsure:A piacon 1 hónap múlva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 A piacon 1 hónap múlva! :lol: Kimentem ma délután megnézni mennyi! 280Ft :) :unsure: Kérdi az árús,hogy drágálom?Mondtam neki hogy esetleg 180-200-ért viszek belőle.Azt mondja annyiért nem adja!Mondom akkor majd megeszik a malacok otthon,mert ennyiért nem viszek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Kimentem ma délután megnézni mennyi! 280Ft :) :unsure: Kérdi az árús,hogy drágálom?Mondtam neki hogy esetleg 180-200-ért viszek belőle.Azt mondja annyiért nem adja!Mondom akkor majd megeszik a malacok otthon,mert ennyiért nem viszek! :lol: Luksuscikk lett a dinnye bazz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Én ott járok nap, mint nap melóba, és ÉN évek óta ott nem láttam mérőskocsit. (ettől persze lehet, ahogy most is volt) Nem állított meg, remélem nem lesz csekk sem. De majd meglássuk'. Ém már láttam ottan, de csak 1X.Kivételesen lassan mentem, és utána írtam is a fórumba, hogy ilyen is mér Kméten................. Wolfi, hát eléggé meglepődtek a családtagok, mikor beállítottam a CD-kkel.... :D :lol: Eeegen..... :unsure: Lfelejtettem telefonálni nekik!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Kimentem ma délután megnézni mennyi! 280Ft :D :unsure: Kérdi az árús,hogy drágálom?Mondtam neki hogy esetleg 180-200-ért viszek belőle.... Én most szombaton láttam 200-ért! :lol: Igaz a balcsiról jövet, és Cecénél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Dumcsiztunk itthon mindenféléről. Timi azt mondta Tomiról, hogy azért ragadnak rá a lányok, mert olyan kedves hozzájuk. :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Dumcsiztunk itthon mindenféléről. Timi azt mondta Tomiról, hogy azért ragadnak rá a lányok, mert olyan kedves hozzájuk. :) :D :lol: Ezzel a technikával, korábban az arra érdemesek engem is megkaphattak! :) :unsure: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Most mondták a tv-ben, hogy az üzembentartó nem köteles arról nyilatkozni, hogy ki vezette a kocsit, ha gyorshajtásról készül felvétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 :unsure: :) :D :lol: Újra MOTE klubtag!!!! :D :) :D :D Tud nekem valaki segíteni! hogy tudom a nevemet mebvaltoztatni? Hogy Újratöltve legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Luksuscikk lett a dinnye bazz :unsure:Ne parázzatok már! Még korán van! Lesz ez még 30 Ft is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 :unsure: :) :D :lol: Újra MOTE klubtag!!!! :D :) :D :D Tud nekem valaki segíteni! hogy tudom a nevemet mebvaltoztatni? Hogy Újratöltve legyen? A beállításokban elvileg át tudod írni.................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 A beállításokban elvileg át tudod írni.................... ő a NICK-jét szeretné módosítani! Az viszont nem lehet... szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 ő a NICK-jét szeretné módosítani! Az viszont nem lehet... szerintem! Beállítások--Személyes profil--becenév megváltoztatása.............. elvileg.............. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Beállítások--Személyes profil--becenév megváltoztatása.............. elvileg.............. :) :D :lol: :D mik vannak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts