J0hnny Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 pénteken nem megyek céges bulit szerveztek innom és billiárdoznom kell majd két hónapja lefixálták a napot, most meg kiderült, hogy én fogok fizetni ezt a spor bandát! És szombaton? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 neharagudjatok de én nem igénylem az ilyen talikat inkább barkácsolnék itthon -- vonaton hazafelé átolvastam a tanácsadó cég tájékoztatóját a tegnapi adóváltozásokról, hát elég durvicsek tömény szakanyag ohne érzelmek csinosba szerkesztve pdfre, ezek egész éjjel ezt alkották biztos sulinet, tandíjleírás húzva +%ok serege, ezt nem írod le azt nem írod le, kicsit kibuktam még jó hogy volt nálam hogyan heggessz szépautót könyv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 még jó hogy volt nálam hogyan heggessz szépautót könyv ÁÁÁÁÁÁÁ! na most megyek aludni mert ettől lefáradtam! :huh: :lol: :) :D Jah és CarTársak, holnap estétől otthon leszek! Ha lenne hirtelen összeröfi, pénteki meet előtt, telefonon elértek! :D Ha nem akkor péntek este ott leszek : CP ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Ha lenne hirtelen összeröfi, pénteki meet előtt, telefonon elértek! :lol: Ha nem akkor péntek este ott leszek : CP !Szerda este 8, Jókai utca akárhány... :) Keresd az autóinkat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Szerda este 8, Jókai utca akárhány... :) Keresd az autóinkat! :huh: Köszi, de szerda éjjel érek kecskemétre! :D ( talitopikban már írtam) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Johnny, bocs, hogy nem láttalak, de én ha vezetek, semmit se látok meg, még a Családtagjaimat se, mert elmerülök a vezetésben. (a dudát meg azé' nem hallottam, mert nálam általában 1000-el szól a mjúzik.... ) :huh: Pedig olyan szivesen találkoztam volna már végre én is valakiveeeeel......! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Johnny, bocs, hogy nem láttalak, de én ha vezetek, semmit se látok meg, még a Családtagjaimat se, mert elmerülök a vezetésben. (a dudát meg azé' nem hallottam, mert nálam általában 1000-el szól a mjúzik.... ) :huh: Pedig olyan szivesen találkoztam volna már végre én is valakiveeeeel......! :lol: Ott voltam,de ha ennyire nem figyelsz akkor nehéz lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ilyen lesz orrba az enyém is, ezért melózok értitek? ebből: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ilyen lesz orrba az enyém is, ezért melózok értitek? http://www.ckadett.de/ascona/bilder/sonstiges/4.JPG http://www.ckadett.de/ascona/ascona/images/001.jpg ebből: http://www.berlina.tar.hu/16os/16os.jpg csinos joszag :huh: egy ilyen hasonloert erdemes melozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ilyen lesz orrba az enyém is, ezért melózok értitek? http://www.ckadett.de/ascona/bilder/sonstiges/4.JPG http://www.ckadett.de/ascona/ascona/images/001.jpg ebből: http://www.berlina.tar.hu/16os/16os.jpg Zolcsi, minden tiszteletem a tiéd, ez a kicsikocsi már alapállapotban is dönörű.Csináld a dolgod.Majd 1X szervezünk hozzád is egy meatet, aztán jóól megszakértjük az új gépedet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Én vagyok vaksi vagy tényleg van benne egy kis Ford mustang beütés? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Én vagyok vaksi vagy tényleg van benne egy kis Ford mustang beütés? :huh: Biza van!Szerintem is, de nagyon tuti! :lol: Én meg ma elkezdem szétszedni a Corsát.Asszem.Aztán lesz ami lesz.1X el kell kezdeni.............. Bár előtte lehet, elviszem zöldkártyára, mert az jövő hónapban lejár róla................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Kedves "új" autóm végre itthon van! Tegnap hazahoztam a Rapidot. sajna, egyelőre P rendszámmal, mert az a #@&#đ okmányiroda még mindig tökölészik a rendszámmal! pedig már múlt héten megvolt a műszaki vizsga. nagyon jól megy, csak még egy kicsit rángat a motor és szokatlan a gázadás is. Azzal bíztatnak, hogy "ez karbis" és még szoknom kell, persze a szivatót is - elkényelmesedtem az injektoros autómmal! :huh: Viszont nagyon erős a motor és a hangja.... hát az egyszerűen gyönyörű. :lol: Még "új " a motor, ezért nem húzattam, majd 2000 km után olajcsere, beállítások, és aztán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Kedves "új" autóm végre itthon van! Tegnap hazahoztam a Rapidot. sajna, egyelőre P rendszámmal, mert az a #@&#đ okmányiroda még mindig tökölészik a rendszámmal! pedig már múlt héten megvolt a műszaki vizsga. nagyon jól megy, csak még egy kicsit rángat a motor és szokatlan a gázadás is. Azzal bíztatnak, hogy "ez karbis" és még szoknom kell, persze a szivatót is - elkényelmesedtem az injektoros autómmal! :lol: Viszont nagyon erős a motor és a hangja.... hát az egyszerűen gyönyörű. :) Még "új " a motor, ezért nem húzattam, majd 2000 km után olajcsere, beállítások, és aztán! ............és még rám mondják, hogy elvetemült! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Na, azért nem vagyok vérmes! :huh: Csak 3500 fölé egyelőre nem nyomom a fordulatszámot. Megkérdeztem a szerelőm fiát, mennyivel megy az övé (neki is hasonló van), azt mondta, tegnap 170-el jött.... én azért nem fogok ennyivel közlekedni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Tudja-e valaki, hogy a Favorit kameráz is, vagy csak méri a sebességet? Az elején a hűtőrácson az a fekete buci volt. De nekem le kellett fordulnom hamarabb, mint ahogy a forgalmat állítgatták. Így most nem tudom, hogy gyűjtögessek-e vagy sem. Remélem nem kell. Futó Gabi féle digit szerint kb: 60-65-el mehettem az 50 helyett, a felüljárón lefelé, az 50-esen Szeged felé, a praktiker utáni szakaszon. Ezen a részen már évek óta nem mértek, úgy látszik megint eszükbe jutott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Tudja-e valaki, hogy a Favorit kameráz is, vagy csak méri a sebességet? Az elején a hűtőrácson az a fekete buci volt. De nekem le kellett fordulnom hamarabb, mint ahogy a forgalmat állítgatták. Így most nem tudom, hogy gyűjtögessek-e vagy sem. Remélem nem kell. Futó Gabi féle digit szerint kb: 60-65-el mehettem az 50 helyett, a felüljárón lefelé, az 50-esen Szeged felé, a praktiker utáni szakaszon. Ezen a részen már évek óta nem mértek, úgy látszik megint eszükbe jutott. Sajnos az mér is! :huh: Szal lehet hogy kapsz majd egy csekket! Én mindig bebújok valaki mögé ha van rá lehetőségem és úgy követem kb10-20méterről,hogy ne látszak nagyon.Így a rendszámom nem látszik a kamerában,ergo nem tudnak büntetni talán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Végülis ment előttem egy teherautó, és mögé bújtam, amennyire lehetett. A rendőrök pedig a kereszteződés után a kereskedés parkolójában állítgatták a delikvenseket, nekem meg a kereszteződésben el kellett kanyarodnom. Na majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 ilyen lesz orrba az enyém is, ezért melózok értitek? Már megint lemaradtam valamiröl. Tényleg vettél egy A Asconát? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 igen, kb 2 hónapja, nem nagyon reklámoztam, már kb 4-500 Eur értékben szereztem hozzá alkatrészeket, pl tegnap zsírúj hátsólököst és hátsóajtózárat (ezer hála Csabának) 1*er szétszedtem és összeraktam, a legnagyobb falat a lakatolás fényezés még nem kezdödött el, kárpitokat újra kell alkotni, ehhez spéci sablont kell itthon gyártani, technológia ismert, csak munka és kézügyességigényes, most úgy néz ki a hegesztöt meg tudom venni a köv havi fizu után e nélkül nem tartom értelme nek bolygatni, ha üzemKépes, közben kismillió spéci kalapácsot kell még beszereznem és kezdödhet a hosszú babra munka, ja és kell még egy pár új munkábajáró cipö is beleegyezésem nélkül eltörölték a 2205-ös vonatot, ezért volt idöm pötyögni Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZAG Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Végülis ment előttem egy teherautó, és mögé bújtam, amennyire lehetett. A rendőrök pedig a kereszteződés után a kereskedés parkolójában állítgatták a delikvenseket, nekem meg a kereszteződésben el kellett kanyarodnom. Na majd kiderül. Nem lesz belöle semmi. Ha mégis kapnál csekket,akkor mond azt hogy valamelyik családtagod volt(hiába ha még te látszol a képen is),és személyiségi jogokat bántana ha megneveznéd,így eleget tettél a bejelentéssel,és nem tehetnek semmit. Ja,ezt rendőrsrác mondta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Remélem, hogy nem lesz semmi. A családtagjaim közül csak nekem van jogsim, de gondolom ettől távolabbi családtag is lehetett az "elkövető". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Ha jól tudom... ez nem biztos... de ez a verzió már bukta! A gépjármű üzembentartójára ill. tulajdonosára mindenképp ráhúzzák a vizeslepedőt, ha más nem, lekapják a "bűnös" gép rendszámát egy időre... és akkor inkább bevallod. Mintha ilyesmi lenne egy ideje érvényben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Ha jól tudom... ez nem biztos... de ez a verzió már bukta! A gépjármű üzembentartójára ill. tulajdonosára mindenképp ráhúzzák a vizeslepedőt, ha más nem, lekapják a "bűnös" gép rendszámát egy időre... és akkor inkább bevallod. Mintha ilyesmi lenne egy ideje érvényben. Valami ilyesmit hallottam én is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 1 hete nyugtalanít engem is egy trafi.... ha mákom van, semmi... ha kis mák, akkor 60-65... ha nincs mák, akkor sokk... persze nem ótópályán. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts