Gepard Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Sziasztok!! Megjöttünk a nyaralásból. Ha lesz egy kis időm akkor rakok fel képeket. Látom alakul a Tős-erdei, és a Szelidi tali is. J0hnny képe alapján, már megint kimaradtam valamiből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 mikor westendben parkoltam enyémre is estek vízcseppek, a garázssmester enyhesósavas kezeléssel szedte volna le a vízkövet, ha visszavittem volna itthon némi agyalás után kis ecet+konyhai mosogatószer tette meg a csodát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 A képek a Jennersdorf-i találkozóról: www.sziszi.com/jennersdorf2006.rar Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Köszi Zoli, megpróbálom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 (edited) Skacok! Bor Utca van a héten! Gyertek be egy este! Nagyon facás! :huh: Nekem tecccik! Teljesen jót boroztunk ma este is egy cimborámmal! :lol: zsííííííííííííír! (javítottam) Módosítva Június20, 2006 : Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 A héten még szabin vagyok, de megyek horgászni, úgyhogy nem leszek netközelben. Jók legyetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 A mai rögtönzött minimeaten elkezdődött v.mi.Sztem mindenki gyűjtse az 5leteket, aztán egy pénteki napon ezeket összeegyeztetjük, és ha lesz konkrét időpont, akkor elkezdünk egy kis háttérmunkát. De ha bejön, akkor ez bizony ölég nagy durranás lesz, az 100. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 A mai rögtönzött minimeaten elkezdődött v.mi.Sztem mindenki gyűjtse az 5leteket, aztán egy pénteki napon ezeket összeegyeztetjük, és ha lesz konkrét időpont, akkor elkezdünk egy kis háttérmunkát. De ha bejön, akkor ez bizony ölég nagy durranás lesz, az 100. :huh:Úgy lesz Wolfi! :lol: Megcsináljuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 A mai rögtönzött minimeaten elkezdődött v.mi.Sztem mindenki gyűjtse az 5leteket, aztán egy pénteki napon ezeket összeegyeztetjük, és ha lesz konkrét időpont, akkor elkezdünk egy kis háttérmunkát. De ha bejön, akkor ez bizony ölég nagy durranás lesz, az 100. :) Aha, de megtudhatnám, hogy miről is van szó! Valaki dobna 1 pü-t ez ügyben, mert ugye nem voltam ott! :lol: :D DANKE! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 J0hnny! Csak neked, csak most....egyet fizet kettőt kap akció...kis szépséghibával :huh: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...3b87ac53&s=1382 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 J0hnny! Csak neked, csak most....egyet fizet kettőt kap akció...kis szépséghibával :huh: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...3b87ac53&s=1382 Kis heggesztés, kis csiszolás,egy kis föstés, némi mocibűvölés(ha egyáltalán kell) aztán hadszaladjon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 A második jó lenne,egy szolid bevásárló platót rá és már mehet is! :huh: Istenem,semmi nem fogható ahhoz az érzéshez,amikor egy ekkora vasat uralsz,az az krazalsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Cartársak, v.melyik elmebeteg visszarakta a Nyíri végén a Domb elkerülőre ráhajtásnál az elsőbbségadás kötelező táblát.A STOP-nak pedig hűlt helye................noormááliis?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Cartársak, v.melyik elmebeteg visszarakta a Nyíri végén a Domb elkerülőre ráhajtásnál az elsőbbségadás kötelező táblát.A STOP-nak pedig hűlt helye................noormááliis?? :lol: Na vazze..., akkor megint lesz ott kavalkád! Akkor csak óvatosan arrafelé! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Srácok ez itt az 500. hozzászólásom..... :huh: ....Wolfi , tudom ez még nagyon karcsú..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Srácok ez itt az 500. hozzászólásom..... :) ....Wolfi , tudom ez még nagyon karcsú..... :D Grat! :D lesz ez még sokkal több is! :) :huh: (elrettentő példa pl. ÉN! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Gartulációm az 500-on túl Paja! Nem kell ám rólunk rossz példát venni! :huh: :lol: csak szépen, nyugodtan! (remélem pár hónapon belül az 1000.-et ünnepeled! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 ! - = Feladvány = - ! EZ MI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Speed: Ezt milyen autó csomagtartójáról lőtted? Nyilván a fiatal orosz mérnökök találmánya..de legalább lelkesek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszacorsa Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 ! - = Feladvány = - ! EZ MI? csak nem egy astra twintop csomagtértető mechanika? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 csak nem egy astra twintop csomagtértető mechanika? :huh: Amit jól látni az egész folyamat alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 ! - = Feladvány = - ! EZ MI? Márk következő autójáról egy kis ízelítő? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Jók az elképzelések, ez valóban az Opel Astra TwinTop túlbonyolított csomagtérnyitó-mechanikája! Ezaz, amitől ide-oda libeg, ha le akarod csukni a csomagtérajtót. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Láccccccik, hogy kocsit mostam bázz! :D Esik is az eső, hogy cseszné meg............... Lehet, hogy a7n korábban kellett volna? :lol: :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Én nem mostam le.... :lol: Lessz valaki 1 -általán CP-ben...????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts