Kacsero Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ember, Te már itthon vagy? :huh: Ember, ha olvasod a fórumot, akkor tudhatnád! :) De igen itthon vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 A ti környéketeken is átzúzunk majd... :huh: Békéscsabán meg nagy bulérosz lesz. :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...=0entry200552 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 A ti környéketeken is átzúzunk majd... :huh: Békéscsabán meg nagy bulérosz lesz. :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...=0entry200552 Ha esetleg kell helyismeret segítünk..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ha esetleg kell helyismeret segítünk..... :D Én pl. remekül értek a "hogyanszáguldjunkátavárosonrövididőalatt" dologhoz! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 KECSKEMÉTI SZEKCIÓ!!!! Akinek lehetősége van rá, az legyen kedves hozni a ma esti meet-re a szekciópénzt. Biztosan tudjátok, hogy többen már befizettük az éves díjjat, hogy abból tudjuk fedezni a Szelidi szállások előlegét. Jelenleg még 5000 Ft hiányzik az előlegből, szóval aki tud az segítsen. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Én pl. remekül értek a "hogyanszáguldjunkátavárosonrövididőalatt" dologhoz! :huh: :lol: :) És mindezt a kreszt betartva? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ha esetleg kell helyismeret segítünk..... :) Köszönöm. :huh: A helyi yardot kéne lekötni majd kis időre, amíg elhúzunk a háta mögött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ez igaz, de szét kell nézni, hátha akad egy megkímélt darab! :huh: Ez rágalom.Az ablakok igenis nagyok, és pont az a baj a futóművével, hogy alapból kényelmes.De stabil.Már amelyiknek nagy... :lol: Ember, ha olvasod a fórumot, akkor tudhatnád! B) De igen itthon vagyok! :)Tudom is! Ez inkább egy felismerés volt..., hogy "jééé... te meg mán itthon is vagy!" csak nem ezt írtam... amúgy tegnap este láttalak! A Tecsó körforgóból jöttél befelé, én meg mentem kifelé... Én pl. remekül értek a "hogyanszáguldjunkátavárosonrövididőalatt" dologhoz! :D :D :)Ehhez én is konyítok! ;) Különös tekintettel a belvárosi részre és a kiskörútra! :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Inkább előbbi! És ha lehet, ha megint hazajössz, nehogy meglássuk, hogy cigizel! :) oke fonok. :lol: jo leszek. megprobalok. ha sikerul legalabb 10 kilot leadnom akkor nem is lesz kisertes. sajna jol elhiztam cigi nelkul az elmult 4 honapban de szigoru dietan vagyok idekinn, es otthon meg ugyis rohangaszni fogok egesz nap, szoval nem lesz baj asszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Ehhez én is konyítok! ;) Különös tekintettel a belvárosi részre és a kiskörútra! :huh: :P Ma este nemkicsit megcsodálhattuk,hogy mit is tud a a Coupe azzal a szolid ültetéssel! :lol: És mindezt a kreszt betartva? :) B) Maxximálisan!............ :) Há' hóógyne....... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 EDIT! EZT FIGYUZD! Ez Kalocsán van,egy kereskedésben,hétfőn megyek oda vissza melózni,ha kell megkérdem mit is kell tudni róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Jól szedi a virgácsot a QP, az biztos! Sokat dob már 30 mm-er is! :) Tegnap Pajával megnéztük a tempomatot, lent talált kapcsolót, de a kormánynál előkészítést nem... :huh: Örülök, hogy ismét meglátogathattalak benneteket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Kiszámoltam: Trabantom 8400 helyett kb 3200 Astra: 10000 helyett kb 8800 Vectra: 12000 helyett kb 19240 Ki találta ki ezt a baromságot? Igy biztosabb, hogy a kétütemŰ marad, és a Vectrat adom el :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Johnny, nagyon jópofa a Caravan! :lol: De a család kiakadna, ha Corsát Corsára cserélnék! :huh: G Astra vadászaton vagyok. Piros kéne..... A Peti már felrakta a Corsám a netre, még fényképet kell feltölteni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Ma este nemkicsit megcsodálhattuk,hogy mit is tud a a Coupe azzal a szolid ültetéssel! :huh: Csak nehogy egyszer a helyi örsön kelljen megcsodálnom nekem is... :lol: :) :) Jól szedi a virgácsot a QP, az biztos! Sokat dob már 30 mm-er is! :) Tegnap Pajával megnéztük a tempomatot, lent talált kapcsolót, de a kormánynál előkészítést nem... :D Örülök, hogy ismét meglátogathattalak benneteket! :DÖrültünk, hogy itt jártál! B) Gyere a jövőhéten is! Mostmár nincs suli! ;) Ráérsz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Gyere a jövőhéten is! Mostmár nincs suli! :lol: Ráérsz! :) Ha tudok, ott leszek! :D Sajnos, még pótvizsgám lesz...szégyenszemre! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Na voltunk tegnap Sziszivel, a nemzetközi talin Jennersdorfban. 281-es sorszámú matricát kapta az autóm. :huh: Volt nagyon sok szépen megépített verda, de azért ott is vannak gánya munkák. A tuningcégeg kímálata elég nagy volt, és ami nagyon tetszett, volt igényes zuhanzó és wc. Belépő sem vészes: 10 euro / kocsi 1 euro / fő Nemsokára feltöltjük a képeket és adok linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 ide is tedd be lécci az képek elérhetőségét!! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...view=getnewpost Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Voltam tegnap Kecsón, de sajna nem volt tali.... Vettünk a garázs tetejére bitumenes lapot, mert beázik, és a kocsira vizpöttyöük esnek, amit mellesleg még nem tudtunk leszedni semmivel. Vizköoldó kéne, de az meg karcol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Voltam tegnap Kecsón, de sajna nem volt tali.... Vettünk a garázs tetejére bitumenes lapot, mert beázik, és a kocsira vizpöttyöük esnek, amit mellesleg még nem tudtunk leszedni semmivel. Vizköoldó kéne, de az meg karcol... Féktisztító :huh: Gepárdtól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 ide is tedd be lécci az képek elérhetőségét!! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...view=getnewpost Jók lettek a képeid nagyon, legalább valaki az én szakadt astramat is lefotózta :lol: Egyszer a miénk is fent lesz, csak még várom, hogy kidobja az ágy Sziszit :huh: Neki van tárhelye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...=0entry200821 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...=0entry200821 Embered dolgozott vazee? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Látod vazze :huh: Neki meg jó a kp zára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Voltam tegnap Kecsón, de sajna nem volt tali.... Vettünk a garázs tetejére bitumenes lapot, mert beázik, és a kocsira vizpöttyöük esnek, amit mellesleg még nem tudtunk leszedni semmivel. Vizköoldó kéne, de az meg karcol...Pénteken szokott lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts