warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 (amúgy nincs túl sok QP...) Szerencsére 1re több, hála a neked, és Uhuhunak, és még sok emberkének.Kméten is szaporodnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Dénes cimboránk is kinézett magának 1et, jah és megvolt az államvizsgája. Most már mérnök ÚR :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Dénes cimboránk is kinézett magának 1et Már csak meg kell vennie.Remélem jobban fogja tisztelni, mint szegény F Astrácskát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 De nagy itt a csend, kicsiny házunk táján! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 De nagy itt a csend, kicsiny házunk táján! :D :lol: :) Mondjál valami érdekeset :huh: Mondjuk egy két ötlet jól jönne a Tős-erdei leruccanás programtervezetéhez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 érdekes: http://www.fn.hu/index.php?id=5&cid=136257 súlyadóról Kicsit javítottam Ww Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Gyorsan számoltam is: közel 2500 Ft-ot jelent ez évenként, ami engem illet... :huh: a többiről nem is beszélek, hiszen itt a politika az off.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Gyorsan számoltam is: közel 2500 Ft-ot jelent ez évenként, ami engem illet... :huh: a többiről nem is beszélek, hiszen itt a politika az off.... Részemről -2000 évenként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 :) Nekem 400 Ft plusz / év :lol: egy doboz cigivel kevesebbet szívok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 nekem -3500 az egyikre, kb -5e a másikra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Na szééép! Így derül ki? És minket már meg sem hívsz? :) Csináznánk, nagy OPEL-es felvonulást! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Nekem 12.200,- Ft-tal lesz több évente a gépjármű adóm! :huh: :lol: :) :D :D :) A fizetésem pedig jópár ezer forinttal csökken! :) Az új gépjárműadó mértéke Az autó kora --> Adó (év) --> (ft/kilowatt) 0-3 --> 300 4-7 --> 260 8-11 --> 200 12-15 --> 160 16- --> 120 (ezt az index-ről másoltam át... gondoltam legyen itt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Csináznánk, nagy OPEL-es felvonulást! :huh: :lol: Ember, Te már itthon vagy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 :D Nekem 400 Ft plusz / év :lol: egy doboz cigivel kevesebbet szívok! :huh: És ha teljesen abbahagynád? :) Vehetnél egy vadiúj Vectrát is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Köszönöm a jókivánságokat. :huh: Majd viszek nektek a sütiből a CP talira. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Köszönöm a jókivánságokat. :huh: Majd viszek nektek a sütiből a CP talira. :lol: Azért még egy fotó az Aráról és az ifjú párról is jár nekünk remélem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Köszönöm a jókivánságokat. :lol: Majd viszek nektek a sütiből a CP talira. :) milyen szep is az eskuvo. :huh: es milyen autoval llesz a felvonulas a templomhoz? limuzin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 :D Nekem 400 Ft plusz / év :) egy doboz cigivel kevesebbet szívok! :lol: hat sajna a cigi huzos osszeg :) minimum evi 144000 ft ha napi egy dobozzal szamolunk. es en elszivtam otthon azt az egy dobozt. viszont kijelentem hogy vasarnap visszajottem angliaba es megint nem dohanyzok :D remelem ez iggy is marad mostmar. mert a mantara kell a love de nagyon, es itt allok a nagy dontes elott: MANTA :huh: vagy TU:DO"RAK szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 hat sajna a cigi huzos osszeg :D minimum evi 144000 ft ha napi egy dobozzal szamolunk. es en elszivtam otthon azt az egy dobozt. viszont kijelentem hogy vasarnap visszajottem angliaba es megint nem dohanyzok :) remelem ez iggy is marad mostmar. mert a mantara kell a love de nagyon, es itt allok a nagy dontes elott: MANTA :huh: vagy TU:DO"RAK szerintetek? Nekem a második kevésbé szimpatikus :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Van pár nagyon laza srác, aki megveszi az 5-8 év közötti 4.2 quattro-kat, hogy hétvégén tudjanak lazulni vele (hétközben meg vonattal, busszal jár...)-->na azok nagyon megszívták az új törvényeket... húúú, de laza....nem baj, a ház előtt, még mindig jól mutat majd... engem is piszkáltak a haverok, hogy 4 misiért miért új Opelt veszek, nem valami 4-5 éves Bömöst.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 No, hát mi tagadás, szépek a BMW-k... :lol: A Corsa áráért már kapnék egy méretes darabot. De inkább spórólás, és jöjjön egy megkímélt családi autó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 A Corsa áráért már kapnék egy méretes darabot. De inkább spórólás, és jöjjön egy megkímélt családi autó! :lol: Pl. egy Corsa B Caravan?? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 na, az előző válaszomból kiszedtem egy részt, amit nem ebbe a topicba szántam. :) nagyon tetszene e B Corsa caravan, de nem túl nagy belőle a kínálat! :) Kedves kollegáim meg az Astráról beszélnek le (mármint akiknek az van), hogy nem lehet vele tolatni, meg kicsik az ablakok meg hogy fapados.... :D m,a akartam felrakni a használtautóra a kocsim, de az a ....... (aranyos, drága , kedves, cuki) szerelőm felhívott, hogy nem lesz kész egy hét múlva a Rapid, hanem még legalább egy hónap!!!!! No, most látom, hogy közben Wolfi átrakta a hsz.eket. :huh: Én meg jól kitöröltem! :lol: Nagyon béna vagyok.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 nagyon tetszene e B Corsa caravan, de nem túl nagy belőle a kínálat! :) Ez igaz, de szét kell nézni, hátha akad egy megkímélt darab! :huh: Kedves kollegáim meg az Astráról beszélnek le (mármint akiknek az van), hogy nem lehet vele tolatni, meg kicsik az ablakok meg hogy fapados.... :lol: Ez rágalom.Az ablakok igenis nagyok, és pont az a baj a futóművével, hogy alapból kényelmes.De stabil. Mondjuk az enyém, na az tényleg fapados.Így ültetve.De nekem így tessik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 És ha teljesen abbahagynád? :lol: Vehetnél egy vadiúj Vectrát is. :) Ez már nekem is eszembe jutott. Tényleg el kell gondolkoznom rajta. :D hat sajna a cigi huzos osszeg :) minimum evi 144000 ft ha napi egy dobozzal szamolunk. es en elszivtam otthon azt az egy dobozt. viszont kijelentem hogy vasarnap visszajottem angliaba es megint nem dohanyzok :D remelem ez iggy is marad mostmar. mert a mantara kell a love de nagyon, es itt allok a nagy dontes elott: MANTA :huh: vagy TU:DO"RAK szerintetek? Inkább előbbi! És ha lehet, ha megint hazajössz, nehogy meglássuk, hogy cigizel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts