corsarulez Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Ismered a békás viccet!? Békap.......! :huh: :lol: :) :D Én nem ismerem! Írd le a vicctopikba! :D Ha szalonképes.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Asszem, Speed és Sziszi nem hiába járták el az autóik körül az esőtáncot.A macska rúgja meg. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Asszem, Speed és Sziszi nem hiába járták el az autóik körül az esőtáncot.A macska rúgja meg. :lol: :huh: Bezony... nap táncot nem ismernek? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Asszem, Speed és Sziszi nem hiába járták el az autóik körül az esőtáncot.A macska rúgja meg. :) :huh: Reggel beszéltem Sziszivel, ő nekiindult és szidta az időjárást :D Speed még gondolkozott, hogy menjen-e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Végre kisütött a nap.... :lol: Indulok Dunaharasztiba..... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Végre kisütött a nap.... :) Indulok Dunaharasztiba..... :D :lol: Én holnap szeretnék horgászni menni, de addigra tuti megint elkezd esni az eső :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Én holnap szeretnék hotgászni menni,..... Joee, mi az a hotgászni? Ez valami újfajta kajakészítés? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Joee, mi az a hotgászni? Ez valami újfajta kajakészítés? :huh: :lol: :) Javítva ellenőr úr :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Na... hát lent voltunk! A tali nem volt nagy szám, az eső is alig esett! Viszont az oda és a vissza út az állat volt! :lol: 4-en mentünk (3 coupe + 1 tuning G astra) konvojban és végig rádióztunk! :) Jóóó volt! Oda a duna-kanyarban, vissza a hegyen át! :huh: Naon szééép út! :D Jaaa és találtam egy ultra-király OPEL tali helyszint! Minnyá leírom a talis topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Javítva ellenőr úr :D :) Nem ellenőr, csak azt hittem találtál valami új sportot! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Ma megvolt Gepárd fékupgradeje.Jó volt.Kisikét megsziltuk, de végül összeállt, és egyenlőre úgy tűnik, komolyabb féke lett az előzőnél, ami szintén sztem korekt volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Ma megvolt Gepárd fékupgradeje.Jó volt.Kisikét megsziltuk, de végül összeállt, és egyenlőre úgy tűnik, komolyabb féke lett az előzőnél, ami szintén sztem korekt volt. :huh: Hurrá! :lol: Akkor a nyaralásra már új fékkel, biztonsággal lehet nyomulni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Srácok , kafa lett a Szelidi topic.... :huh: gratula..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Srácok , kafa lett a Szelidi topic.... :huh: gratula..... THX, csak pár perc photoshop :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Jövő hét szombaton nincs kedve valakinek IDE elmenni? Úgy olvastam, mennek a klubból !(Redline) Én mennék, de egyedül, nem valószínű! Nos? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Ma megvolt Gepárd fékupgradeje.Jó volt.Kisikét megsziltuk, de végül összeállt, és egyenlőre úgy tűnik, komolyabb féke lett az előzőnél, ami szintén sztem korekt volt. :huh: Képekben: Szétszedve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Embereim dolgoztak! :huh: :lol: Mégegyszer köszi fiúk a segítséget!! A Szelidi talival kapcsolatban most egyelőre csak Joe-t keressétek. Én nem nagyon leszek elérhető a héten, mert nyaralunk. Hívni is csak óvatosan, mert lehet, hogy Ausztriában leszünk napközben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Embereim dolgoztak! :huh: :lol: :) :D :D :) Én nem nagyon leszek elérhető a héten, mert nyaralunk. Jó nyaralást, és kellemes pihenést az egész családnak! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Embereim dolgoztak! :huh: :lol: Mégegyszer köszi fiúk a segítséget!! A Szelidi talival kapcsolatban most egyelőre csak Joe-t keressétek. Én nem nagyon leszek elérhető a héten, mert nyaralunk. Hívni is csak óvatosan, mert lehet, hogy Ausztriában leszünk napközben. Vigyázz vele, én 10 napos horvát nyaralás alatt tudtam 25000-es roming forgalmat produkálni. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Jóó kéép.Kissé szakadék gyereknek látszom ebben a kiszerelésben, de amúgy............. :huh: :lol: :) EMBEREIM DOLGOZTAK Mega LOL! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 nekem volt, hogy egy hónapban 340 sms-em volt (igaz, belföldről mind) - ezek után tértem át a kártyás változatra - igy nem lehet túlköltekezni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 nekem volt, hogy egy hónapban 340 sms-em volt (igaz, belföldről mind) - ezek után tértem át a kártyás változatra - igy nem lehet túlköltekezni. :huh: Jézusatyám! :lol: 340sms? Szerelmes voltál tanárnéni vagy mi? :) nem kopott el a teló billentyűzete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 no igen, valami ilyesmi volt az oka...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június11, 2006 Megoszt Elküldve Június11, 2006 Az igen szééép teljesítmény! :lol: :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Nekem is ilyen "túlköltekezés" okozta azt, hogy előfizetősből átmentem kártyás versenyzőbe. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts