Gepard Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Ha csak azt kell csinálni,hogy itthon egy dobozban összegyüjteni a pénzt,ám legyen! :huh: Meg nyilvántartani, hogy ki, mikor mennyit fizetett, és ezt a pénzt milyen formában, mikor, és hogy kapja vissza. De erről még úgyis beszélünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Ha csak azt kell csinálni,hogy itthon egy dobozban összegyüjteni a pénzt,ám legyen! :lol: Vagy a Kajmán szigeteki bankszámládon! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Vagy a Kajmán szigeteki bankszámládon! :huh: :lol: :) :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Cartársak, aki tud a galériájába képeket feltölteni, az tegye meg, mert klassz dolog. AKár csak a webnapló! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Nem tudom Jjoee-nak mennyire terhes ez a dolgo,de azt előre mondom,hogy én hétközben semmilyen formában napközben nem vagyok elérhető,ezt ti is tudjátok,ilyen a melóm! Ha csak azt kell csinálni,hogy itthon egy dobozban összegyüjteni a pénzt,ám legyen! :huh: Én rád szavazok tesvér :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Na... a szavazás nagy hevében "jártam egy esőtáncot" az imént! :D Már nem nézhettem tovább szegény autómon a sok koszt... Most GYÖNYÖRŰ lett! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 az lett, h üzembentartó szerelöhöz vontattattata, ahol megállapítódott, h vizes és halott volt egy-két gyertya grét nyilván azért nem csekkoltam gyertyát, mert még soha nem mostam in-blokk Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Ma jöttem haza a melóból, és rendőrök igazoltattak az M5-n, a Halasin, és az Izsákin is.Utóbbin valszeg mértek is, a Wolf gumiszervíz magasságában a bejövőket.Lehet, hogy túl sok baleset volt az elmúlt néhány napban? Egy ismi járt ma pesten, és odafelé is látott 3 koccot, meg visszafelé is.Elég sok m @rha volt ma az úton. Vittem Flórát oviba.A Búzavirágon a nagyfesz. vezetéknél van az a kanyar.Egy Kadettes ifjú vitéz, harmad magával elkezdte nyalni a rendszámtáblámat.Én, hála a futóművemnek, olyan 60km/h-val el is kanyarodtam, mindenféle rizikó nélkül.Nem kezdett el rázni az eleje, ergo nem volt határon.Csak mint egy sínautó.Szépen elkanyarodtunk, miközben Flórával beszélgettünk.A tükörben pedig már csak azt láttam, hogy a cartárs bőszen birkózik a kormánnyal, de megfogta végül a gépét.Volt értelme.Persze a májam dagadt nemkicsit, de ennyire agyatlan nem lehet v.ki, hogy nem tudja, hogy hol is van az autó határa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 1-2 hétig Európa szerte kiterjedt razzia van az ittas vezetők ellen! Ennek megfelelően a magyar rendőrség is nagy erőkkel vonul ki az utakra ittas vezetőket keresni, ugyanis ők okozzák a balesetek jelentős részét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Naaa, a lényeg! Akar menni valaki szombaton Esztergomba Kecskemétről??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Naaa, a lényeg! Akar menni valaki szombaton Esztergomba Kecskemétről??? Sziszi azt mondja, hogy ő megy ha nem esik az eső. Keresd meg msn-en és egyeztessetek. :huh: Ha valami csoda folytán leszakad rólam ez az árpa, és nem úgy fogok kinézni, mint egy félszemű kalóz, lehet én is lenéznék 1 napra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Én szombaton Dunaharasztiban vagyok osztálytalálkozón.... :lol: Onnan már nincs is olyan messze.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Levették a kezemről a gipszet, még nem a régi, de már sokkal jobban érzem magam miatta. Két hétig erőltetés mentes tornát javasolt a doki, valahogy ezt már megoldom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Két hétig erőltetés mentes tornát javasolt a doki, valahogy ezt már megoldom. Ez már 18+. :huh: Egyébként örülök, hogy jobban vagy és nem kell másik gipsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 :huh: :lol: :) :D Nekem még nagyobb öröm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Pisti! Örülök, hogy jobban vagy! :) Most már a rejtvényfejtés is egyszerűbb lesz a "Trónon"! Meg sok más is! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ez már 18+. :huh: Egyébként örülök, hogy jobban vagy és nem kell másik gipsz. Tomi, Te lemostad már az autódat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Nem tudom, hogy összejön-e holnap a sofőrünknek útbaejteni a Zádor utcát. Ha nem jön össze akkor megy valaki a lurdyhoz? Megkérném, hogy hozza már el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 1-2 hétig Európa szerte kiterjedt razzia van az ittas vezetők ellen! Ennek megfelelően a magyar rendőrség is nagy erőkkel vonul ki az utakra ittas vezetőket keresni, ugyanis ők okozzák a balesetek jelentős részét. Háát Európában biztos, de itthon meg a sok fékevesztett b@ romarcú hüle, aki még az autóját sem ismeri, csak tapossa neki écnélkül. :huh: S, kit fognak bacogatni a rend éber őrei?Téged, engem, aki igaz, hogy olykor elengedi a lovakat, de sosem úgy, hogy bárkit is veszélybe sodorjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Háát Európában biztos, de itthon meg a sok fékevesztett b@ romarcú hüle, aki még az autóját sem ismeri, csak tapossa neki écnélkül. :huh: S, kit fognak bacogatni a rend éber őrei?Téged, engem, aki igaz, hogy olykor elengedi a lovakat, de sosem úgy, hogy bárkit is veszélybe sodorjon.Én elsősorban a sok paraszt kamionost cseszegetném! A balesetek 50%-át ők okozzák!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Cartársak, aki tud a galériájába képeket feltölteni, az tegye meg, mert klassz dolog. AKár csak a webnapló! :) :huh: Én találtam ott két galériát is! :lol: Az egyik: MOTE / MVOK klubtagok képtárai A másik: Opel Club, Kecskemét > Klubtagok Sajnos nagyon kevés Szeksőn társ képe van fenn! Cartársak képeket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Cartársak képeket! :huh: Meg leírásokat, és akkor mehetnek a régió honlapra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Mit szóltok, miljen széépséges időnk van ma?A széltől eltekintve persze. :lol: Reméljük nem is fog esni, mert ugye ha Medárd napján esik................ akkor a Jetski lesz a menő a CP-ben, péntekenként, meg a kiskörúton a vízisielés! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ott nem esett ma? Mert itt felénk eddig esett... most már nem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ott nem esett ma? Mert itt felénk eddig esett... most már nem! :lol: Kivételesen jó idő volt, bár reggel a munkahelyemen begyújtottam kicsit, mert szabályosan fáztam.Azért melegít a napocska mostmár! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts