Speed Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Királyság! :wink: Gepárd gépét sikerült már szemrevételezned?Csak nem valami hasonló turpisságon töröd a bucid? :roll: Ja-ja, ma összefutottunk. Már készül a maszkom. Félig kész van. Elvileg holnap elkészül. A morcosítást még nem tudom... lehet, hogy nem rakok szemöldököt..., hanem a motorháztető morcosítom le... Hm. Meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ja-ja, ma összefutottunk. Már készül a maszkom. Félig kész van. Elvileg holnap elkészül. A morcosítást még nem tudom... lehet, hogy nem rakok szemöldököt..., hanem a motorháztető morcosítom le... Hm. Meglátjuk... Az sztem konkrétabb, mint a pilla!Kíváncsian várom a fejleményeket! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Wolfi! Mire véljük az új aláírásodat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Az sztem konkrétabb, mint a pilla!Kíváncsian várom a fejleményeket! :wink: Hát... elindult az autóm tuning projectje! :D Sajnos még csak a tervezés fázisában tart! :D Na jó... talán a héten meglesz a maszkom... és folyik a morcosítás tervezése is... Böngészem a külföldi tuner oldalakat... keresem az ötleteket... Ha valamit csinálok... szép legyen... és egyedi! :wink: Aztán lehet, hogy nem az lesz... de kis pénzből kis tuning! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Speed ! A kecskemét lappal ezek szerint megelőztél, én már két hete elküldtem nekik az infót, de még nem kaptam rá választ, a lényeg, hogy ott vagyunk. Vízimaci üdv a fórumon!! Fótra nem jössz? Tatárszentgyörgyön nekem is van rokonságom :wink: A 20000 Ft nem sok olajcserére, ma beszéltem egy kollegával ö 11 körül vette az olajat+ szűrőket és további 10 körül rakták a kocsiba, ha mindent a Tormási adott volna akkor kb: 30-at kellett volna fizetnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Wolfi! Mire véljük az új aláírásodat? :D Az a baja, hogy a pincében van a garázsa és emiatt fájón érinti, hogy nem lehet leültetni a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 ha mindent a Tormási adott volna akkor kb: 30-at kellett volna fizetnie. nem értek a G meg F astrákhoz de szerintem 15 percnél tovább ők se tudják elhúzni az olajcserét, csak mondjuk, ha olyan extrákat kér hozzá az ember, mint adalékos motorbelsőmosás, meg ilyenek egy telefonhívás és megmodják mit mennyiért szerintem a 30 sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Igen, csak az a baj, hogy a szervízek normák szerint melóznak. Ha pl. 1 óra van előírva az olaj leeresztésére, akkor anyival számítják, nem pedig 15 prccel amennyi idő alatt a valóságban lecserélik! Ezért is olyan drágák a márkaszervízek! :D :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 kikeresetem a számlát: 2002/szept: Motorolajcsere, szűrőcserék: 6 AW, jó az = félóra. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ha kollega hazudott akkor én is, ő mesélte, én meg leírtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 jó, oké nem az hogy hazudott volna bárki is, csak próbáljunk tárgyilagosak lenni a szervizeinkkel, igyekszünk egy csapatba maradni velük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Bemutatom az új szerelmem... http://www.mastertuninggeneve.com/club/ope...pel/astra1.html :D :P :D :D :D Kicsit komoly a gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ha kollega hazudott akkor én is, ő mesélte, én meg leírtam. 7500+ÁFA.Nincs ebben semmi különös.Lakitelken u.e. 2500, és legalább tutira értenek is hozzá! :wink: Nem valami tejfölösszájú újgyerek jön oda hozzád ügyetlenkedni, mert ugye az olajat ő is leengedi, de pl. a megrepedt vákumcsövet már nem veszi észre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 jó, oké nem az hogy hazudott volna bárki is, csak próbáljunk tárgyilagosak lenni a szervizeinkkel, igyekszünk egy csapatba maradni velükÉn ezt teljesen tárgyilagosan írtam le. De holnap megkérdem pontosan a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Bemutatom az új szerelmem... http://www.mastertuninggeneve.com/club/ope...pel/astra1.html :D :P :D :D :D Kicsit komoly a gép... Indulásnak jó is!Aztán mikor kész, szokott jönni a turbómoci projekt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 a télen nekem egy óra 6 bruttó volt de szerintem zároljuk az ügyet a biztos infóig, most így vélemények és egykori tapasztalatok ütköznek (az én infóm is régi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizimaci Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Szeretnék eljutni Fótra mert ha jól értem ott lehet legegyszerűbben klubtaggá válni.Csak még nem tudom pontosan van-e előadásom vagy vizsgám. Apropó Merivás van már Kecskemétiek között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Szeretnék eljutni Fótra mert ha jól értem ott lehet legegyszerűbben klubtaggá válni.Csak még nem tudom pontosan van-e előadásom vagy vizsgám. Apropó Merivás van már Kecskemétiek között? Tudtunkkal még nincs!Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizimaci Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mert, ha belépek lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mert, ha belépek lesz! Mint ha valaki említette volna, hogy lesz....... :roll: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Szeretnék eljutni Fótra mert ha jól értem ott lehet legegyszerűbben klubtaggá válni.Csak még nem tudom pontosan van-e előadásom vagy vizsgám. Apropó Merivás van már Kecskemétiek között? Képed nincs a vasról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Legyetek oly kedvesek elolvasni az utolsó, itt fellelhető hozzászólást : :arrow: ]http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=37...tart=30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mint ha valaki említette volna, hogy lesz....... Vivaros-ról én meséltem lehet arra emlékszel? péntek reggel megyek Tormási futómű szervíz. Nem úgy viselkedik a vas az úton mint kellene. Tervezzek merivára is dekort.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Tomi! Mi a gond az autóval? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Felkerült a nyári kerék és balra húzott nyomás OK. Kapott két új kereket előre most meg jobbra és a kormány zörög egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts