Speed Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 A korábbi 200-300e.ft/L-hez képest még az 50e.ft is barátinak hangzik! :(Beszéltem Kopasszal a helyzet a következő: 0,5 liter-je 80eFt, ezt hígítani kell, ebből lesz 1 liter. Neki a Mercire kellett 4-5 liter, de nem telibe fújták, mint láttátok. Ha telibe ment volna, akkor 6-7 liter kellett volna. Ezeket a színeket azért nem lehet kikeverni, mert ezekben a szemcsék más alakúak. Nem sima gömbök, hanem sokszögek, gyémánt formák, e miatt változik a szín annak függvényében, hogy honnan nézed. Rózsaszín lesz az te! :)Erről csak annyit, hogy tegnap este épp Cegléden járt (este 10-kor) amikor hívtam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Beszéltem Kopasszal a helyzet a következő: 0,5 liter-je 80eFt, ezt hígítani kell, ebből lesz 1 liter. Neki a Mercire kellett 4-5 liter, de nem telibe fújták, mint láttátok. Ha telibe ment volna, akkor 6-7 liter kellett volna. Ezeket a színeket azért nem lehet kikeverni, mert ezekben a szemcsék más alakúak. Nem sima gömbök, hanem sokszögek, gyémánt formák, e miatt változik a szín annak függvényében, hogy honnan nézed. Értem.Eddig ezt nem tudtam.Hm. Erről csak annyit, hogy tegnap este épp Cegléden járt (este 10-kor) amikor hívtam... :( Ha ez kiderül, akkor még tortillát sem fogunk kapni bázz! :) Vagy ha igen, akkor is piszokul felárasan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 A Vezess.hu -n találtam egy cikket, benne pedig ezt a képet.V.hogy ismerős a háttér! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 A szélmalom passzol, csak a környezete nem.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 A szélmalom passzol, csak a környezete nem.... :( :) Szvsz, sem a kecsói szélmalomnál történt a fotózás! De a malom ugyanolyan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Még a parkoló is, csak tök üres.Szerintem.Udival taliztam párszor ott, azért gondolom, hogy esetleg nálunk történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Ha ez kiderül, akkor még tortillát sem fogunk kapni bázz! :) Vagy ha igen, akkor is piszokul felárasan! :) Vagy ha ki is szolgálnak rendes áron, akkor nem kell kérni a "Tomi tortillája",nevezetű kaját! :( ;) Még a parkoló is, csak tök üres.Szerintem.Udival taliztam párszor ott, azért gondolom, hogy esetleg nálunk történt. Lehet, hogy Neked van igazad, üresen még sosem láttam azt a parkolót! ;) Erről csak annyit, hogy tegnap este épp Cegléden járt (este 10-kor) amikor hívtam... :P Lehet, hogy "üzleti" úton volt arra! :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Wolfi! Nagyon sokban hasonlít a talihelyünkre... :) a parkoló is teljesen ugyanaz és szintén kicsi szélkerék van rajta....jó lenne tudni, hogy mikor készült a kép. Este majd jobban megvizsgálom photoshop-al... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Wolfi! Nagyon sokban hasonlít a talihelyünkre... :) a parkoló is teljesen ugyanaz és szintén kicsi szélkerék van rajta....jó lenne tudni, hogy mikor készült a kép. Este majd jobban megvizsgálom photoshop-al... :( Opelbontóban véletlenül nem jártál?Küldtem reggel susmust!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Még a parkoló is, csak tök üres.Szerintem.Udival taliztam párszor ott, azért gondolom, hogy esetleg nálunk történt.Kecskeméten a szélmalomnál nincs ennyi fa. Nem ennyire dús a növényzet. Ott van mellette, mögötte a vendéglő kertrésze... Szóval szerintem nem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Akkor nézzétek meg a malom hátsó parkolóját! Szerintem ott készülhetett, de persze ez sem biztos. Tomi járt ma a Jász utcán? A fiam elvileg látta a kocsiját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Tomi járt ma a Jász utcán? A fiam elvileg látta a kocsiját. Már ott is van barátnője? :) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Már ott is van barátnője? :) :) :( :P Casanova ez a mijemberünk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Wolfi! Susmust megkaptam...:) Sajnos nincs nekik, holnap a helyi bontóban és Szegeden is szétnézek...ha van valami kereslek azonnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 Wolfi! Susmust megkaptam...:) Sajnos nincs nekik, holnap a helyi bontóban és Szegeden is szétnézek...ha van valami kereslek azonnal. Helyben semmi sajnos, ha lenne, már Ő is csinálná a saját projektjét :) Előre is Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 ....jó lenne tudni, hogy mikor készült a kép. Szerintem nem lehet régi a kép, mert a kocsi rendszáma elég újnak tűnik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Help kellene! Nem tudom feltölteni a vadkerti tali képeit a TÁR.hu-ra, mert nem magyar netről akarok regisztrálni! :) A képfeltöltés.hu-ra viszont nagyon sok lenne! Van esetleg valakinek ötlete? Kb 55,4 MB tömörítve! :) Előre is THX! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Helyben semmi sajnos, ha lenne, már Ő is csinálná a saját projektjét :) Előre is Thx. Ha jól gondolom, akkor olyasmiről lehet szó, ami nekem is kellene. :) Ha legalább egy lenne, akkor azt le lehetne másolni. Mi van azzal a konzollal, amit már ígértek neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Help kellene! Nem tudom feltölteni a vadkerti tali képeit a TÁR.hu-ra, mert nem magyar netről akarok regisztrálni! :) A képfeltöltés.hu-ra viszont nagyon sok lenne! Van esetleg valakinek ötlete? Kb 55,4 MB tömörítve! :) Előre is THX! :( www.freeweb.hu ? esetleg képenként: http://reg.imageshack.us/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 www.freeweb.hu ? Szintén csak magyar netről lehet reegisztrálni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Ha jól gondolom, akkor olyasmiről lehet szó, ami nekem is kellene. :) Ha legalább egy lenne, akkor azt le lehetne másolni. Mi van azzal a konzollal, amit már ígértek neked?A helyi bontós emberkére gondoltam.Ő is Corsát fog építeni.CSak most eladta a kiskocsit, mert jópéézt kapott érte a vételárhoz mérten.A másik, Internetes emberke meg............ Almás.Szinte szó szerint.Beszéltem emberrel közvetlen, de mondott egy széépséges mesét, amit most vagy elhiszek, de főleg nem.Szal más beszerzési forrás után kell néznem.De mindig kettőt szoktam ám kérni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nincs ilyesfajta német weboldal?..... Biztos nézted már, hülye kérdés.... nem gondoltam volna, hogy tesz megkülönböztetéseket a képtár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nézek ki az ablakon, és az jut az eszembe, hogy: Itt a nyáár wázze! Dobom fel a téli kerekeket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Ennyire azért nem kell kétségbeesni. Csütörtök reggel 8-ra megyek Gubacsihoz kartervédőt szerelni, és középdobot cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Ennyire azért nem kell kétségbeesni. Csütörtök reggel 8-ra megyek Gubacsihoz kartervédőt szerelni, és középdobot cserélni. Középdob?Az meg minek?CSak a baj van vele, leér mindenhol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts