J0hnny Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Sajnálom, hogy nem tudtam lejutni a talira, de legalább a költözéssel végeztünk. Pistinek jobbulást kívánok!!! Pénteken lesz meet ugye? Már lassan meg sem ismerlek titeket :) "Különben is ki vagy Te?Nem is ismerlek!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Köszönöm a sok jókívánságot, már csak emiatt is hamarabb fogok gyógyulni. A pénteki meetre azért valahogy csak bemegyek. A mai felülvizsgálaton, már szó sem volt műtétről, sőt ha jól haladok akkor a jövő szerdai röntgen után, már gipsz sem kell. A házidoki minimum 3 hét táppénzt igért, de gyanítom, hogy az előre betervezett szabit veszem majd igénybe. Ja és bal kézzel tényleg sok dolgot nehéz csinálni. :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Ja és bal kézzel tényleg sok dolgot nehéz csinálni. :) :) :( Szegény Timi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Ja és bal kézzel tényleg sok dolgot nehéz csinálni. :) :) :( Ugye? ;) Nekem S.vadkerten a farmerom gombjai is feladták a lecót, időben kellett indulnom, ha bele is akartam találni a dolgokba! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 "Különben is ki vagy Te?Nem is ismerlek!" :) Majd bemutatkozom :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Egyébként Corsarulez párja HPety említette, hogy Kiskőrösön kevernek flipp-flopp festéket, 7000ft-ért/Litert. Kopaszék is próbálkoztak korábban keverni ezt-azt ismerve a metódust... de valszeg nem véletlen kerülnek az eredeti flip-flop festékek 50-60eFt/liter-be... (korrigáljon valaki, ha rossz árat mondtam :)) Mellesleg ő is vette a festéket most. (asszem Standox) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Kopaszék is próbálkoztak korábban keverni ezt-azt ismerve a metódust... de valszeg nem véletlen kerülnek az eredeti flip-flop festékek 50-60eFt/liter-be... (korrigáljon valaki, ha rossz árat mondtam :)) Mellesleg ő is vette a festéket most. (asszem Standox) A korábbi 200-300e.ft/L-hez képest még az 50e.ft is barátinak hangzik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Ja és bal kézzel tényleg sok dolgot nehéz csinálni. :) :) :( Azért mondtam,mert tapasztalatból tudom, hogy a jól megszokott jobbkezes dolgok, ballal nem úgy sikerülnek! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Pl. írni, enni stb.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Már lassan meg sem ismerlek titeket :( Akkor nézd meg előtte a szekciós honlapon a képeket, nehogy "másik" társasághoz menj oda! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Pl. írni, enni stb.... :) Ezek még hagyján. Nekem az egyik legnagyobb gondom törött jobb kézzel a Wc-n ülve volt. Na, azt tényleg bonyolult balkézzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Srácok, most már nyugisan lehet közlekedni a Mindszentin, mert megcsinálták.Csak kb. 10 évbe telt! :) De végre nem nyírja ki a futóművet.Most már jöhetne a Bajnok utcai vasúti átjáró is, mert siralmas.A Brillnél is.Meg fentebb is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Ezek még hagyján. Nekem az egyik legnagyobb gondom törött jobb kézzel a Wc-n ülve volt. Na, azt tényleg bonyolult balkézzel. Csak nem a keresztrejtvény kitöltésére gondolsz?? :) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Most, hogy zárt körű lett a fórum, ez elég nehéz ügy... max Paja nevén... (az meg ugye megtévesztő lehet...) :) ez igy nem teljesen igaz. a MOTE fórumon van egy MOTE oldalborda státusz, ami a klubtag jogosultságaival rendelkezik, de nem klubtag, hanem a klubtag családtagja... igy máris irogathat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Srácok, most már nyugisan lehet közlekedni a Mindszentin, mert megcsinálták.Csak kb. 10 évbe telt! :) :( De vigyázzatok ! Szokás szerint a 30-as táblát kintfelejtették... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 De vigyázzatok ! Szokás szerint a 30-as táblát kintfelejtették... :) Én kora reggel nem igazán szoktam törődni a sebességkorlátozásokkal(lakás-melóhely olyan 6-7 perc :) ), mert ugye "elvileg" hajnali 5:30 környékén még nincs trafi.Délután odafigyelek, bár annyi autó jár olyankor ezen a szakaszon, hogy képtelenség gyorsabban haladni 40km/h-nál.Este, sötétben megint csak "kissé" gyorsabbra veszem a figurát! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Én kora reggel nem igazán szoktam törődni a sebességkorlátozásokkal(lakás-melóhely olyan 6-7 perc :) ), mert ugye "elvileg" hajnali 5:30 környékén még nincs trafi.Délután odafigyelek, bár annyi autó jár olyankor ezen a szakaszon, hogy képtelenség gyorsabban haladni 40km/h-nál.Este, sötétben megint csak "kissé" gyorsabbra veszem a figurát! :) :( Ez nekem 1x már majdnem bukta volt itt, Debrecenben. A szokott útvonalamon már hajnali 5-kor kint volt a trafi, szerencsére épp lassan haladtam... meg hazafelé is volt már szerencsém trafit látni este 10 után... igaz, akkor a piros lámpa pont megfogott. ;) Szóval csak óvatosan! :P Nálatok is lehetnek elszánt rendőrök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Bizony! Fater volt fönökét anno Izsákin hajnal 4-kor meszelték be 80-nal! :) Én jól szoktam rejtőzdködni más gyorshajtó mögött! :( Tomi hova tünt? :) Ennyire megcsapta a "lilaköd"? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Tomi hova tünt? :) Ennyire megcsapta a "lilaköd"? :( Rózsaszín lesz az te! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Rózsaszín lesz az te! :) Az a luk! :) Az rózsaszín! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Az a luk! ;) Az rózsaszín! :P :) Hogy mik vannak! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Pénteken már szerintem, "Tomi tortillája"-t is kérhetünk. :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Pénteken már szerintem, "Tomi tortillája"-t is kérhetünk. :) :) :( ;) :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Pénteken már szerintem, "Tomi tortillája"-t is kérhetünk. :) :) :( Remélem ingyé! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Egyébként Corsarulez párja HPety említette, hogy Kiskőrösön kevernek flipp-flopp festéket, 7000ft-ért/Litert. 7000 Ft/ eddig ok, de decije ennyi. Egy autóra a boltos szerint elég egy liter ez akkor 70ezer. Meg kell alá egy töltőszín, aminek 9ezer literje. Ebből egy autóra kell kb 2 liter. +lakkok, edzők, higítók. De így is megússza az ember 120-130ból az anyag árát. Állítólag javítani is nagyon könnyű. Kőrösön most 3 színt kevernek. A narancsos elég brutál. Egy robogóra fújták fel azt már láttam. Ha jól sejtem egyik ismerősömnek egy Vectrára kerül hamarosan ilyen fényezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts