Gepard Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Addigra élet is lesz a csapatban elvileg. Persze csak akkor ha nem jön Csák Norrisz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Én most vitettem le két nagy táskányi piát a garázsba a kocsihoz. Vermut, pálinka, bor, minden, amit találtunk a lakásban.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Persze csak akkor ha nem jön Csák Norrisz..... Be van reggelve a fórumra, úgyhogy vigyázz... :) Bár nem klubtag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Ez most komoly? (a regelés) Chuck Norris nem regel. Ő már eleve klubtag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Én is megvettem, még délelőtt. Szintén zenész! :) Elég sok emberkének tartozom szíveségekkel, aztán illik törleszteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május27, 2006 Megoszt Elküldve Május27, 2006 Hát srácok... épp a mai ebédemet eszem. Igazából nem is reggeliztem (bár Pajáéktól kaptam egy kis Fornettis pogit...) Aztán végül 5-kor hazajöttem enni. :) Viszont jóóó volt a tali! :) Jó volt a hangulat! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Érdemes volt várni ;) Nagyon fincsi volt a pöri..... :( Az igaz hogy reggel óta mi sem ettünk semmit, és már korgott a bendőnk... :) Úgy gondoltuk, hogy délkörül lesz kaja. Jó tali volt az bizti.... :P Megyünk legközelebb is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Nagyon jó volt, hogy megismerhettem egy csomó "új" szekciótagot, (hát igen, nem sűrűn járok Kecskemétre.... :) ) nagyon jó fejek! Paja, te meg nógasd a nejed, hogy írjon a fórumba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Hát srácok... épp a mai ebédemet eszem. Igazából nem is reggeliztem (bár Pajáéktól kaptam egy kis Fornettis pogit...) Aztán végül 5-kor hazajöttem enni. :P Egy kicsit még vártál volna akkor kaptál volna enni a talin is! ;) Mint Paja is írta, jó volt a pöri! :D Nagyon jó volt, hogy megismerhettem egy csomó "új" szekciótagot, (hát igen, nem sűrűn járok Kecskemétre.... :) ) nagyon jó fejek! Én is örülök, hogy végre eljutottam erre a talira, és megismerhettem rengeteg klubtagot! :P Na persze a szekciótagokról meg nem is beszélve! :) Nagyon jól éreztem magamat! Remélem a következő is igyen jó lesz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Paja, te meg nógasd a nejed, hogy írjon a fórumba! :) Most, hogy zárt körű lett a fórum, ez elég nehéz ügy... max Paja nevén... (az meg ugye megtévesztő lehet...) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Gondoltam feltolok pár képet Kopasz barátom mergájának új külsejéről! :) Szerintem atom kemény lett! :) http://www.carstyling.hu/pic/usercar/22160/33.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Most, hogy zárt körű lett a fórum, ez elég nehéz ügy... max Paja nevén... (az meg ugye megtévesztő lehet...) :) A klubtag oldalborda státusz, mint olan nem szünt meg. Szal ezen az alapon írhat teljes joggal a fórumra, csak szóljon, milyen néven regelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 A foci is jó volt eltekintve a tegnapi esésemtől, most sínben van a jobb kezem, mert a könyökömből letört egy kis darab. Majd holnap kiderül kell-e műteni. Remélem nem. Nagyon sajnálom... :) Remélem nem kell műteni és gyorsan rendbe jössz. JOBBULÁST. :) Nagyon köszönöm Kecsói brigád közreműködését a tali helyszínének kitáblázásánál. Asszem nélkülük kicsit többet kellett volna rohangálni az eltéved autósok után. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Nagyon köszönöm Kecsói brigád közreműködését a tali helyszínének kitáblázásánál. Asszem nélkülük kicsit többet kellett volna rohangálni az eltéved autósok után. :) :) Ma reggel,amikor összeszedtem,igazából akkor tünt fel milyen sokat is raktunk fel! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 A klubtag oldalborda státusz, mint olan nem szünt meg. Szal ezen az alapon írhat teljes joggal a fórumra, csak szóljon, milyen néven regelt. :) :) :( Nem is tudtam, hogy van ilyen! Akkor nem szóltam semmit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Remélem nem kell műteni és gyorsan rendbe jössz. Jó lenne mielőbb felgyógyulni, mert 12-én megyünk Kőszegre nyaralni. Timinek, meg nincs jogsija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Mielőbbi gyógyulást a kezednek Gepárd! Sajnálom, hogy így jártál! A táblák meg egyenesen kitűnőek voltak! Péntek este ugyan csodálkoztam, hová a manóba kell menni, hisz már út sincs, de jól vezéreltek... rátok találtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 A foci is jó volt eltekintve a tegnapi esésemtől, most sínben van a jobb kezem, mert a könyökömből letört egy kis darab. Majd holnap kiderül kell-e műteni. Remélem nem. Ettől függetlenül jól vagyok. :( ;) Jobbulást kívánok Gepárd! Látod tudni kell, hogy mikor elég, és mikor kell abbahagyni! :P De a viccet félretéve, sajnálom, hogy így jártál! :) Csak bal kézzel szar írni. Meg mást is rossz lesz bal kézzel csinálni! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Speed: Nagyon kellemes a Merga! Az a flip-flop fényezés, nagyon tetszett!Gepard: Gyógyulj meg mihamarabb! Remélem mindenki jól érezte magát Soltvadkerten! Bánom, hogy nem mehettem, de majd egy másik alkalommal!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Gepárd jobbulást kívánok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Pisti! Jobbulást!!!! A Peti is ezt üzeni, csak nem hagyom bejelentkzni..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Pisti, üzenem, hogy holnap még ha félkézzel is, de kitartok a végsőkig! :) :) :( A szomszéd raktárban pusztított már a tífusz, most mi jövünk! ;) Lehet, hogy a hagyomány szerint el kellene égetni a gonosz boszorkát??? :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Pisti, üzenem, hogy holnap még ha félkézzel is, de kitartok a végsőkig! :) :( ;) A szomszéd raktárban pusztított már a tífusz, most mi jövünk! :P Lehet, hogy a hagyomány szerint el kellene égetni a gonosz boszorkát??? :D :P :P Nem vagytok épp szerencsések! ;) Először a Te ujjad Pisti... aztán most Gepárd... :) Remélem, ez nem ragályos a szekción belül! :P p.s.: jobbulást kívánok mindkettőtöknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Remélem, ez nem ragályos a szekción belül! :) p.s.: jobbulást kívánok mindkettőtöknek! Egyenlőre ez csak amolyan céges sajátosság.Reméljük! :) Amúgy az újjam már jól van, sztem holnap leveszem róla a kötést, aztán hagyom letisztulni. Nem kell annyit betegeskedni.Pistinek meg az a cseresznyéje, hogy egyenlőre a porcdarab nem mozdult el, így nem kell műteni.Legalább is reménykedjünk, mert akkor piszok nehezen fog rendbejönni, és csak sokára lehet terhelni. Kopasz gépe nagyon királyságos lett, bár így nekem a kipuff kicsit kilóg az összképből, de őt ismerve nem sokáig marad az olyan. Egyébként Corsarulez párja HPety említette, hogy Kiskőrösön kevernek flipp-flopp festéket, 7000ft-ért/Litert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Sajnálom, hogy nem tudtam lejutni a talira, de legalább a költözéssel végeztünk. Pistinek jobbulást kívánok!!! Pénteken lesz meet ugye? Már lassan meg sem ismerlek titeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts