Gepard Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 És még mondja valaki, hogy a fórumzárással csökkent a mote népszerűsége. Az elmúlt héten éppen 6 ember mondta biztosra, kért csekkket, infót a csatlakozással kapcsolatban. És mindez nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Félegyházán is van 2 érdeklődő az egyik biztosan belép a másik még gondolkodik...lassan kicsi lesz nekünk a CP! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Mi szombat 9-10 óra körül tervezzük az indulást, ha valami esetleg kell nyugodtan kérjetek telefonos segítséget.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 És még mondja valaki, hogy a fórumzárással csökkent a mote népszerűsége. Az elmúlt héten éppen 6 ember mondta biztosra, kért csekkket, infót a csatlakozással kapcsolatban. És mindez nálunk. én is szorgos vagyok. viszem vadkertre a csatlakozni vágyó baratomat. már alig bír magával, nem tudom lenyugtatni hogy bírja még ki egy napig :) vadkertig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Mi szombat 9-10 óra körül tervezzük az indulást, ha valami esetleg kell nyugodtan kérjetek telefonos segítséget.... ;) :( Sztem söröt azért hozzál, mert pénteken este a tartalékok nagy részét úgyis feléli a társaság! :) Ém is viszek, mert tartozom pár embernek szívességek fejében, meg ugye biztos ami biztos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Cartársak!Nem tudom figyeltétek-e már, de a Nyíri út végén, ahol rá lehet menni a domb mögötti elkerülőszakaszra, végre kirakták a város felöl érkezőknek is a STOP táblát.Szal eszerint közlekedjektek annál a kereszteződésnél! A múltkor is 1Xre érek oda egy szemből, egyenesen, a Nyíri felé menő Hondás mandróval.Erre integet, hogy menyjek mánn, mert Ő is szeretne haladni.Én meg kimutogattam az ablakon a kocsi felett, hogy ugyan vegye már észre azt a cseresznyétlen STOP táblát! :) Mert minő véletlen, nekem is az van, és az egyenesen menőnek van elsőbbsége!BALFÉÉK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 A multkor kint is voltak a jardok az Arborétum lakópark bejáratánál és figyelték ki nem áll meg a STOP-nál.... :) Hát volt dolguk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Hát volt dolguk.... :) Megint igaz a mondás, hogy ne vezess megszokásból :( Amúgy én is csak a véletlen folytán láttam meg, elsőre az tűnt fel, hogy mijamanót keres a kereszteződés előtt vagy 30m-rel egy elsőbbségadás kötelező tábla, majd láttam alatta a kiírást is. Csak nem tudom, hogy erre miért kellett ennyit várni! :) Ha már így belelendültek ebbe a dologba, lassan megcsinálhatnák a kapaszkodó ill. a kanyaródó sávot is a hetényi útra, ill. útról. De erre sztem megint várni kell, nemkeveset. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Állítólag az idén elkezdik a körforgalom építését a Hetényi (Vízmű u.)és III. Béla kereszteződésben.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Állítólag az idén elkezdik a körforgalom építését a Hetényi (Vízmű u.)és III. Béla kereszteződésben.... :( Szóval az a földesút a III. Béla? :) Értem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Szóval az a földesút a III. Béla? :) Értem. :) Az még nem, és nem is lessz mostanában bizti... :P Más : Így tartja már a kis buksiát Orsi ? Nagyon szép baba.... :D menyemnek való... :( ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Más : Így tartja már a kis buksiát Orsi ? Nagyon szép baba.... ;) menyemnek való... :) :) :P Ezt majd a Mátéval lejátszák egy későbbi időpontban! :( Amúgy lazán a hátára is fodul. :D CSak lestünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Van egy újabb fényképezős autó is a városban. Egy 5 ajtós piros f astra, talán CLX-es rendszámmal. Szal figyeljetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Ez a képfeltöltés mindig lefáraszt..... :) Hogy rakjak be 1 képet ? Csak a linket sikerál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Van egy újabb fényképezős autó is a városban. Egy 5 ajtós piros f astra, talán CLX-es rendszámmal. Szal figyeljetek! Korábban a nyomozók autója volt.Ha jól emléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Hogy rakjak be 1 képet ? Csak a linket sikerál.... Nekem úgy sikerült, hogy az ikonok között (fent) látsz egy fa ikont ha azt megnyitod, oda kell berakni a kép url-jét! és elméletileg ennyi! ;) Szóval az a földesút a III. Béla? :) Értem. :) Az még nem, de az arborétum előtti út, az a III. BÉLA krt.! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Mi szombat 9-10 óra körül tervezzük az indulást, ha valami esetleg kell nyugodtan kérjetek telefonos segítséget.... ;) :P Akkor mehetnénk együtt! Én is szombat reggel megyek! Cartársak!Nem tudom figyeltétek-e már, de a Nyíri út végén, ahol rá lehet menni a domb mögötti elkerülőszakaszra, végre kirakták a város felöl érkezőknek is a STOP táblát.Szal eszerint közlekedjektek annál a kereszteződésnél! A múltkor is 1Xre érek oda egy szemből, egyenesen, a Nyíri felé menő Hondás mandróval.Erre integet, hogy menyjek mánn, mert Ő is szeretne haladni.Én meg kimutogattam az ablakon a kocsi felett, hogy ugyan vegye már észre azt a cseresznyétlen STOP táblát! :( Mert minő véletlen, nekem is az van, és az egyenesen menőnek van elsőbbsége!BALFÉÉK! ;) Nyilván el akart engedni... Talán csak jó fej volt! A multkor kint is voltak a jardok az Arborétum lakópark bejáratánál és figyelték ki nem áll meg a STOP-nál.... :P Hát volt dolguk.... :) Tipikus PARASZTOK! Kiraknak egy új táblát, aztán kiállnak és büntetnek meg mindenkit, akinek nem tűnik fel! :) Van egy újabb fényképezős autó is a városban. Egy 5 ajtós piros f astra, talán CLX-es rendszámmal. Szal figyeljetek! :P :D :P Hasznos info! Kössszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Nyilván el akart engedni... Talán csak jó fej volt! Nem jófej volt ifyou Padovan, hanem hátsófertáj. Szerintem.Figyelni kell vezetés közben.Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Ha minden jól megy Vasárnap lemegyek hozzátok Soltvadkertre! Meddig lesztek lent? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Ha minden jól megy Vasárnap lemegyek hozzátok Soltvadkertre! Meddig lesztek lent? :) Vasárnap délelőtt ébredezés, pakolászás, indulás, esetelg ottevés szokott lenni. Én inkább a szombat délutánt javasolnám, ha gondolod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Akkor mehetnénk együtt! Én is szombat reggel megyek! Holnap délután eldől szerintem hogy mikor indulunk.... :) Csörgök ha tudok már biztosat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Söröt megvettem ma,már hül! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Holnap délután eldől szerintem hogy mikor indulunk.... :) Csörgök ha tudok már biztosat... :)Rendicsek! :( Kössszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Söröt megvettem ma,már hül! :) Én is megvettem, még délelőtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Vasárnap délelőtt ébredezés, pakolászás, indulás, esetelg ottevés szokott lenni. Én inkább a szombat délutánt javasolnám, ha gondolod. :) Sajnos vizsgázom ma is - holnap is... mondjuk nincs nagyon messze, lehet, hogy lenézek holnap este felé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts