uhuhu Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 beszervezzük a Calibrás embert is? Sziszire gondolsz??? :) na arra kiváncsi leszek :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Sziszire gondolsz??? :) na arra kiváncsi leszek :) :( Alakul a srác, szal nem veszettfejszenyele a dolog! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Srácok!Ismeri v.ki személyesen azt a felspoilerezett kagylógyöngyakámicsodás színű Corsa B-s emberkét aki korábban a CP-ben elég sűrűn megfordult? Kellene egy kontakt tőle. Egyébkét a Feri, és a szabi jel.lapja ellett faxolva, a Feri tagdíja pedig du. át lett utalva a klub számlájára.Szabi majd S.vadkerten rendezi az anyagiakat. Gepárdal elvoltunk délután. Úgyhogy most mejek füvetnyírni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Srácok!Ismeri v.ki személyesen azt a felspoilerezett kagylógyöngyakámicsodás színű Corsa B-s emberkét aki korábban a CP-ben elég sűrűn megfordult? Kellene egy kontakt tőle. Egyébkét a Feri, és a szabi jel.lapja ellett faxolva, a Feri tagdíja pedig du. át lett utalva a klub számlájára.Szabi majd S.vadkerten rendezi az anyagiakat. Gepárdal elvoltunk délután. Úgyhogy most mejek füvetnyírni. :) Gyertek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Én még dolgozom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Én még dolgozom :P Ezt nem mondod komolyan! :) Inkább csak bent vagy! Nem?! :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 talán Morvay Balázs?, a telszám listámban Ot nem tudom hova tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 talán Morvay Balázs?, a telszám listámban Ot nem tudom hova tenni A neve ösmerősen cseng, de csak egy tipp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 talán Morvay Balázs?, a telszám listámban Ot nem tudom hova tenni Hívd fel és kérdezd meg ki ő. Én már csináltam ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 persze szoktam én is fölhívni így, hogy mégis mit keres a listámban? de most csak dicsekedtem, perpill nem zavar, hogy ott van...:) hé ez pesti!!! beütöttem tudakozóba cool nem is így lenne, ha nem így lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Srácok!Ismeri v.ki személyesen azt a felspoilerezett kagylógyöngyakámicsodás színű Corsa B-s emberkét aki korábban a CP-ben elég sűrűn megfordult? Kellene egy kontakt tőle. Nyilván a Kiss Tomi-ra gondolsz. Megvan a száma persze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Szóval: Anno Ferinél volt eladó 2db nyomtávszélesítő, ami elég profi cuccnak nézett ki.Alkudoztam rá, de ez a fiatalember többet ajánlott érte, így Ő vitte el.Ezzel semmi gáz senincsen. Viszont most, hogy beraktam a Corsa alá a futóművet, nem tudom lentebb állítani az elejét, mert az állítócsavar beleérne a kerékbe.S, itt jött a képbe ez a fiatalember, hogy esetleg kölcsönkérni tőle egy lemásolás erejéig a dolgot, de végül beszéltem Gubacsi Tibivel, és aztat mondotta vala, hogy meg tudjuk oldani, csak guruljak be hozzá egy kis méricskélésre. Háát dióhéjban................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 szóval akkor nem kell a száma? ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 szóval akkor nem kell a száma? ok. Thx de nem.Azért köszömö.......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Ma láttam a ház elött a Corsát....azt hittem krumpliszsákok vannak benne, azért ül... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Ma láttam a ház elött a Corsát....azt hittem krumpliszsákok vannak benne, azért ül... :) :( ;) jaja.Elég lükén néz ki, de dolgozunk az ügyön.Mondjuk ha benne lenne a C20NE, bitzi korektebbül állna :) :P :D Olcsóért krumpli valakit esetleg............................ :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Olcsóért krumpli valakit esetleg............................ ;) :) Idei? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Idei? :) :) Milyen kell? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Csak vicceltem. Holnap mikor mehetek? 8 körül jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Csak vicceltem. Holnap mikor mehetek? 8 körül jó? Igyexem Flórát gyorsba kidobni a Jókain, utána jöhet a mehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Akkor majd csörögjük össze egymást. De 8 után én bármikor ráérek 13:30-ig. Dot 4-es olajat vettem, remélem elég lesz fél lityi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Akkor majd csörögjük össze egymást. De 8 után én bármikor ráérek 13:30-ig. Dot 4-es olajat vettem, remélem elég lesz fél lityi. Ha az idő is engedi, és van kedved, meg együtt a cucc, akár ma estve is mehetne részemről............. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Ma beszéltem keceli barátommal,pénteken este ő is benéz,de majd csak szombaton jön le hosszabb időre,és úgy néz ki be fog lépni a klubba szombaton! :) Egy C Vectra-val fog jönni! Szal Wolfi van még egy új plusz tagunk! :) Lassan versenyt rendezhetünk,ki térít meg több tagot! :( Pedig őt sem beszéltem rá,csak kérdezősködött,hogy milyen kedvezményekkel jár meg stb! Én meg ma beszéltem a nyárlőrinci karosszériás sráccal, Ő is belépne, és lehet, hogy szól még 1 haverjának, aki szintén opeles! Így lehet, hogy lesz a csapatnak, "saját" lakatossa! ;) Szóval ha minden igaz szépen gyarapszik a kecskeméti szekció! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Én meg ma beszéltem a nyárlőrinci karosszériás sráccal, Ő is belépne, és lehet, hogy szól még 1 haverjának, aki szintén opeles! Így lehet, hogy lesz a csapatnak, "saját" lakatossa! :( Szóval ha minden igaz szépen gyarapszik a kecskeméti szekció! ;) Aztamurvamindenit! :) Hányan vagyunk már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2006 Megoszt Elküldve Május24, 2006 Dógizik piciny csapatunk! :) Hiába! Jó a marketing!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts