ENDYKA Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Azért 150 paci és 6 lityi körüli átlag elég meggyőző érv a diesel mellett..... :) Diesel rulez!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 A szekció pénzt úgy látom jó ötletnek néz ki. Csak! Kellene valaki aki vállalja a vele járó adminisztrációt, Tomi nem lelkesedik az ötletért én meg nem akarom senkire sem ráerőltetni., Ha lenne önként jelentkező az lenne a legjobb. Persze ehhez aránylag könnyen elérhetőnek kell lennie az illetőnek. Mégegy hír: ZAG kért csekket és jelentkezési lapot, szal megint lesz egy új tag a csapatban, ezzel már lassan 20 főre bővül kis társaságunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 jaaa tegnap este mellettem sorolt a Könyvesen, csak néztem miféle felnik vannak ezen a CarAVan-on? és egyszer csak kiintegetett a ZAG Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 jaaa tegnap este mellettem sorolt a Könyvesen, csak néztem miféle felnik vannak ezen a CarAVan-on? és egyszer csak kiintegetett a ZAG Erre szokták mondani, hogy kicsi a világ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 A szekció pénzt úgy látom jó ötletnek néz ki. Csak! Kellene valaki aki vállalja a vele járó adminisztrációt, Tomi nem lelkesedik az ötletért én meg nem akarom senkire sem ráerőltetni., Ha lenne önként jelentkező az lenne a legjobb. Persze ehhez aránylag könnyen elérhetőnek kell lennie az illetőnek. Mégegy hír: ZAG kért csekket és jelentkezési lapot, szal megint lesz egy új tag a csapatban, ezzel már lassan 20 főre bővül kis társaságunk. Ha nincs más, én szívesen segítek szekció pénz ügyben. 2-3 hét és vége a költözésnek, és utánna lesz időm is rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 A szekció pénzt úgy látom jó ötletnek néz ki. Csak! Kellene valaki aki vállalja a vele járó adminisztrációt, Tomi nem lelkesedik az ötletért én meg nem akarom senkire sem ráerőltetni., Ha lenne önként jelentkező az lenne a legjobb. Persze ehhez aránylag könnyen elérhetőnek kell lennie az illetőnek. Mégegy hír: ZAG kért csekket és jelentkezési lapot, szal megint lesz egy új tag a csapatban, ezzel már lassan 20 főre bővül kis társaságunk. Én is szivesen segítek,csak nem tom hogyan tudom biztosítani a könnyen elérhetőséget a melóm miatt!Tudjátok,hogy nekem "rugalmas" a munkaidőm :) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Mégegy hír: ZAG kért csekket és jelentkezési lapot, szal megint lesz egy új tag a csapatban, ezzel már lassan 20 főre bővül kis társaságunk. Hajrá ! Kecskeméti szekcső !!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :( ZAG ! Üdv a clubban... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Én pedig itt jelezném, hogy Kasza Ferenc ÚR :) és Szabolcs is, aki azzal a szépséges kis piros Corsa A-val jár be a CP-be, hamarosan a klub, és a sexció tagja lesz!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Én pedig itt jelezném, hogy Kasza Ferenc ÚR :) és Szabolcs is, aki azzal a szépséges kis piros Corsa A-val jár be a CP-be, hamarosan a klub, és a sexció tagja lesz!!! :) Halottam, hogy Szasza is klubtars lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Halottam, hogy Szasza is klubtars lesz ;) Kinek járt el a szája????? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Kinek járt el a szája????? :) :) ;) Neki :( Sziszinek mondta, ő meg nekem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Akkor én meg hozzátenném, Kacseró volt szombaton Böhöm cartársnál és közösen meglátogattak egy karosszériást. Mivel őt is érdeklik a klubkártyával járó kedvezmények, és eddig csak opelja volt, elvileg ő is tag lesz. Szal ha minden oké akkor hamarosan 4 új taggal bővülünk. HAJRÁ KECSKEMÉT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Gratulálok nektek! Lassan Ti lesztek a legnépesebb klubtagszámmal rendelkező régió! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Az benne a legszebb, hogy senkit nem kérünk, mindenki önként akar belépni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Az utóbbi időben mi is így bővültünk. :) Csak most mi stagnálunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Az utóbbi időben mi is így bővültünk. :( Csak most mi stagnálunk. :) Ez csak átmeneti........... szerintem. Majd lesz szeksöntali a debreceni reptéren, én máááár látom! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Ez csak átmeneti........... szerintem. Majd lesz szeksöntali a debreceni reptéren, én máááár látom! :) ;) Na ott szerintem nem... mivel mostmár kb. annyira őrzik, mint Ferihegyet! :) Inkább a Vekeri-tó... stb. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Inkább a Vekeri-tó... stb. :) A helyszínt rátok bízom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Köcce! :) :( no én most lécelek lefelé... megyek pólót intézni a csapatunknak, meg vár rám egy kútfertőtlenítés és beüzemelés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Neki :) Sziszinek mondta, ő meg nekem. :P beszervezzük a Calibrás embert is? :) Mivel neked az országos régi cimborád, ez a kemény, és mertpróbáló feladat rád vár! :( Egyébként örülök, hogy örül.Amúgy meg úgy volt, hogy eljött a Corsa gyári rugójaiért, meg elvitte a viszonylag újszerű hátsó gátlókat is, és kérdezte, hogy mivel tartozik, és hogy találjunk ki v.mi árat.Én meg mondtam, hogy akkor legyen 5e. de nekem fizesse, hanem jövő hétvégén v.melyik vezérnek, aztán lépjen be a klubba. Örömmel mondott igent. Háát így történt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 beszervezzük a Calibrás embert is? :) Mivel neked az országos régi cimborád, ez a kemény, és mertpróbáló feladat rád vár! :) Egyébként örülök, hogy örül.Amúgy meg úgy volt, hogy eljött a Corsa gyári rugójaiért, meg elvitte a viszonylag újszerű hátsó gátlókat is, és kérdezte, hogy mivel tartozik, és hogy találjunk ki v.mi árat.Én meg mondtam, hogy akkor legyen 5e. de nekem fizesse, hanem jövő hétvégén v.melyik vezérnek, aztán lépjen be a klubba. Örömmel mondott igent. Háát így történt. :( Hallottam a story-t, eszes ;) Calibras klubbtárs beszervezése nem is olyan nagy feladat. Egyre többet mondja, hogy egyszer még ő is belép, egyszer még ő is kér jelentkezési lapot stb. Szerintem idő kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Ezek szerint mégis van egy kis ráhatás. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Ezek szerint mégis van egy kis ráhatás. :) :) Ezek a péntek esti meet-ek szerintem nagyon nagy hatással bírnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Ezek a péntek esti meet-ek szerintem nagyon nagy hatással bírnak. Mi rendes gyerekek vagyunk ám! :) Igazi qltúremberek wazze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Igazi qltúremberek wazze! Redi után szabadon :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts