mantababy Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 6000-6000 JOL HALLOTTAD az nem jo, igy az elso hetvegi sor meg bor azt hiszem kimarad :) nade legalabb ertelmes helyre koltom a penzemet :) csak sajnos tul sokat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Egész szépen alakul a Kecskemét és Környéke elér Kiskőröstől egész Szegedig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 6000-6000 JOL HALLOTTAD Üdv nálunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Üdv nálunk! ;) egesz nagy tarsasag lesz ez a kecskemeti. az a baj hogy en meg szallito2 szeged kornyekiek vagyunk. jo messze van :) igy a napi szembetalalkozasok az utakon kicsit valoszinutlenek, asszem :P nembaj majd mi ketten neha szembetalizunk szeged utjain. :) persze csak augusztusban. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Egész szépen alakul a Kecskemét és Környéke elér Kiskőröstől egész Szegedig :) szerintem tovább is, ha azt vesszük figyelembe, hogy ki-hol tartózkodik jelenleg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 szerintem tovább is, ha azt vesszük figyelembe, hogy ki-hol tartózkodik jelenleg. :) Jaja! Ha így nézzük, akkor mantababy Angliában, én meg Németországban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Halványan szerveződik egy Szelidi összeröfi II nevű tali, mindenkinek, meg a Kmét és környéke sexciónak. Ott is lehet szembetalizni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Remélem számomra is vállalható időben lesznek! Nekem még közel 1 hónapos a vizsgaidőszak... :) nem baj utánna: nyaralás, meg talik 10000rel!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Én most kaptam új forgalmit az Mz-mre és az is 6000 forint volt. :) A műszaki vizsga meg 7000 pedig szinte rá se néztek. Rablás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Jaja! Ha így nézzük, akkor mantababy Angliában, én meg Németországban! :( ja szoval marha nagy szekcio vagyunk. :) szerintem. egesz Europat behalozzuk ;) jovore lehet Amcsiba megyek szoval a hatar a csillagos eg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 ja forgalmi: gyári hibásat kaptam, a biztonsági fóliából jó ha 2 nncm maradt rajta de. fölhívtam az ormányirodát, h akkor mi va? nöci mondja, h igen lehetséges, mert a mostani biztonsági fólia nagyon rossz minöségü, de nyugodjak meg, mert vmennyi biztos maradt rajta. nézek meglepetve a telefonba:? és ki hiszi el nekem, h nem én kapirgásztam le a bizti fóliát? - kérdezem. nyugodjak meg valamennyi biztos maradt rajta ... addig erösködtem, hogy garba kicserélik majd a forgalmimat, ha lesz egy olyan szállitmány forgalmi, amihez már használható fóliát csomiznak, mert csak fóliát nem kapnak... egész ügyfélcentrikusan megígérte a cserét majd valamikor ... valamennyire biztonsági fólia ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 a biztonsági fóliából jó ha 2 nncm maradt rajtaTe Zoli! Ez most "nanocentiméter" vagy "négyzetcentiméter"? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Remélem számomra is vállalható időben lesznek! Nekem még közel 1 hónapos a vizsgaidőszak... :) nem baj utánna: nyaralás, meg talik 10000rel!! :) Augusztus első hétvégéjére tervezzük. 4-6.-ig. Ha idén jó lesz ismét, akkor jövőre beneveztetjük az országos MOTE talik közé. Mindig szóba kerül péntekenként, de itt a fórumon sosem: a Szekciópénz, mint olyan. Ha már mindenki egyetértett a dologgal akkor szerintem lassan bevezetésre kerülhetne. Pénztárosnak javaslom Tomit amennyiben elvállalja, és a többség egyetért a személyével. Az összeg pedig 250*12=3000 Ft/év. (amennyiben nektek is megfelel) Ebből tudunk majd foglalót adni a szelidi talira, nem kell összekunyerálni egymástól, illetve hasonló dolgokat is finanszírozhatunk mint az évnyitós szalvéta, matrica, és útjelző táblák. Vagy a tavalyi nyakpántok. Stb.... Csinálhatnánk szekciós pólót is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Csinálhatnánk szekciós pólót is! na ez epp jo otlet :) a debreceniek is most csinalnak. nagyon jo otletnek tartom. ez a szekciopenz dolog ettol a honaptol kezdodik? amugy nem egy nagy osszeg de megkerdezem hogy aki nem vesz reszt a talikon honapokig annak is be kell fizetnie? csak mert mondjuk en odaadom az ehonapit aztan visszajovok angliaba es jo par honapig nem jovok haza akko oda kell adnom a kimaradt honapokat is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Gepárd ! Én támogatom.... lépjünk végre a tettek mezejére... :) :) :( ( szekcső pénzt illetőleg...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 jooo :) nncm = néhány kicsike foszlány jaa télleg cm2-öt kellett volna írnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 ez a szekciopenz dolog ettol a honaptol kezdodik? amugy nem egy nagy osszeg de megkerdezem hogy aki nem vesz reszt a talikon honapokig annak is be kell fizetnie? A lényege az lenne, hogy képezzünk valami kis pénzalapot, hogyha szükség van rá akkor legyen mihez nyúlni, és ne kelljen összekuncsorogni a pénzt. Az pedig, hogy ki mennyit adott be és ez alapján mennyit kell neki ilyen-olyan formában visszaadni az a pénztáros dolga lesz. Nem akarjuk kötelezővé tenni, de jó lenne, ha minél többen benne lennénk, mert így pl: a szelidi talit is könnyebben tudnánk intézni. (biztos kell foglaló idén is) Pólót is egyszerűbb lenne így megvenni, mint összevárni, amíg mindenki egyesével megveszi és utána elvinni nyomdába. Stb... stb.. Ha mindenki benne van akkor indulhat ettől a hónaptól is. Én beadom az éves díjat az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Bocsi a közbebrekegésért... póló ügyben alaposan nézzetek szét, mert nálunk is van, ahol 3500+póló, máshol meg pólóval 1350 magyar valuta a beruházási költség. :) Ja és utóbbi full színes képet csinál. az ár meg összesen, téglalapokba foglalt lefedett területek = A/4 méret. :) De A/3 is "csak" 2200. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Bocsi a közbebrekegésért... póló ügyben alaposan nézzetek szét, mert nálunk is van, ahol 3500+póló, máshol meg pólóval 1350 magyar valuta a beruházási költség. :P Ja és utóbbi full színes képet csinál. az ár meg összesen, téglalapokba foglalt lefedett területek = A/4 méret. :D De A/3 is "csak" 2200. Itt jön a képbe a sexció zsugori dekorosa, aki mindenkit ismer, Tomi023! :) :) :( Amilyen a stílusa ha üzletről van szó, nem csodálkoznék ha a pólót ingyen kapnánk, sőőőt, aki csinálja, az fizet érte! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Akkor mi is ott csináltatjuk veletek együtt a pólót és több darabnál lehet még abból is engednek! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Ami engem illet, a 3000 ft , bőven vállalható! Ez az Augusztusi tali lesz a Szelidi tónál? Oda ki mehet vagy inkább úgy kérdezném ki megy? Bővebb infót hol lelek? Sajnos, nem megy 1 darabig a pénteki tali, ahol gondolom már felsejlett a gondolat és a kivitelezés mikéntje...minden vizsga péntek-szombat...összesen 12 van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 ... a Szekciópénz, mint olyan. Ha már mindenki egyetértett a dologgal akkor szerintem lassan bevezetésre kerülhetne. Pénztárosnak javaslom Tomit amennyiben elvállalja, és a többség egyetért a személyével. Az összeg pedig 250*12=3000 Ft/év. (amennyiben nektek is megfelel) Csinálhatnánk szekciós pólót is! Szintén 1-et értek! Mind az összeggel, mind a pénztáros személyével! :) A póló ötletet is nagyonjó ötletnek tartom! :) Ha mindenki benne van akkor indulhat ettől a hónaptól is. Én beadom az éves díjat az tuti. Részemről mehet! Az éves díjat én is befizetem most ha hazamegyek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Ez az Augusztusi tali lesz a Szelidi tónál? Oda ki mehet vagy inkább úgy kérdezném ki megy? Bővebb infót hol lelek? Bővebb infó még nincs. Jönni az fog aki akar, illetve tud. Tavalyiról van dvd, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Tavalyiról van dvd, ha érdekel. Én nem voltam tavaly, de a DVD-t láttam! Jó buli volt! Szvsz. nem szabad kihagyni azt a bulit! :) Én biztos megyek, ha otthon leszek, ami most úgy néz ki, hogy 99%! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Hátt bacccus, kétpercentként vihar van, nem tudom végigolvasni a fórumot, ki kell kapcsolni a gépet. Grrrrrrrrrr..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts