Kanes Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Szia Kanes. Látom Battonyai vagy. Van egy kollegám (finánc), aki onnan jött át. Jeszenka Janinak Hívják. Nem tudom ismered-e, de ha felétek mindenki ilyen jó fej, akkor bulis környék lehet 8) Szia kori! Ismerem hát haverom,mond meg neki hogy üdvözlöm,de ne azt mond hogy Kanes.Ismered a fiát is,na az egy igazi jó gyerek :D :P :D A fiamnak a barátja,egy osztályba jártak még itt laktak. Mikor itt vannak battonyán mindig el jön a fiamhoz. üdv kanes!!! ui:Még mindig a nissan van nekkik? Beszéld rá egy OPELRE + a KLUBra. :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 HÚÚÚ te finánc vagy JAAAA JAAJ!! :oops: :P :D :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 sziasztok, egy olyan boltok keresek Kecskeméten ahol diódákat, kondenzátort, ilyesmit vehetnék, állítólag valahol a kékszalagház környékén van ilyen üzlet, szombat délelőtt voltam arra sajnos nem találtam. ismertek ilyen elektronikai üzletet? hol keressem? Z Kettő jó van kecsón: 1.Digital kft 76/483-029 Petöfi S.u. (fürészfogas vége,egy porszivokat,tv-ket áruló bolt van mellette,az ucso 10emeletes ház a katona gimi felé) 2.Forrás Bt. 76/417-849 Vágó utca (Kőhíd utcával párhuzamos kisutcában van,kb a közepe táján) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Kettő jó van kecsón: 1.Digital kft 76/483-029 Petöfi S.u. (fürészfogas vége,egy porszivokat,tv-ket áruló bolt van mellette,az ucso 10emeletes ház a katona gimi felé) 2.Forrás Bt. 76/417-849 Vágó utca (Kőhíd utcával párhuzamos kisutcában van, kb a közepe táján) köszi!!!!!! Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Én is köszönöm a sapit!! :prayer: Mindenkinek aki a közreműködött! És köszi, hogy eljöttetek! (Turnert és Hagalexet is elcsalhattátok volna! Vidám egy páros!) Ha véletlenül nem jön össze a Mediterrán-szekció (már miért ne jönne össze!), akkor költözök Kecskemétre! Itt jó a csapat! Mondjuk a pesti társaság sem rossz, de nekem Pest már túl nagy falat lenne. :? Szerintem is jó a csapat!!!!!!! :D És egyre növekszünk, egyre jobbak leszünk.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 A digital 9-től van nyitva, és emlékeim szerint 16-ig. A forrás pedig asszem 7-kor nyit, de a zárást ott nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Mellesleg volt egy micro szekció találkozó a Hungaroringen is ma. Joee, Sziszi és én (persze voltak még mások is... de a szikcióból csak ennyien... - ha jól tudom - és...hm... feltéve, ha magamat már oda sorolhatom :shock: ) Na mindegy... szóval ennyi. :wink: Hármótok közül csak Joe szexció tag, Sziszi komolyan tett a világrajöveteléért, de ő nem klubtag (pártoló tagja a szekciónknak :D), te pedig reméljük hamarosan hivatalosan is csatlakozol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Tegnap volt egy Manta a hungaroringen este. Opelclubbos matricával volt ellátva. Sajnos nem láttam éppen hogy hogyan szerepelt. Nem tudja valaki ki volt az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Ákos: / Marky /; Hajni / Manta / volt kint, pont indulás elött beszéltem velük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2005 Nem tudja valaki ki volt az? piros auto kék neonnal? az a Marky volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 azaz piros manta kek neonnal Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 piros auto kék neonnal? az a Marky volt Nem az övé forralta a tavaji fóti talin a vizet? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Corsarulez!Láttam a felnijeidet, nagyon szépek.Meg te is ott álltál a géped mellett a pároddal, de sajnos túl gyorsan mentem ahhoz, hogy még dudálni is tudjak.A Tescóval szembeni lépcsőházak oldalánál álltatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Szerintem is az volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Warwolf! Kösziiiii! :D Én sajna nem láttalak..... Mindjárt teszek fel képeket róla. No, kicsit még szokni kell a nagy kereket, elrántja a kormányt a kezemből, megérez minden kátyút, de királyul kanyarodik és a teljesítménye sem esett vissza érezhetően... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Kanes! Már nem a nissanja van, mert vett egy diesel thaliát. Nem semmi egy f@szi, nem unatkozik mellette az ember. Majd megmondom neki, hogy üdvözlöd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 köszi!!!!!! Z A digitalba ne nagyon vegyel semmit kicsit ingadozik a minoség kétszer ugyanolyat nem tudsz venni. A forras dragabb egy picitt (1-10ft) de szerintem megéri én soha tobbet nem vasarolog a digitalba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 :D köszi, a Digital 9-től 16-ig nyitvatartása amúgy is ízléstelenűl analógnak hat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hi berlina! megkaptad a pü-t???? Ha nem akkor bénáztam! Ez kb 2 napja volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizimaci Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Érdeklődnék, hogy a kb 18000-20000ftos ajánlott szerviz mennyire ajánlott ill. drága, olcsó vagy ennyi és kész? Egy leendő klubtag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szia! Milyen szervíz??? ..már úgy értem hány ezres... mert az éves, vagy 10 -15 -20 ezres az ugyi nem annyi mint a 60 ezres!! :wink: 20 ezer HUF egy éves, vagy 15 ezres szervízért nem sok!! Kérdés valóban a technológia szerint csinálják -e meg!! :D :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizimaci Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Tavaly novemberben vettem a kicsikét, januárban lett egy éves a Sztrádánál azt mondták, hogy csak 30000 km után vigyem szervízbe. Én ezt egy kicsit sokkalom, ráadásul az egyik haverom szerint évente kellene az olajat cserélni. Most 11000 kmnél tartok és egy kicsit tanácstalan. Kinek is van igaza? Ráadásul egy megbizható Opel szervíz sem ártana...a 20000 csak olajcsere lenne. Előre is kösz a tapasztaltabbak válaszát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 :!: "Kedves Linkajánló! Az Ön linkajánlását a kecskemet lap ( http://kecskemet.lap.hu/ )szerkesztője elfogadta, és elhelyezte az oldalon. Ajánlás adatai: Doboz: Autó, motor Sor szövege: Opel Club / Kecskemét URL: ' target='_blank'>http://kecskemet.opelclub.hu/" :!: :D Na? Mit szóltok? Profi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Királyság! :wink: Gepárd gépét sikerült már szemrevételezned?Csak nem valami hasonló turpisságon töröd a bucid? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Tavaly novemberben vettem a kicsikét, januárban lett egy éves a Sztrádánál azt mondták, hogy csak 30000 km után vigyem szervízbe. Én ezt egy kicsit sokkalom, ráadásul az egyik haverom szerint évente kellene az olajat cserélni. Most 11000 kmnél tartok és egy kicsit tanácstalan. Kinek is van igaza? Ráadásul egy megbizható Opel szervíz sem ártana...a 20000 csak olajcsere lenne. Előre is kösz a tapasztaltabbak válaszát. Hát....én is évente cserélek olajat!!! Főleg akkor indokolt ha nem szintetikus, és csillag -garázsos az autó, de ettől függetlenül is ajánlott! Írjanak, ésmondjanak bármit! Hosszútávon meghálálja a motor! És legalább 10W-40!!! Ha csak olajcsere és télleg semmi más...akkor nem olyan nagyon jó ár, bár sztem az összes Opelkereskedésnél ennyi körül csinálják! :D Hajól értem akkor még garis az autó! Akkor sajna nem nagyon van választási lehetőséged! Nekem itt, az Opel Tormásivalnincs semmi bajom, korrektek, csak mint minden márkszervír rohadt drágán dolgoznak! Én 20 rugóba megcsináltatnám, ha normális minőségű olajat öntenek bele! Ha gondolod keresd meg Uhuhut is, Ő szervízelt egy időben, tisztában van ezekkel a dolgokkal. Tudja a tutit! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts