corsarulez Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Berlina! Apu szokott járni ilyen börzékre, bár ő főleg motoralkatrészt keres. Már meghirdettük az Adlert a Veterán ujságban, meg a Retro-ban is, idáig nem sok sikerrel.... Még a nagyapámé volt a gép, mikor jöttek az oroszok, szét kellett szedni darabokra és elásni, mert elvitték volna.... Ez a pár maradt meg. Az én nagytakarításom 4500.- ba került, mert a szerelő leápolta a szilenteket stb, plusz kapott a kocsi egy motortisztító adalékot is, ami állítólag a felgyülemlett viztől szabadítja meg. Kívül-belül csili-vili!!! Le is fényképeztem! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Berlina! Apu szokott járni ilyen börzékre, bár ő főleg motoralkatrészt keres. ..... ....... Ez a pár maradt meg. oké, bocs nemtudtam, csecsemő vagyok igazán kár érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nem azért írtam.... (szerintem nem vagy annyira csecsemő - sőt, kb. egyidősek lehetünk) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 de nem úgy csecsemő, hnem mert megint találtam valamit amire rácsodálkozhatok, ebbe az öregautózásba is úgy belecsöppentnek érzem magam, pedig aztán sose számítottam rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nem volna kedvetek holnap este 8-9 körül beröffenni a belvárosba? Egy 20 percere csak... hogy ne legyen otthon ajtócsapkodás a családosoknál! :wink: (mindegy... nem fontos... csak gondoltam rákérdezek) WarWolf! Te ma nem jártál bent a Kisfaludy utcán? Este 7-8 körül. Mert egy igen hasonló Astra állt ott az Alföld mögött... de csak hátulról láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nem volna kedvetek holnap este 8-9 körül beröffenni a belvárosba? Egy 20 percere csak... hogy ne legyen otthon ajtócsapkodás a családosoknál! :wink: (mindegy... nem fontos... csak gondoltam rákérdezek) WarWolf! Te ma nem jártál bent a Kisfaludy utcán? Este 7-8 körül. Mert egy igen hasonló Astra állt ott az Alföld mögött... de csak hátulról láttam. Messengeren megy a meating, hogy 18:00 jobb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Nem, az utolsó kör a Matkóira volt, a Bajnokon keresztül Petőfivárosból, 19.15-kor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Nagy a pangás gyerekek! :shock: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Én korán keltem és máris itt vagyok köztetek! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Lassan indulunk Pécsre. Kár hogy csak mi megyünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Figyuzzatok már gyerkőcök! Miért is kell nekünk Fótra az autópályán menni?? Meg miért kell 140 -nel? Miért ne csoroghatnánk le (fel) a régi 5 -ösön 80 -90 -nel? Én személy szerint nem támogatom az ótópályát...az nem fíling, pénzbe is kerül.....inkább eliszom!! :D 8) ...nem is iszok....akkor....fagyi! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Nem ismerem az ötöst, de ha a hatos helyett lenne pálya, én biztos inkább azon mennék, és ott sem kötelező a százharminc. Megérne egy ezrest a nyugalom oda-vissza. Warwolf! Azért kicsit megszellőztethetnéd azt az ezersziget-öntet összetételt, hátha legközelebb inkább viszek magammal otthonról :D Amúgy rendben haza értetek?Nem taliztatok meseautókkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Wolfi nem lesz ma, de amúgy rendben hazaértünk. Viszont a térkép hasznos volt amit kaptunk, mert egy kanyart eltevesztettünk és már azt sem tudtuk hol vagyunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 üdv, délután itthon is volt hiperminitali TOMI023-nál, Kanes megkapta sapkályát, valamint többen találkoztunk végre egymással: :D Jhonny, Tomi023, Kanes, András a piros-fekete Mantával (jelenleg robogózik), berlina. Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Bazz már akkora a szekciónk, hogy két helyen is ott tudunk lenni egyszerre. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 de ugyi nem fog fájni ha egyre naobbak leszünk! Kori! Az 5 -ös nem olyan mint a 6 -os, éppen azóta nem, mióta konszolidálták a pálydíjakat!! Amennyit szombat délelőtt előzgetni kell, vagy totyorogni, abba nem fogunk belehalni...szerintem! :D Azért kardoskodom ám annyira a főút mellett mert nekem mennem kell ám még máshova is következő nap, és inkább odatankolnék... A pálya, és az 5 -ös között nincs sztem 10 percnél több különbség Kmét -Fót relációban ha télleg csak 90 -nel megyünk! De ha mindenki ragaszkodik a pályához hát az se bánom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Én meg mármegint Pesten voltam, nagyon figyeltem, hátha látok Opelklubosokat, de csak egy leereszett kerekű égszinkék Mantát láttunk Csömörön. :D Rendőröket csak egyszer láttunk, pedig állítólag nagyellenőrzések voltak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Szia corsarulez! :D izé...sok - sok locsolót neked! :wink: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 A pályamatrica 4 napra szól minimum, tehát ha nem aznap jöttök vissza akkor is ki lehet használni. Azért ajánlódik a pálya jobban mert ott egy gázzal lehet végigmenni, a főúton pedig nem kell ugye ecsetelnem (ezzel az üzemanyag költség tényleg kiegyenlíti a matrica árát)és az a 10 perc simán van fél óra is. És a pályán ugye konvojban is jobban lehet haladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Hát jóvan! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Én is még mindig az autópálya mellett vagyok. Lehet, hogy nem olyan nagy az időkülönbség, de akkor nyomni kell ám a régi 5ösön. Ha belekalkulálod a falukat amiken áthaladsz... és ott még szabályos is akarsz lenni, akkor egy 70km/h-nál nagyonbb átlagot nem nagyon tudsz autózni. Míg a pályát ezzel szemben 120km/h-s átlag is... lényegesen jobb... De mindegy... én még túl újhús vagyok, hogy belepofázzak... csak gondoltam elmondom, amit gondolok. :wink: Mellesleg volt egy micro szekció találkozó a Hungaroringen is ma. Joee, Sziszi és én (persze voltak még mások is... de a szikcióból csak ennyien... - ha jól tudom - és...hm... feltéve, ha magamat már oda sorolhatom :shock: ) Na mindegy... szóval ennyi. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 HI! Voltam az első talimon,igaz csak mini volt de jóvolt. Megvan a sapim ,tök jól néz ki. Köszönöm Tomi23, Jonny,Berlina!!! Találkoztam az Senátor -Admirálissal is Kesztölcön,megkaptam a matricát meg a rendszámtartót +dumcsiztunk egy kicsit. Üdv : Kanes! Találkozunk fóton!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Szia Kanes. Látom Battonyai vagy. Van egy kollegám (finánc), aki onnan jött át. Jeszenka Janinak Hívják. Nem tudom ismered-e, de ha felétek mindenki ilyen jó fej, akkor bulis környék lehet 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 sziasztok, egy olyan boltok keresek Kecskeméten ahol diódákat, kondenzátort, ilyesmit vehetnék, állítólag valahol a kékszalagház környékén van ilyen üzlet, szombat délelőtt voltam arra sajnos nem találtam. ismertek ilyen elektronikai üzletet? hol keressem? Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Én is köszönöm a sapit!! :prayer: Mindenkinek aki a közreműködött! És köszi, hogy eljöttetek! (Turnert és Hagalexet is elcsalhattátok volna! Vidám egy páros!) Ha véletlenül nem jön össze a Mediterrán-szekció (már miért ne jönne össze!), akkor költözök Kecskemétre! Itt jó a csapat! Mondjuk a pesti társaság sem rossz, de nekem Pest már túl nagy falat lenne. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts