Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kecskemét és környéke -CHAT

redline

Recommended Posts

Nyíri út...

Apartman? Nem inkább garzon? Egy szoba, főzőfülkével meg ilyesmi.

Strand kórház kicsit visszább van.

Amúgy mire lennél kíváncsi?

Ott van a Hollandfalu felé jobb oldalt az eü.-i suli után.Talán assze Margaréta néven fut..

Bocsi,a multkori gyors lelépésért,de mennem kellett.

A mostani pénteki bulira meg azért nem bírtam elmenni,mert kinyomó csapágyat,kuplungbowdent(olyan lett ,mint a vaj)meg trapézkar szilentet kellett cserélnem.

De mostmár jól vagyunk ,köszönjük.:-))

Relé müxik,Gepárd?

Ha jók lesztek megmutatom,az állitható ablkatörlö-intervallumot is!! :blink:

Megosztás:

Relé müxik,Gepárd?

Ha jók lesztek megmutatom,az állitható ablkatörlö-intervallumot is!! :blink:

Relé ok, de futót azóte sem akasztottam rá.

Egyébként meg lehet, hogy levesezem a horgot és akkor nem is kell majd, de a fene tudja......

Márk, neked a forma 1 topicban válaszolok.

Megosztás:

Tömeges baleset történt Kecskemétnél

http://www.origo.hu/itthon/20060403tomegbaleset.html

Kamionok, két busz és több mint tíz személyautó ütközött egymásnak a sűrű ködben hétfőn reggel az 52-es főúton Kecskemét közelében. Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy Dunaföldvár felől Kecskemét irányába tartó BMW személyautó az előtte haladó Land Rover terepjáró előzésébe kezdett, s nem vette észre a szemből érkező Mercedes kamiont. A három jármű összeütközött, a BMW eleje teljesen összeroncsolódott, a Land Rover az oldalára borult. A személyautóban egy ember súlyosan, a terepjáróban hárman könnyebben sérültek. A BMW mögött haladó harmadik személygépkocsinak – egy Fiatnak – még nekiment egy Fülöpházáról érkező busz, s a Fiatot nekinyomta az előtte haladó kamionnak. A Fiatban is és a buszon egy ember súlyosan, egy másik könnyebben sérült. A Kecskemét felől érkező járművek közül több személyautó és egy utasokkal teli, helyközi busz ütközött egymásnak. Az egyik személyautóban egy ember súlyosan sérült. A mentők összesen négy súlyosan és öt könnyebben sérült embert szállítottak kórházba, közülük már hárman hazamehettek. A balesetben összesen 17 járműnél kértek rendőri intézkedést, de ezen felül kisebb koccanások is történtek. (Lánglovagok)
Megosztás:

Joee is csak levágatta... nem?

Szerintem mindenképpen érdemes lenne. Amúgy nem lehet egyszerűen töröltetni a forgalmiból? :blink:

Nem levagatta, leszedtek az egeszet, nem fert el a dob. En is levettem aztan majd egy evig hirdettem de vegul csak eladtam B)

Megosztás:

Tömeges baleset történt Kecskemétnél

http://www.origo.hu/itthon/20060403tomegbaleset.html

En is ott rohadtam a sorban a benzinkuttol az Auchan korforgalomig, vittem fenyeztetni a lokosoket :blink: A korforgalomnal alt arendor es mindenkitol megkerdezte egyesevel hogy hova akar menni es utbaigazitotta, kepzelhetitek mennyire gyorsan haladta sor :D

el van törve a klímakondenzátor kivezető csöve a nyakánál. Megpróbálom megheggesztetni de nem sok reményt fűznek hozzá a szakemberek de én igen B)

Bízni kell! mert nagyon drága a pótalkatrész.

http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...=0entry181750

Ha a klima befosik az altalaban ennyibe all meg, szivas :D

Megosztás:

Márk, neked a forma 1 topicban válaszolok.

B) link?

el van törve a klímakondenzátor kivezető csöve a nyakánál. Megpróbálom megheggesztetni de nem sok reményt fűznek hozzá a szakemberek de én igen :D

Én attól félek, hogy egy ilyen alumínium speckó csövet nem könnyű heggeszteni! Nem nagyon lehet ezeket javítani... vagy mégis? :D

És mitől tört el? Törve volt az autó eleje? Sérült volt előlről? :blink:

Megosztás:

el van törve a klímakondenzátor kivezető csöve a nyakánál. Megpróbálom megheggesztetni de nem sok reményt fűznek hozzá a szakemberek de én igen :blink:

Az Astrában nekem is el volt törve a kompresszor utáni alumíniumcsö, de semki nem merte elvállalni. B)

Megosztás:

A múltkor volt róla szó, hogy kellene megint a tavalyi Szelidi összeröfihez hasonló bulit szervezni (vagy megismételni).

Néztem a naptárat és előreláthatólag két időpont van amik közé be lehetne ékelni egy ilyen rendezvényt.

Júli 16. (Veterán opel tali) és Aug 31.(II. Blitz weekend).

Másik ötlet.

Pünkösd környékén is tarthatnánk egy piknikes, Tropicárium látogatásos (ha már van kedvezmény a kártyánkra) egy napos kiruccanást.

Ötleteket várok ide is, valamint pénteken is beszélhetnénk róla.

Megosztás:

A múltkor volt róla szó, hogy kellene megint a tavalyi Szelidi összeröfihez hasonló bulit szervezni (vagy megismételni).

Néztem a naptárat és előreláthatólag két időpont van amik közé be lehetne ékelni egy ilyen rendezvényt.

Másik ötlet.

Pünkösd környékén is tarthatnánk egy piknikes, Tropicárium látogatásos (ha már van kedvezmény a kártyánkra) egy napos kiruccanást.

HI!

Én tök jó ötletnek tartom a tavalyi Szelídi tali megismétlését, ugyanis szerintem nagyon jóóól sikerült! :blink:

A piknik+tropickárium szerintem annyira nem fér össze - ami abból ered, hogy Pesten nehéz piknikezni...

Viszont egy piknikes hétvége mondjuk a Mátrában, vagy akár csak Cserkeszőlőn szerintem jópofa lenne! B)

szerintem...

Megosztás:

A piknik+tropickárium szerintem annyira nem fér össze - ami abból ered, hogy Pesten nehéz piknikezni...

Tudod te, hogy merre van a tropicárium?

Itt egy térkép.

campona_megkozelites1.gif

Szal nem kell Pesten piknikezni, ha végeztünk. :blink:

Arra gondoltam, hogy valahol a környékén néznénk egy jó kis helyet, esetleg a közelben lakók is tudnának tanácsolni valamit.

Gondoltam arra is hogy Százhalombattán utánakérdezhetünk az ivadéknevelőnek és ha van rá igény (meg lehetőség) akkor azt is megnézhetnénk.

Megosztás:

Másik ötlet.

A szeledi buliban benne vagyunk, ha minden jól megy.

Viszont a tropicárium látogatásra nem nevezünk ( már 2x láttam )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.