mackosajt Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Legalább a típust meg lehet tudni? :) Jól beszél a kolléga! ;) TOM! Jöttök pénteken (Antival)??? Szombaton meg esetleg Debrecenbe? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Legalább a típust meg lehet tudni? :) Stilauto, 7X15, Falken ZE512-es gumikkal, 195/50-15-ben.Űberkirály lett vele a gép.Jövő 7n beültetés is lesz, utána fog még igazán nagyot mutatni majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Stialuto mi? :) Remélem SR 500. Az nagyon szépen mutat egy Astrán. ;) A lemenetelt egyelőre még nemtom, én most anyagilag igencsak csehül állok, szóval ha addig nem viszik el a felniket, akkor sajnos nem tudok lemenni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Stialuto mi? :) ILYEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 ILYEN Esse csúúúnya éppenséggel... :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 TOM! Jöttök pénteken (Antival)??? Úgyan én se nem Tom se nem Anti vagyok,de azt tudom hogy nem valószínű hogy kész lesz Anti autója péntekre.Reméljük jövőhét péntekre már kész lesz és akkor le tudunk menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 én se vagyok Tom és Anti se és én se tudok menni pénteken meló van, maradni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 én se vagyok Tom és Anti se és én se tudok menni pénteken meló van, maradni kell A 2.0 stimmel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 ILYEN Wolfi, de ez a link szerint, nincs 15"-ösben! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Wolfi, de ez a link szerint, nincs 15"-ösben! ;) :) A kép csupán illusztráció. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 A kép csupán illusztráció. :) szóval nem ilyet vett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 szóval nem ilyet vett! ;) Jah.nem 13'; 14' ; 16'; hanem 15-ös.Mintára detto. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Azért mert nem sorolták fel a 15" -os méretet még létezik... ;) Én is láttam a 2 szememmel... :) Kíváncsi vagyok felrakva hogy mutatnak.... ;) Az inyimek szerintem elég jók lettek.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Kíváncsi vagyok felrakva hogy mutatnak.... :) Piszok jól. :D ;) Nékem naon tessik! ;) De mos'már biz' ültetésért kiált az övé is.legalább is elöl.hátul egész korektül néz ki.De az eleje magas.Viszont így most úgy néz ki, mint amit sohafelnemlehetne borítani. Szal királyságos na! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jah.nem 13'; 14' ; 16'; hanem 15-ös.Mintára detto. :) Jól van na! ;) csak kötekszem! ;) (amúgy a link úgy tűnt, mint ami az adott felniben kapható lehetséges méreteket sorolja fel! ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ideértem. Stilauto Racing 7*15 opeljeles középrésszel. Falken ZE 512 peremvédős 195/50R15 made in japan gumikkal. Márk ezt a felnit két képpel reklámozták, az egyiken nincs 15" a másikon van. :) Horgon gondolkodom, mert eddig csak egyszer használtam 2004 januárja óta. Kérdés, ha levesszük nem kötnek-e bele, hogy a forgalmiban meg szerepel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Horgon gondolkodom, mert eddig csak egyszer használtam 2004 januárja óta. Kérdés, ha levesszük nem kötnek-e bele, hogy a forgalmiban meg szerepel. Joee is csak levágatta... nem? Szerintem mindenképpen érdemes lenne. Amúgy nem lehet egyszerűen töröltetni a forgalmiból? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Horgon gondolkodom, mert eddig csak egyszer használtam 2004 januárja óta. Kérdés, ha levesszük nem kötnek-e bele, hogy a forgalmiban meg szerepel. Levehetőset kellett volna raknod rá..mint nekem..fél perc alatt leszedem-felrakom.. gondolom el kell menni a közlekedési felügyelethez is...aztán okmányiroda..fél napos ügyintézés..3-4 ezer forint letétele itt is -ott is...vagy levágod és reménykedsz, hogy a rendőrök nem veszik észre.. :) Érdemes elolvasni!! http://www.alarmszerviz.hu/autotolvaj.doc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Levehetőset kellett volna raknod rá... Nem én raktam rá, így vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Nem kell rögtön papírozni, a rendőr főleg azért szól, ha van rajta horog, de a forgalmiban nincs bejegyezve.Ez álltalában jobb esetben fizetős.Viszont ha be van jegyezve, és nincs fent, akkor nem szólnak érte.Amúgy meg a köv. műszakin nemes 1Xűséggel töröltetni kell a forgalmiból. Ennyi.Sztem. Amúgy kész lett az ültetés az Astrán.NNaggyon tuti lett, és végre az eleje sem nincs olyan magasan, és erősebb kanyarnál nem kezdi el tolni az orrát.Viszont nem ment a rugózási komfort rovására.De keményebb, direktebb lett a gép. A díja nem volt éppen olcsóság, mert 18e.-t kértek a produkcióért.Kicsit sokalltam ,főleg, hogy nem ennyiben egyeztünk meg, de kicserélték a lógó kormányösszekötő gömbfejet is, meg helyére került a kormány is végre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Nincs kedvem visszaolvasni azt a sokat amit írtatok az alukerekekről meg mittoménmégmiről majd ma este megnézem a kerekeket. Remélem mindenki feltette már, még ha sz@r gumival is :) 19:30 Cp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 szijasztok ! hülye kérdés de ki mit tud a Nyíri utcai Öregek ottonáról ? -apartman.... asszem az van ott a kórház -strand mellett...... nem az öreg napjaimat alapozom meg csak úghy néz ki lesz egy eladó apartman miben érdekelt leszek.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 hülye kérdés de ki mit tud a Nyíri utcai Öregek ottonáról ? -apartman.... asszem az van ott a kórház -strand mellett...... Nyíri út... Apartman? Nem inkább garzon? Egy szoba, főzőfülkével meg ilyesmi. Strand kórház kicsit visszább van. Amúgy mire lennél kíváncsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 (edited) Forma 1 - 33. kör (hátulról a 24. kör volt) a KEDVENCEM!!! :blink: Tuti jóóó kör volt! B) Módosítva Április2, 2006 : Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Nyíri út... Apartman? Nem inkább garzon? Egy szoba, főzőfülkével meg ilyesmi. Strand kórház kicsit visszább van. Amúgy mire lennél kíváncsi? konkrétan még nem tudom h pontosan mi...oylan 35nm és van orvosi felügyelet meg ilyenek...egy külföldön élő ismerősnek segítek eladni.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts